Перейти до змісту

Пограбували квартиру

turistik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Співчуваю,

Сусідів зверху два рази грабували, другий раз відірвали від стіни ванну, зїли морозиво в морозилці, всю ніч були, а ми навіть не чули...

Але щоб так за пару годин...

Для дружини купіть газовий балончик, буде хоч якийсь плацебо ефект.

Клієнти додому приходили чи на офіс?

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

@yura-patriot , цікавить таке питання: якщо немає стаціонарного телефону, ДжіЕсЕм канал може бути в якості основного?

Так і є,навіть якщо і був би,то вони вже не використовуть телефонну лінію.

ДСО підключить на охорону?

100 % тільки охоронний прилад повинен бути "Оріон 4і.3.2" або "Оріон 4т.3.2"

Чи другий канал не потрібен?

Нічого не потрібно в самому охоронному приладі вони(ДСО) ставлять дві сімкі,ну тіпа якщо одна втратила зв'язок тимчасово то друга страхує.

Опубліковано
2 минуты назад, Revolver сказал:

Але щоб так за пару годин...

Грабують за пару хвилин, навіть ДСО не "дочекавшись".......

Опубліковано
6 minutes ago, yura-patriot said:

Нічого не потрібно в самому охоронному приладі вони(ДСО) ставлять дві сімкі,ну тіпа якщо одна втратила зв'язок тимчасово то друга страхує.

А якщо застосують якусь ГСМ-глушилку? Відразу виїжджає група?

Опубліковано

Я не зрозумів, ти квартиру хош під охорону ставити, чи грабувати?)
Опубліковано
3 minutes ago, rl72 said:

Я не зрозумів, ти квартиру хош під охорону ставити, чи грабувати?)

Ну щоб заробити на сигналку за 10 штук, треба спочатку когось бомбанути )

Опубліковано
8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Вони контролюють зв'язок з твоїм приладом,там кожних пару секунд іде передача про стан прибора,акамулятора,ну і чи на охрані квартира і в якому стані зони , ну принаймні так вони мають робити:)і кажуть що так роблять,а як насправді я не знаю.

Опубліковано

Ще є різниця який у вас поверх,якщо перший,другий,або останній,то квартира блокується повністю,а це датчики на відкриття вікон, дверей і по кімнатам комбіновані,а це два в одному(рух+розбиття скла) ну і в коридорі ще один звичайний на рух,ну бо у коридорі скла немає.А ось коли квартира з 3 по 8поверх то ви як хазяїн-барин,можете відмовитися від блокування усієї квартири,можете лише встановити на двері(відкриття) якщо двойні двері то в проєм між дверима поставити датчик руху,і один обов'язково в коридор щоб (ловив) виходи з кімнат,ну і все,це буде трішки дешевше ніж розводити по всій квартирі.

Опубліковано
6 часов назад, yura-patriot сказал:

Ще є різниця який у вас поверх,якщо перший,другий,або останній,то квартира блокується повністю,а це датчики на відкриття вікон, дверей і по кімнатам комбіновані,а це два в одному(рух+розбиття скла) ну і в коридорі ще один звичайний на рух,ну бо у коридорі скла немає.А ось коли квартира з 3 по 8поверх то ви як хазяїн-барин,можете відмовитися від блокування усієї квартири,можете лише встановити на двері(відкриття) якщо двойні двері то в проєм між дверима поставити датчик руху,і один обов'язково в коридор щоб (ловив) виходи з кімнат,ну і все,це буде трішки дешевше ніж розводити по всій квартирі.

Ти правий, в мене перший поверх, тому датчиків по повній, в тому числі датчик руху між подвійними вхідними дверима (про нього забув вище написати).

А на рахунок

6 часов назад, yura-patriot сказал:

комбіновані,а це два в одному(рух+розбиття скла)

я думав що там три види діяльності датчика, тобто рух, розбиття скла і стук, так як там три лампочки спрацьовує (червона на рух, жовта на хлопок в долоні, зелена на стук по стіні, дивану, тощо). Хз, може я неправий...

Опубліковано
9 годин тому, Юріч сказано:

тобто рух, розбиття скла і стук, так як там три лампочки спрацьовує

Дивись Саньок,рух є рух,(червоне світло) то всьо панятно,а ось на розбиття скла датчик спрацьовує тільки тоді,коли одночасно засвітиться жовте і зелене,коли окремо вони світяться то спрацювання датчик не дає,це дві різні частоти,але повторюся датчик спрацює коли вони тільки разом зловлять той стук чи якийсь грюк ну і звук розбиття скла, це спеціально вродь зробили/розділили, щоб менше ложних тривог було,тобіш,щось грюкнуло за вікном він ще не спрацьовує,а якщо вже і грюкнуло і стукнуло і розбивається то  ловить ті всі підряд різні частоти і він вже дає сработку,ну якось так я сам не спєц.

Опубліковано
32 хвилин тому, MOTOROLLLA сказано:

Цікаво. А є десь в Луцьку організація, яка могла б провести приватне розслідвання?

http://www.rada.com.ua/ukr/catalog/36502/

Можливо провели б.

Опубліковано
3 часа назад, MOTOROLLLA сказал:

Цікаво. А є десь в Луцьку організація, яка могла б провести приватне розслідвання?

А в чому суть? В двох словах, якщо можна, звичайно.

Опубліковано
3 годин тому, MOTOROLLLA сказано:

А є десь в Луцьку організація, яка могла б провести приватне розслідвання?

за чарівні 500 баксів, будь-який "мєнт" проведе. :)

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

А в чому суть? В двох словах, якщо можна, звичайно.

Схожа ситуація, як в автора. +90% я знаю хто, чого і коли. 

Про нашу поліцію я нічого писати не хочу бо censored.

Історія відносно недавня - менше року.

Опубліковано
38 minutes ago, MOTOROLLLA said:

+90% я знаю хто, чого і коли. 

Історія відносно недавня - менше року.

Тобто просто для себе хоче визначитись на всі 100%? Чи в чому тоді сенс починати проводити розслідування через такий проміжок часу?

Опубліковано
3 хвилин тому, yu2007 сказано:

Тобто просто для себе хоче визначитись на всі 100%? Чи в чому тоді сенс починати проводити розслідування через такий проміжок часу?

Все, що я хотіла написати, я написала вище. Просто "потріщати" на цю тему бажання не маю.

Опубліковано
3 minutes ago, MOTOROLLLA said:

Все, що я хотіла написати, я написала вище. Просто "потріщати" на цю тему бажання не маю.

ок, тоді лише погоджусь з @Zheny@ , простіше найняти толкового силовика (можна певно і з колишніх, в якого лишились зв'язки).

чомусь думаю, що майже всі ці офіційні "приватні детективи" - це колишні МВС-ки (або СБУ-ки)

Опубліковано
55 хвилин тому, MOTOROLLLA сказано:

Про нашу поліцію я нічого писати не хочу бо censored.

а я не про поліцію. Я про міліцію. Це 2 діаметрально протилежні структури :)

Поліція, це патрульні. А міліція продовжує розкривати злочини, веде слідство і т.д.

@yu2007  правий. Колишній чи не дуже "слєдак" (бо бувших ментів не буває :) ), залюбки допоможе у проведенні розслідування.

Тим паче ,якщо йому світить "гонорар" у розмірі кількох пенсіій.

Опубліковано

а якщо грабанули колишнього слєдака і він при своїх зв"язках і своїй практиці не може розслідувати (а досвід ого-го) вирахувати хто грабанув до кого тоді звернутись?

Опубліковано
1 hour ago, MOTOROLLLA said:

:D:D:D

тут я бачу всі такі ділові))) Ви спочатку вирішіть вправу таким "макаром" і розкажіть про результат)))

Ну якщо на 90% знаєш, хто, чого і коли - то певно це значно підвищує шанси на встановлення істини (про відновлення справедливості я не кажу).

Інша справа - це ситуація як в ТС, коли нічого не знаєш і нікого не підозрюєш.

1 hour ago, la20 said:

а якщо грабанули колишнього слєдака і він при своїх зв"язках і своїй практиці не може розслідувати (а досвід ого-го) вирахувати хто грабанув до кого тоді звернутись?

Я тя умаляю. Он в Юги-Плокулола сперли 200й крузак, до цих пір шукають.

Правда він собі натомість ДжіЕля і Ікса взяв, щоб пішки не ходити, поки шукають )))

Та й що такого цінного можна грабанути в чесного слідака? Ну окрім совісті :) 

Опубліковано
18 годин тому, yu2007 сказано:

Я тя умаляю. Он в Юги-Плокулола сперли 200й крузак, до цих пір шукають.

Правда він собі натомість ДжіЕля і Ікса взяв, щоб пішки не ходити, поки шукають )))

Та й що такого цінного можна грабанути в чесного слідака? Ну окрім совісті :) 

Дай ка угадаю, 200й крузак з 100% ймовірністю мав повне каско???))) а спробуй не виплати главному прокурору страховий випадок:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...