Перейти до змісту

День святого Валентина

Jack

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 14.02.2017 at 10:59, yura-patriot сказал:

Його вже офіційно нема, фсьо забудьте))

чому нема?

я читала,що пропонують зробити 8 березня робочим

але не зустрріла інфу,що це вже зробили

Опубліковано
9 хвилин тому, kroha сказано:

чому нема?

я читала,що пропонують зробити 8 березня робочим

але не зустрріла інфу,що це вже зробили

Да вже вродь як прийняли (інфа не 100%)

Так умніки хочуть і вродь так вже буде,тільки з наступного року вродь)))  

Український календар. Зміни у підготовленому законопроекті. Інфографіка Українського інституту національної пам’яті

Hide  
Опубліковано
В 14.02.2017 at 10:40, Zheny@ сказал:

для когось зайвий спосіб набити кишені.

Але малолєтки повпиваються в гівно, бо святкують!

не бачу нічого поганого якщо чоловік подарує дружині пару тюльпанів, а вона в свою чергу спече йому пирога у формі серця... це тобі, мені, грубо кажучи, до лямпадури,а а жінкам та дівчатам приємно то чого не зробити їм приємно у простєйший спосіб. Дорогі подарунки вважаю випіндрьожом, а обіди на те, що подарунок не опправдав надії не підтримую.

Малолєтки, які навалились на День закоханих наваляться і на Великдень.

Опубліковано
26 хвилин тому, Такер сказано:

не бачу нічого поганого якщо чоловік подарує дружині пару тюльпанів, а вона в свою чергу спече йому пирога у формі серця.

а хіба для цього потрібне американське свято?

Краще зробити День Матері День Батька. Вихідні дні. Як і День Сім'ї.

Це, принаймні, буде розвивати якусь культуру в молоді. А не "влюбльонность"...

Опубліковано
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

або День Святого Патріка :)

Опубліковано
5 минут назад, Zheny@ сказал:

а хіба для цього потрібне американське свято?

Вважаю, що користі від нього хоч не багато але є, не було би його то був би просто день яких триста із чимось штук в році. Як правило, якщо пироги ще хтось просто так  пече то квіти рідко просто так дарують ....особисто я квіти дружині за рік (крім Д.Н., жіночого дня, річниць весілля, деколи на Валєнтіна...) аби раз чи два рази подарував.

Всі ці дні У нас в державі є, і багато хто вітає батьків і в такі свята.

17 минут назад, Zheny@ сказал:

Це, принаймні, буде розвивати якусь культуру в молоді. А не "влюбльонность"...

Всі ці дні у нас в державі є, і багато хто вітає батьків і в такі свята.

Опубліковано
3 хвилин тому, Такер сказано:

Всі ці дні у нас в державі є, і багато хто вітає батьків і в такі свята.

офіційно так. Особливо останні 2-3 роки.

Я веду мову про офіційність свята .Вихідний день, заходи якісь, вітання Глави держави і т.д.

Опубліковано
6 хвилин тому, Itzamna сказано:

Требую ввести свято ідіотів, які празнують що небудь аби празнік.

і зробити його вихідним

Опубліковано
10 хвилин тому, Itzamna сказано:

2c3cdeee3a28ab440a0d242d106.jpg

4af4bf440120004be22963a9f23ceca8_s-135.j

Греки були "Бойовими підарасами".

А щодо шлюбів, то якраз таки шлюби були із жінками, а от спали уже... так би мовити.

Тезу про одностатеві шлюби і Валентина, як казали вище, розкручує РПЦ, даби молодьож не велася на  празнікі госдепа.

Насправді легенда не така стара. Усього десь із 16 чи то 17 століття. І яаж ніяк не ДО Р.Х.

Опубліковано

@Itzamna українська вікіпедія про между собой нічого не каже, кацапська доречі теж https://uk.wikipedia.org/wiki/День_святого_Валентина  https://ru.wikipedia.org/wiki/День_святого_Валентина

Опубліковано
24 хвилин тому, Itzamna сказано:

2c3cdeee3a28ab440a0d242d106.jpg

https://m.vk.com/public69045262

там ще багато чого кажуть)))

одна розповідь про невидимий лазерний код на лобі чого варта.

ну і як з кропиви полотно правильно ткати.. мабуть теж дуже потрібно знати всім.

читала і думала, що вони там всі нюхають?

Опубліковано

Просто так святими  не  стають. Для  цього повинне бути чудо. І воно дійсно було. А  те що ви тут пишете то  паплюження святого, або просто хорошої людини. Це все одно, що зараз Зозулю футбольні фани за нациста сприймають. Спотворення і перекручення фактів, ось і результат, жінки і сім'ї воїнів стали геями. Чи  ви хочете  сказати, що чоловік який не хоче помирати може лишень цього прагнути по великій любові до  свого товариша. А любов до жінок, дітей і батьків то  не  суттєво, на них можна взагалі не  зважати. Моя особиста думка хто про таке пише певне в нього самого одне місце свербить, бо диму без вогню не буває. Бо нормальному чоловіку справжньому чоловіку, така дурня в голову не прийде бо він знає що таке любов до сім'ї, дитини  чи коханої і  цінує її і не дозволить собі  її ось так паплюжити, порівнюючи з таким брудом.

Інтерпретацій легенд є  чимало, але святість цей священник отримав за те, що вилікував дівчину від сліпоти.

Св. Миколай став святим теж не через те, що подарунки робив.

валентинка.jpg

Опубліковано
On 14.02.2017 at 09:26, vetalforever сказано:

і в кого геть відсутня фантазія :)

Фантазія відсутня у сучасної молоді.  Дана традиція, дарувати "валентинки" 14 лютого, якраз таки і заключалася у тому, щоб признатися в коханні вельми оригінальним способом. зазвичай інкогніто.  Власноруч вирізали листівку у вигляді сердечка, писали лівою рукою признання і непомітно підкладали "об'єкту кохання".

Наразі, типове 8 березня на сучасний лад. Із різницею, що дарують не лише хлопці.

українських традицій є багато і вони, також, цікаві та оригінальні. Але ж то з Гамерики. Модно..

Валентин, Хелоуїн. Скоро будемо ще їхній День Незалежності святкувати. 

Доречі, 1-е квітня, святкують не лише у нас.. День Дурня, зветься, або День усі Дурнів.

Корінням сягає 14 століття!

Опубліковано

Валентин до Америки має таке саме відношення,як Колумб до України.

Він там ніколи не був.

А от в Японії дівчата дарують хлопцям подарунки на 14 люте, а взамін отримують 14го березня.

Отже цей весняний звичай універсальний, від нього не відмовишся.

Просто треба надати йому українськості.

Опубліковано

Моя думка така - досить свят "комуни" з її Рашою і сифілітним ЛЄНІНИМ.

Ми українці вибрали шлях свободи, хто не згідний можете мене за "-".

У нас ніколи не буле свят не існуючої держави і не буде back to USSR.

Поки є покоління тепер вже пенсіонерів з СРСР - свята існуватимуть для них і не потрібно нове покоління українців заражати комуністичною чумою.

Опубліковано

Свято гарне - безумовно. Але тоді вже варто відійти від пост-совкових свят, на кшталт 8 березня і 23 лютого. 

на томість ввести (як я уже казав) День Сім'ї, День Матері і День Батька - офіційно. Вихідний день, конкурси, розваги, вітання і т.д.

Є ж День прапора, День вишиванки (рушника) і т.д.

Можна і українізувати День закоханих.

Опубліковано

Років 5 тому вже на Борді писали про Колодія , і досить розгорнуто.

Чисто українська весняна традиція.

Барам та ресторанам точно сподобається.

Опубліковано
38 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Свято гарне - безумовно. Але тоді вже варто відійти від пост-совкових свят, на кшталт 8 березня і 23 лютого. 

на томість ввести (як я уже казав) День Сім'ї, День Матері і День Батька - офіційно. Вихідний день, конкурси, розваги, вітання і т.д.

Є ж День прапора, День вишиванки (рушника) і т.д.

Можна і українізувати День закоханих.

Було б добре, в нас не вміють ці свята поки святкувати так як годиться. Закордоном їх використовують для того, щоб згуртувати батьків. В школах в такі  дні діти завжди організовують  ярмарки: печуть солодощі чи роблять цікаві  проекти. І обов'язкова умова, щоб вони це робили з батьками,  які завши присутні на таких святах. Це зміцнює зв'язок між дитиною і батьками  і зближує родини. Раніше Луцькі мами щось організовували, робили фестиваль з часом все почало згасати. Що казати коли на батьківські збори приходять лише 3-тя частина батьків. Я за 5 років навіть з тої 3-ї частини половини, як звати не знаю. Думаю, якби були сімейні свята популяризовані на рівні держави. Ми би в іншому світлі побачили своїх дітей, а діти мали б ще один привід пишатися своїм татом чи мамою. 

Думаю це не так  важко напекти тістечок з дитиною. Чи зробити якусь конструкцію. А в теперішній час коли всіх працюють з ранку до вечора на роботі, ви за  весь день максимум годину спілкуєшся  з дитиною, цей час коли ви робите щось  разом на вагу золота.

Опубліковано
17 хвилин тому, avermat сказано:

А дітей виховує вулиця

ніби колись інакше було. 

17 хвилин тому, avermat сказано:

нещодавно біля портсіті побили дівчата дівчину до лікарняного ліжка за те, що не так глянула,

І 20 років тому таке було - не новина взагалі.

18 хвилин тому, avermat сказано:

і позавчора картину бачив як завжди, діти максимум по 13-14 років вели попід руки ще одного який був в дрова.

і таке було і 10 і 20 і 30 років тому.

18 хвилин тому, avermat сказано:

Свята вони хочуть українізовувати,  краще б полегшили людям життя економічно щоб більше уваги і часу дітям приділяли і вихохували належним чином.

Я тобі відкрию таємницю. Що свята, традиції і звичаї - то і є культура. А звідси і виховання і все решта.

Про економіку ти тут дарма згадав.  Навіть у війну віра і звичаї з традиціями допомагали людям вижити.

20 хвилин тому, avermat сказано:

Масовий тренд українізація уже дістав,невже немає більших проблем?

Карамба?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...