Перейти до змісту

Потрібна допомога (терміново) Проблема з установкою принтера

Aleks_lutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт ! Поставив на свій робочий комп прінтер. Все працювало, але час від часу по локальній мережі перенаправлялись документи до мене.. Я вирішив в свойствах прінтера надати права доступу( ну щось там таке, чи обмежити). І все, перестав працювати. Навіть правильно не встановлюється. Папку Spool чистив, перевірив службу. Включення відключення компонентів windows ставив галочку - помилка.  Видаляв, ставив ще раз. Результат нульовий.

12112.jpg

1а.jpg

Опубліковано
10 минут назад, Lisovic сказал:

Подивись права на вкладці "Безопасность", для папки spool, імовірно заборонили собі туди писати.

Скріншот можна ! БО щось неможу знайти.

Опубліковано

Після того як я з робочого компа, я здер налаштування , вкладки безпеки сервера друку. Проблема частково зникла.  Почали працювати вкладки, добавити устройство, і таке все.. Починає встановлюватись принтер але ось така помилка.(Не существует обработчик печати). Робив ось це нічого не помогло. Дайте щось ще.:sm142:

wwwww.jpg

Опубліковано

Ти дето намудрував з правами безпеки на папки спулера, передивись ще раз права на всіх папках в spool, і вистав права по аналогії з іншим комп'ютером де працює друк. І якщо власник папки відрізняється то теж поміняй на такого ж як і на робочій машині.

Ще перевір права на розділ реєстру [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Print

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...