Перейти до змісту

Блокада Лугандонії

jack74

Рекомендовані повідомлення

3 годин тому, zaHARE сказано:

Ще раз.В Назарова стояла задача-втримати ЛАП

Як збитий літак допоміг захистити ЛАП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
2 часа назад, romaxa11 сказал:

Це той момент коли пропагандист починає вірити власній пропаганді.

8-10 бюджетів ніхто не крав - це повна брехня і нісенітниця. Рахунки януковича розблоковані, майно не вилучено, все працює - отже по закону невинен. Також з усім іншим оточення януковича. Такщо на папєрєдніків нема чого свалювати, раз не садиш нефіг і триндіти. Підпсуєш собі карму Сергій. Від кого від кого а від тебе такого не чекав. Петрусю немає чим крити бо для України персонально ним зроблено стільки зла в момент злету і піднесення, чи було так хоч ще раз в історії? В нього був народ готовий до дій, вмирати за країну, була підтримка найвпливовіших лідерів і персональні зобовязання найпотужніших країн. Скільки мільярдів коштувало кремлю, щоб все це знівілювати. Тепер хай жре свиня, тільки чи не подавиться?

Рома, припини істерики))) Не перескакуй на іншу тему. По факту справ в армії тобі є що сказати? То скажи.В якій частині недоїдають,де роздіті,де нема зброї,палива?

А то одні лозунги.Я кажу,що на той момент затикались дірки чим попало.Попало під руку г@мно-заткнули гамном(гелетей,муженко і т.д.). На той момент тільки рух добровольчих загонів і страх перед ПС стримували  окупанта. 

Рома,виключи емоції і включи розум.Якби в тебе віджимали б майно,то ти б не ремонт робив,а вирішував би спершу задачу,як нейтралізувати ворога.Що й було зроблено.Через жопу чи ні,але є факт-у нас є армія і в нас є підтримка Заходу.Знову ж таки-по факту це дуууууже багато. Все інше-це робота суспільства і депутатів,яких те суспільство обрало.Але ж бали в парламенті заробити перед  емоційним електоратом важко,легше сракою на рельсах  і періодично кричати,що наших б'ють.

Навіть якби блокаду робив покійний Чорновіл,я б сперечався.А коли її робить аферист Грішин і  "антикорупціонер" Зімін,то й поготів.Рома,вони й так шкваряться,як гадя. Кацапи аплодують цій парочці стоячи.Ці два "революціонера" за них роблять всю роботу.  Але то таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, Zevs_Isver сказал:

я про Тбілісі

Росія використовувала бомбардувальники для знищення грузинської артилерії.Факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, alexvvv сказал:

Допомогли ті,які прорвались неушкодженими. Це ж очевидно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, zaHARE сказано:

А коли її робить аферист Грішин і  "антикорупціонер" Зімін,то й поготів.Рома,вони й так шкваряться,як гадя. Кацапи аплодують цій парочці стоячи.Ці два "революціонера" за них роблять всю роботу.  Але то таке.

А що із законами які вони писали? Як голосували? Є практичні докази "зради" чи теж лише істерика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, zaHARE сказано:

Рома,в мене аналітичне мислення і паталогічна недовіра зіміним і грішиним)))

блін, і що ніхто не написав що акк перекуплений

п.с. захар ти тож перейшов на зарплату в 7 - 10 кілогривень?

п.п.с. виклади скан платіжки, а то від ромахи дочекатись не можу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, sergkots сказал:

А що із законами які вони писали? Як голосували? Є практичні докази "зради" чи теж лише істерика?

ОМГ. Заходиш на сайт ВР і там така статистика Семенченко був на роботі 52,6% робочого часу,Парасюк 53,2%. Ти б тримав такого "роботягу"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, zaHARE сказано:

ОМГ. Заходиш на сайт ВР і там така статистика Семенченко був на роботі 52,6% робочого часу,Парасюк 53,2%. Ти б тримав такого "роботягу"?

тю,

ходити кнопки тиснути то і мавпа може

в депутатів роботі творча, її в годинах не виміряти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано:

тю,

ходити кнопки тиснути то і мавпа може

в депутатів роботі творча, її в годинах не виміряти

то, давай наступного разу у ВР мавп оберем, толку більше буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, zaHARE сказано:

бля тут на 3 хв. запізнишся таких їбуків настругають, що на тиждень заряду хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 minutes ago, zaHARE said:

Електронна реєстрація: Присутній - 221   Відсутній - 54. Це наш депутат. Будемо знову його обирати?

П.С. Констанкевич - молодець, поки лише 2 рази прогуляла ))

7 minutes ago, veter said:

бля тут на 3 хв. запізнишся таких їбуків настругають, що на тиждень заряду хватає

Ну порівнювати роботу якогось мусорилкіна з народним обранцем якось недоречно )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@yu2007 ходячому лайну слова не давали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, veter said:

гавну слова не давали

Ой, я ж забув. Ви не мусор, а "ваєнний".

Війна в країні, а ви на роботу запізнюєтесь. Непорядок )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, zaHARE сказано:

https://www.slovoidilo.ua/persony/soboliev-yehor-viktorovych

https://www.slovoidilo.ua/persony/semenchenko-semen-ihorovych

І що ж по них не так в порівнянні із іншими депутатами? 

Ось наш:

https://www.slovoidilo.ua/persony/lapin-ihor-oleksandrovych

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, yu2007 сказано:

Ой, я ж забув.

Для таких тупаків як ти це природно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, sergkots сказал:

https://www.slovoidilo.ua/persony/soboliev-yehor-viktorovych

https://www.slovoidilo.ua/persony/semenchenko-semen-ihorovych

І що ж по них не так в порівнянні із іншими депутатами? 

Ось наш:

https://www.slovoidilo.ua/persony/lapin-ihor-oleksandrovych

Мда,популісти зразу виділяються к-стю обіцянок))) 

Хто там вище писав про мавп у ВР?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Cherman сказал:

Це ви, якось в рожевих тонах все описали. По факту, зараз постають такі питання, в порівнянні з якими харчове та речове забезпечення будуть квіточками.

Через 5-10 років, з-за старіння, практично не буде авіації. А щоб не залишитись з незахищеним небом, потрібно починати рухати питання вже, не чекаючти часу х. А це мільярдні кошти, причому не гривнях, а в баксах. Також поступово підходить до кінця термін придатності зенітних та оперативно-тактичних ракет. Якісь доробки в цьому плані в нас є, але то на рівні макетів та прототипів. Знову ж треба дуже багато коштів. Флот також практично відсутній. Ці нещасні посудини, що з помпою випускає порошенковий завод "Ленінська кузня"- взагалі марна трата коштів. Потрібні нормальні кораблі з ракетним озброєнням, тральщики.

Я вже не кажу про поступове зношення артилерії, про проблему переходу на натівські стандарти і т.д.

Я б дописав би ще "Відновити ядерний статус". НАТО нс спасе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Cherman сказал:

Ой, ви реально думаєте що Гелетея призначили, бо не було нікого іншого? І його родинні та дружні зв'язки з Балогою та іншими любими друзями, тут ні до чого?

Людина, без будь-якої військової освіти, якій місце в охороні там-таму, стала міністром оборони, в країні, де йде озброєний конфлікт. Це, навіть не смішно.

Я,особисто,маю схожий досвід.Прийшов на нову фірму,незовсім в курсі ху із ху.Призначив Пупкіна(сказали толковий) туда,Дупкіна(сказали родич акціонерів) сюда.Головне,на початок,щоб хтось закрив посаду,поки не розберусь і не бити горщики з акціонерами.Освоївся- Пупкін виявився бестолковим-звільнив і замінив толковим.Дупкіну-родичу створив умови,щоб сам звільнився.Якось так,мабуть в масштабах країни трохи важче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Cherman сказал:

Ну, ви свій сарказм витрачайте на якісь інші речі. Я написав про реальні проблеми нашої армії в найближчий час.

Я обов'язково доведу викладені Вами проблеми верховному)))

Ну звісно проблем море і тазік. Армію знищували починаючи від Кучми.Ви думаєте 90% зрадників в Криму-це робота Москви? Це робота Кучми+Ющенко+Янукович.

Просте питання:"Чому?"

Відповідь:"Я 15 років в армії(флоті) і без квартири,а на вихідні барижу,щоб родину підтримувати і форму нову купити. А при Росії,я купив Ауді 6 і жінка може не працювати."

За 3 роки при тотальній зраді і саботажі(які досі продовжуються) зроблено дуууже багато. Головне не красти,а НАТО нам допоможе і з кораблями і з авіацією і з ракетами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Cherman сказал:

Тільки краіна - це не приватна фірма.

Я просто навів аналогію.Нікого не виправдовую,але ....Хіба ми бачимо всю картину? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, zaHARE said:

Головне не красти,а НАТО нам допоможе і з кораблями і з авіацією і з ракетами.

Думаєш НАТО не подивиться і-декларації високопосадовців? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, rl72 сказал:

блін, і що ніхто не написав що акк перекуплений

п.с. захар ти тож перейшов на зарплату в 7 - 10 кілогривень?

п.п.с. виклади скан платіжки, а то від ромахи дочекатись не можу

Я беру канхветами,як мальчіш-плохіш.Дуже смачний в Рошена мармелад-натаральний.За нього і демократію можна продати))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, yu2007 сказал:

Думаєш НАТО не подивиться і-декларації високопосадовців? )

Повір,дивиться і ще й як.І не тільки НАТО. Фірташ-чіткий сигнал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, alexvvv сказано:

Це був 11 (здається) рейс, попередні 10 були успішні, тоді коли збили борт, ведучий літак сів успішно і потім так само успішно звідти вилетів. Поки були ротації і літали борти доти тримали летовище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, zaHARE сказано:

Мда,популісти зразу виділяються к-стю обіцянок))) 

Хто там вище писав про мавп у ВР?

Це самі безвідповідальні

Ці найбільше не виконали обіцянок

Ці найбільше наобіцяли

То чого ж ви ядом на рекордсменів не бризкаєте? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...