Перейти до змісту

Підключення інтернету до приватного будинку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте будь ласка якого провайдера вибрати для підключення інтернету до приватного будинку по вулиці Макарова що на Ковельській.Цікавлять мінімальні затрати на це і мінімальна швидкість 20 мегабіт,ну і щоб абонплата дорогою не була.

Опубліковано

Там поряд має бути провайдер WestNet. Пробий у них можливість підключення. Тариф 100 Мбіт/с коштує 190 грн/місяць.

Опубліковано
16 часов назад, Savage сказал:

Там поряд має бути провайдер WestNet. Пробий у них можливість підключення. Тариф 100 Мбіт/с коштує 190 грн/місяць.

Звонив,кажуть немає його тут. Може ще щось порадите

Опубліковано
7 часов назад, serega-cool сказал:

Є покриття від Волинських Оптичних Мереж.

Тарифи:

http://www.vom.lutsk.ua/inner/2/161

Підключення доволі таки дороге 1000грн хочуть...А ще є якісь варіанти?

Опубліковано

Якщо пропонують оптику, то навіть дороге підключення себе виправдає. Я на Д.Галицького підключився на  WestNet і радий, що відійшов від укртелекому, бо вже на січень рахунок був 154грн., а інет був такий, що фільми дивитись було неможливо.

Опубліковано
36 минут назад, Lubart сказал:

Якщо пропонують оптику, то навіть дороге підключення себе виправдає. Я на Д.Галицького підключився на  WestNet і радий, що відійшов від укртелекому, бо вже на січень рахунок був 154грн., а інет був такий, що фільми дивитись було неможливо.

Ну у них виходить 200грн в місяць 100мб але підключення це якось дорого 1000грн...
Хотів менше потратитись якось...
А укртелеком не підходить є причина.

Опубліковано

В Рованцях за підключення беруть 2500. оптика вже розкидана на стовбах. якби за 1000, я б вже завтра підключився

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Цікавить можливість проведення швидкісного інтернету у приватний будинок за адресою: Луцький район, с. Городище, вул. Миру, 59.

Хтось володіє такою інформацією?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Також інтересує можливість підключення швидкісного інтернету у приватний будинок за адресою Луцький р-н, с. Липини, вул. Княгині Ольги 42

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...