Перейти до змісту

Встановлення антен, прокладка кабелів, вибір головок і т.д.

Рекомендовані повідомлення

• 6 місяців потому...
  • Відповідей 104
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сабж.

Є куплений ресівер із згорівшим HDD.

Питання?

Клонування інфи із робочого вінта ьакого ж ресівера - дасть результат ?

І що взагалі потрібно, щоб він працював.

Я чайник в цих питання (поки що) .

Опубліковано

А сам ресівер включається, чи ні? ІМХО вінчестер використовується лише для запису/відтворення програм, а для прошивки окрема пам'ять...

Опубліковано

Бо підключав до компа і він навіть не опреділився - візьметься хтось перешити?

І ціну заодно..

Аська працює. ПМ також.. ;)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Потрібна допомога в діагностиці антени (антена настроїна на 36Е).

Проблема:

Ненаходить каналів.Уровень сигнала 93% качество 0%.

Тюнер(фергюсон 6018) непідтримує шарінг але інфо канал має працювати. перед тим як купити новий хочу переконатись у працездатності антени.

Може хтось за винагороду або дєнєшку може потестити своїм тюнером!?

Опубліковано

Після діагностики антени тюнером biterа за шо йому +10 виявилося шо антена працює каряво (деякі канали працюють і то з помехами уровень сигнала 60 % качество 40% деякі ні уровень сигнала 75% качество 25%).Тому потрібна послуга в настройці або заміні антени.Якшо треба можу виложити фото.

Опубліковано

Треба знати ,що за конвертор стоїть.Якщо *самопал*універсальний з коряво вставлденою пластиною,то крути як хочеш-сигнала не буде.Якщо оригінал*круговий*,то попроси товарища допомогти,трохи ослаб кріплення тарілки і поправ сам.Там роботи на 5 хвилин.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Потрібна порада. Встановили супутникову антену на НТВ спутник і проявився такий глюк: несканує канали з лівою поляризацією, а канали з правою сканує тільки, якщо виставити ліву поляризацію. Тюнер dreambox 500s перевіряв, працює на іншій тарелці без глюків. Головку купував нову і пробував замінити на таку ж тільки іншу - результат той самий. Порадили попробувати виставляти частоти головки 9750/10750, нижня/верхня. Результат той же. То в чому тут може бути проблема?

Опубліковано

Потрібна порада. Встановили супутникову антену на НТВ спутник і проявився такий глюк: несканує канали з лівою поляризацією, а канали з правою сканує тільки, якщо виставити ліву поляризацію. Тюнер dreambox 500s перевіряв, працює на іншій тарелці без глюків. Головку купував нову і пробував замінити на таку ж тільки іншу - результат той самий. Порадили попробувати виставляти частоти головки 9750/10750, нижня/верхня. Результат той же. То в чому тут може бути проблема?

А супутникова антена на НТВ - це який градус, тобто який саме спутник - 36 може?

Опубліковано

так на 36 градус

якщо 36 - то на скільки я знаю, там в основному всі НТВ-канали з круговою поляризацією

... сорі трохи не так зрозумів, кругова поляризація може бути і лівою і правою

цікаво чому не сканує... - а варіант, що головка погана - виключений? і ще питання - який діаметр тарелки?

Опубліковано

так на 36 градус

якщо 36 - то на скільки я знаю, там в основному всі НТВ-канали з круговою поляризацією

... сорі трохи не так зрозумів, кругова поляризація може бути і лівою і правою

цікаво чому не сканує... - а варіант, що головка погана - виключений? і ще питання - який діаметр тарелки?

post-1956-1270203932,69_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...