Перейти до змісту

Допоможіть відформатувати micro SD ADATA 32 G

Anatoliy313

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть відформатувати micro SD ADATA 32 G Намагався сам відформатувати різними способами видаляв окремо все залишається 4 гіга незрозуміло чого при відкриті пусто по наявності   4 гіга чимось занято При повторному встановлені в картрідер все видалене знаходиться на місці (при ФОрматуванні пише невдалося завершити форматування) Чи флешка вже жмур Якщо хтось може реанімувать відпішіть в пп Само собою віддячу )))))))))

Опубліковано
51 минуту назад, Anatoliy313 сказал:

Допоможіть відформатувати micro SD ADATA 32 G Намагався сам відформатувати різними способами видаляв окремо все залишається 4 гіга незрозуміло чого при відкриті пусто по наявності   4 гіга чимось занято При повторному встановлені в картрідер все видалене знаходиться на місці (при ФОрматуванні пише невдалося завершити форматування) Чи флешка вже жмур Якщо хтось може реанімувать відпішіть в пп Само собою віддячу )))))))))

HDD Low Level Format Tool 4.40 тобі в допомогу, постійно користуюсь.

Опубліковано

Не помогла на жаль((( Відформатувало вставляю повторно і все на місці як нічого і не відбувалось( всі файли на місці) Можливо ще є якість варіанти

Опубліковано
7 годин тому, bormotuha сказано:

В картрідер вставили через адаптер? Повзунок в якому положені?

В нижньому (тобто відкрита для запису)

Опубліковано

Акронісом спробуйте заново створити розділ на флешці, мені колись допомогло, робив різні маніпуляції для створення загрузочної.

Опубліковано
21 годин тому, vaz75 сказано:
22 годин тому, Anatoliy313 сказано:

HDD Low Level Format Tool 4.40 тобі в допомогу,

Ні, друже, це флешка, а не хард.. І для неї особлива прога

Можна пошукати на оффсайті  для СД карти власну прогу. Чи прошивку.

Окрім того, я скажу більше, перед користуванням LLFTool - необхідно вбити всі існуючі розділи.

Опубліковано
2 хвилин тому, Anatoliy313 сказано:

А от саме з розділами проблема ось ці неможливо видалити

WP_20161218_19_49_09_Pro.jpg

WP_20161218_19_49_44_Pro.jpg

видаляються всі фото відео а ось це непідається і на мою думку не дає форматуватись

Опубліковано
8 хвилин тому, Anatoliy313 сказано:

А от саме з розділами

І де там розділи?

Я бачу папки з файлами.

SystemVolumeInformation - не видаляється. Це системна папка. І займати вона може доволі багато.

Я писав вище про грамотну прогу - потрібно форматувати нею, і вибирати файлову систему NTFS.

Опубліковано
6 хвилин тому, vaz75 сказано:

Не раз форматував і все працює гуд.

вірю. Але все ж специфіка присутня.

Опубліковано
42 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І де там розділи?

Я бачу папки з файлами.

SystemVolumeInformation - не видаляється. Це системна папка. І займати вона може доволі багато.

Я писав вище про грамотну прогу - потрібно форматувати нею, і вибирати файлову систему NTFS.

дякую вечері спробую і відпишу результат

Опубліковано

спробуй мобілою\фотіком відформатувати, не ведись на байки про "модні" проги

якщо і це не вирішить ситуацію - в смітник\на гарантію...

Опубліковано

не допоможуть тут вже ніякі утиліти, якщо у фотоапараті нормально не форматується - 99,9%

SD-карта переходить в режим рідонлі, і на відміну від USB-карт - її вже неможливо підняти :( маю таких пару штук

якщо карта ще читається прогами для відновлення інформації - інформацію треба бек-апнути, далі як вище сказав @Deemon - міняти по гарантії (якщо є), або викидати

Опубліковано

спробую стареньким цифровиком

якщо ні піде у смітник всім дякую за поради тему можна закривати

Опубліковано

@Anatoliy313 відпишіться про цифровик.. бо тоже валяєця на 16гб і ситуація один один з вашою... Все перепробував крім цифровика (не було під рукою)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...