Перейти до змісту

Потрібна допомога! Викрали техпаспорт і електропилку з авто.

Irina_G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні вночі розбили скло в автомобілі Fiat Doblo біля Олімпії на Кравчука і викрали електропилку Forte, магнітолу та техпаспорт. Можливо, хтось щось знає, знайде техпаспорт на Fiat Doblo білий 2007р., або комусь запропонують пилку, будь ласка, зателефонуйте 0660801234.

Опубліковано
Щойно, Irina_G сказано:

Сьогодні вночі розбили скло в автомобілі Fiat Doblo біля Олімпії на Кравчука і викрали електропилку Forte, магнітолу та техпаспорт. Можливо, хтось щось знає, знайде техпаспорт на Fiat Doblo білий 2007р., або комусь запропонують пилку, будь ласка, зателефонуйте 0660801234.

Вам в поліцію пряма дорога. В мого товариша там теж документи поцупили і гаманець

Опубліковано

в поліцію....і нічим вам не допоможуть.

в мене ноут викрали з машини, є відео з камер спостереження,  видно номери автівок на яких вони приїхали, відбитки пальців....і нічого.

лише довідку про крадіжку видали. от така в нас поліція - видає довідки і все

Опубліковано

Поліцію викликали, слідчі були, познімали відбитки. Поки що нічого більше не сказали. На найближчих камерах машину не видно...

Опубліковано
Только что, Irina_G сказал:

Поліцію викликали, слідчі були, познімали відбитки. Поки що нічого більше не сказали

І нічого вони більше не скажуть...на жаль наша поліція на сьогоднішній день є статистичним органом, - приїзджають, фіксують і на тому все закінчується...

Опубліковано

В мене рік назад викрали акумулятор, правда на іншому районі, і жодного дзвінка від поліції. Думаю що варто зайнятись процедурою відновлення техпаспорту

Опубліковано

У мене також на Кравчука біля Олімпії розбили скло, думали що гаманець лежить. Декілька років назад у знайомих там викрали два велосипеди, зафіксовані лиця на камеру, результату нуль.

Опубліковано
2 часа назад, veter сказал:

Вам в поліцію пряма дорога. В мого товариша там теж документи поцупили і гаманець

в мене на районі за всі крадіжки жодного разу нікого не знайшли....та й , напевно, не шукали. Було всяке: колеса знімали, обдирали зовнішні  елементи, били вікна і ламали замки і т.д. Особисто у мене "пішли" молдінги, а через тиждень протитуманки, і постійно крадуть то заглушки якісь , ковпачки і т.д. Кому чого не вистачає то те можна знайти в сусідньому дворі, якщо у самого рука не піднімається то знаходяться спеціально навчені "люди"

Треба самим висиджувати і ловити, як робили хлопці пару разів біля гуртожитку на Ніла Хасевича. Поліція тут не допоможе, міліція могла би знайти когось, збити собі пару гривень і таким образом відбити бажання красти, а заодно і нирки.

Опубліковано

техпаспорт лишаєш в машині?!?! :ohmy: та ще й на ніч?!?! м-дааа....

думаю, чекай (і сподівайся щоб подзвонили) дзвінка з пропозицією викупу. І охороняй машину!

Опубліковано

Чоловік приїхав з відрядження втомлений і просто забув забрати техпаспорт 

Опубліковано

ловити самому, і що далі? пригрозити пальчиком і відпустити...

якщо примінеш силу - отримаєш як мінімум за хуліганство, а їм, за намір скоїти злочин, нічого не буде.

як варіант "мочканути" і закопати, щоб ніхто не бачив :)

Опубліковано
33 минуты назад, Marshall сказал:

ловити самому, і що далі? пригрозити пальчиком і відпустити...

якщо примінеш силу - отримаєш як мінімум за хуліганство, а їм, за намір скоїти злочин, нічого не буде.

як варіант "мочканути" і закопати, щоб ніхто не бачив :)

Там варіантів багато. можна здати правоохоронним органам, і слідкувати як слідство ітиме, можна весь ряд пальців чимось важким переламати. Головне щоб у впійманих бажання брати відпало і слушок по району пройшовся. Там отморозки в основному промишляють

Опубліковано

розвію трохи мрачну обстановку в темі, нічого вже не зміниш!

Мужик пробив колесо, припаркувався на узбіччі, дістає домкрат і починає знімати колесо. Тут підходить інший мужик:
- Ти що робиш?
- Так от, колесо знімаю
Другий мужик дістав монтировку, як дасть по лобовому склу:
- А я, мабуть, магнітолу візьму.

Опубліковано

десь якась похожа тема була.того літа бачив на парковці вночі.хлопчина молодий років 20.вибив скло покопошився в машині і спокійно пішов.це було в центрі  за той місяць 3 машини знаю почистили з деяких запчастини знімали.до цього часу ніхто нікого не знайшов

Опубліковано
32 минуты назад, Такер сказал:

Там варіантів багато. можна здати правоохоронним органам, і слідкувати як слідство ітиме, можна весь ряд пальців чимось важким переламати. Головне щоб у впійманих бажання брати відпало і слушок по району пройшовся. Там отморозки в основному промишляють

заставити востонавлювати машини над якими вони чи їхні друзі потрудилися.як варіант.власнику добре и в них може бажання красти пропаде

Опубліковано

та чого так паритись за тех паспорт. там процедура відновлення єрундова і відносно недорога. а от майно і пошкодження машини вже не вернеш

Опубліковано
3 часа назад, продавець111 сказал:

того літа бачив на парковці вночі.хлопчина молодий років 20.вибив скло покопошився в машині і спокійно пішов.

І ти спокійно це наблюдав? Тим більше, спокійно про це пишеш? Чи я щось не так зрозумів?

Опубліковано

зібратись і посидіти почекати.

А коли прийдуть - то чемно з ними привітатись!

Щей кавою пригостити десь з виїздом на природу....тай там випадково забути їх

Опубліковано
4 годин тому, Polehan сказано:

та чого так паритись за тех паспорт. там процедура відновлення єрундова і відносно недорога. а от майно і пошкодження машини вже не вернеш

Підкажіть, будь ласка, за відновлення техпаспорта. Там штраф треба платити?

Машину шкода. Вони хотіли вийняти вікно, ущільнювач порвали і дверку подряпали, не вийшло. Тоді скло розбили.

Опубліковано
20 минут назад, Irina_G сказал:

Підкажіть, будь ласка, за відновлення техпаспорта

я точно непамятаю. там документи власника треба, і плату за новий техпаспорт ну і думаю експерта пройти. якшо треба то можу взнати точно, однокласниця там працює.

Опубліковано

@Irina_G Звонив питав. Треба паспорт, ідентифікаційний код, писати заяву про втрату, в ній я так поняв треба написати шо ви згубили техпаспорт. Бланк коштує 201 грн. Скоріше за все ще треба буде пройти експерта(ще близько 200грн) Якшо паспорт вкрали, як у вашому випадку, тоді треба довідку з поліції, тоді пояснюючу ту нетреба. Але, порадила написати про втрату, з крадіжкою буде більше волокіти паперової, відповідно займе більше часу. Вирішуйте самі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...