Перейти до змісту

Відсьогодні маршруткі по 1,5 грн

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:D;):) вот так вот(((

я перелізу на пішу ходьбу а ви?

я подумав і вирішив створити нову тему для того що люди змогли побачити!!!

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
вирішив створити нову тему для того що люди змогли побачити!!!

А где же фотки тебя, идущего пешком по улице? :D

;)

Опубліковано

пешком ет хорошо,

но пилять с одного конца города в другой долго

а пройтись 2-3 остановки (если время не поджимает) - но проблем

я и раньше так делал

Опубліковано

Постояти і в тролейбусі можна ;)

Тим більше в тролейбусах пасажири скромніші (не спішать зайняти вакантне місце :) )

Я стараюсь сідати в маршрутку де можна сісти...

А так... Туалетний папір подорожав у 2 рази, пиво - у 1.5 рази, а маршрутки - ні. Нехорошо... :D

Опубліковано

Fantom

Ну я ж пояснив для чого тему створив... щоб люди не лоханулись (вибачте може за негарне і некультурне слово) взявши всього 1 гривню з собою і не зможуть доїхати до місця призначення.

ursa

фотки скоро будуть не парся)))

Для Адмінів і Модераторів

За вашим бажання можете удалити тему я наполягати не буду))) Просто хотів попередити людей про це)

Опубліковано
...для того що люди змогли побачити!!!

Пізно. Побачив вже коли їхав в маршрутці і збирався виходити. А і думаю чого водій так косо на мене дивився і гиркав на одного чоловіка. Але на рахунок того щоб доплачувати нічого не сказав. Вже коли вертався додому то заплатив 1,5 грн.

Опубліковано

IMHO дублировать тему не стоило.

По теме: кажись, народу в троллейбусах заметно прибавилось. :101010: Чисто субьективное мнение, т.к. сам еще сегодня не ездил...

Опубліковано

Перейшов на піший хід із потеплінням (уже місяць)

а на рахунок подорожчання - то варто казати керівникам що -так би мовити - тойво - кілька% до ЗП..

24 дні - по 2 грн в день = 48 грн

24 дні - по 3 грн в день = 72 грн

різниця 24 грн то просити як мінімум 50 грн додати.

бо це, я так бачу, далеко не межа.. і з вересня мабуть ще подорожчають на 50 коп.

Опубліковано

Маршрутку як клас вбили з початку року, а це лише контрольний в голову :)

Раніше не міг подумати що колись до такого дійде але зараз ходжу пішки або користуюсь тролейбусом а маршуткам оголосив маленький бойкот :0036:

Опубліковано

Я це сто процентів тепер на роботу буду зранку лише їхати бо не встигатиму, а ось з роботи ПІШАЧКОМ))) Палюбе! Літо рулить) який транспорт - там задихнутись можна а ще 1,5 грн платити! НІ ЗА ЩО ГАДИ

Опубліковано

Велік рулить. Я поїхав на двох колесах, ну їх нафік, поки погода нормальна, для нашого міста велосипед - те що треба. На Варшавку з ДПЗ без напряга заїзджаю за 17-20 хвилин. Маршруткою довше.

Опубліковано
Велік рулить. Я поїхав на двох колесах, ну їх нафік, поки погода нормальна, для нашого міста велосипед - те що треба.

а зимой можно на лыжах.

Опубліковано

на рахунок сукі неспорю шо є того в них невідбереш

маршрутки подорощали комфорт той же а може і гірше. сьогодні ранком їхав на першу пару 24-ю маршруткою думав задавлять. треба приймати якісь міри бо далі зроблять по 2 гривні а їздити будемо всеодно на одній нозі стоячи і незна за що стримаючись

Опубліковано
Велік рулить. Я поїхав на двох колесах, ну їх нафік, поки погода нормальна, для нашого міста велосипед - те що треба. На Варшавку з ДПЗ без напряга заїзджаю за 17-20 хвилин. Маршруткою довше.

Велосипед не вскрізь у місті можна вільно залишити - це по-перше! Ну а подруге - не у всіх робочий одяг - джинси і тп.

Опубліковано

чё вы паритесь.....как ездили на маршрутках так и ездим.....только трата времени на непонятный разговор...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...