Перейти до змісту

Допоможіть відформатувати micro SD ADATA 32 G

Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

в четверг відпишу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте форматнути телефоном на Симбіан, іноді спрацьовувало, можу позичити Нокію 5700

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перед проблемами ви робили з флешки загрузочну, для вінди чи телефону?

-так

-ні

-не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Revolver А це має значення? Бо в мене стояла моя мікросд як основна пам'ять на телефоні (всі 4 гб встроєної були перерозміченні під програми)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Ruslyk сказал:

@Revolver А це має значення? Бо в мене стояла моя мікросд як основна пам'ять на телефоні (всі 4 гб встроєної були перерозміченні під програми)

Низькорівневе форматування вирішує ці питання, в ТС не той випадок (або він щось не те робить).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тс прожени флешку на Victoria 447 write,  походу флешка мертва і операції перезапису не працюють вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, vaz75 сказано:

Низькорівневе форматування вирішує ці питання, в ТС не той випадок (або він щось не те робить).

Ні, воно не вирішує... Повірте...  Я вже чим тільки і зчого тільки не форматував.. результату 0.

Конкретно в моєму випадку на смарт закидалися файли по USB і тут нада було комусь подзвонити... Я трубку різко підняв... Кабель вискочив і все.. Флешка read only...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Ruslyk сказал:

Ні, воно не вирішує... Повірте...  Я вже чим тільки і зчого тільки не форматував.. результату 0.

Конкретно в моєму випадку на смарт закидалися файли по USB і тут нада було комусь подзвонити... Я трубку різко підняв... Кабель вискочив і все.. Флешка read only...

тада фсьо :0084:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, vaz75 сказано:

тада фсьо :0084:

Ну я ще хочу з фотіком спробувати.. Десь валявся в дома старий... Люди пишуть, що часом спасає ситуацію... Бо linux, windows, acronis без результату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Ruslyk сказано:

Флешка read only...

Якщо СД - то вже точно фсьо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Якщо СД - то вже точно фсьо.

ну да... microSD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Revolver сказано:

перед проблемами ви робили з флешки загрузочну, для вінди чи телефону?

-так

-ні

-не знаю

для телефону люмия 640 причому музика фото відео відкривається але не видаляється питання вона мертва чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Anatoliy313 сказано:

музика фото відео відкривається але не видаляється

флешка перейшла в режим "тільки для читання". теоретично, і надалі все так і залишиться - наявні файли будуть доступні для читання, запис нових - неможливий. якщо перепробувати кучу різних утиліт для її форматування - "підняти" 99,9% не вдасться, зате легко буде втратити доступ і до читання наявних файлів.

одну зі своїх флешок - вдалось відформатувати в Нікон Д80. на щастя, в десятку-другому тестових фотографій, зроблених після фотографування, одна з них не прочиталась - записалась з помилками. тоді я собі зрозумів, що у відповідальне місце "реанімовану" флешку все-одно немає сенсу ставити, а якщо якась з утиліт її відформатувала - то туди хіба мп3 можна накидати, а вже ні на фото, ні в телефон її краще не ставити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав на увазі, чи намагались прошити телефон з флехи, а перед тим заливали прошивку на карту спец програмами на зразок fenix card, якщо ні, то вона просто вмерла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

УХХХХ у меня тоже была такая проблема но потом я искал решение. перерыл куча сайтов итд... 

В итоге наткнулся на такую программу WinToUSB

Мне она очень сильно помогла, вот сама программа-http://soft-ok.net/3953-wintousb-2-8.html пользуйтесь на здоровье )) 

УДАЧИ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...