LSD Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:02 Поділитися #151 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:02 1 хвилина тому, seolutsk сказано: Бо це місце, де крутиться сіре бабло. Я памятаю десь читав, як приват штрафанули на кругленьку сумму x00 млн грн за те, що вони робили платежі на не визнані території (типу Придністров'є), що вже говорити, що там куча продаванів типу з olx, клумба, куча інет магазинів без оформлення податків здійснюють платежі. От це все зараз по трохи, я надіюсь, будуть щимити і легалізувати Ну тепер сірі гроші підуть в інші банки ... найймовірніше не українські ... бо де гарантія що і той ненаціоналізують ... Реально я в шоці як нарішало це засідання клубу олігофренів .... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:14 Поділитися #152 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:14 Цитувати На один день ПриватБанк остановит корпоративные платежи. Об этом сообщила проектный менеджер реформ финансового сектора в Национальном совете реформ Виктория Страхова на странице в Facebook. Платежи, пришедшие сегодня, 19 декабря, будут выполнены 20 декабря. безвіз, безвіз, безвіз, безвіз Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:16 Автор Поділитися #153 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:16 14 минуты назад, LSD сказал: Ну тепер сірі гроші підуть в інші банки ... найймовірніше не українські ... бо де гарантія що і той ненаціоналізують ... Реально я в шоці як нарішало це засідання клубу олігофренів .... Сірі гроші в інші банки? Лол? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:17 Поділитися #154 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:17 Цитувати Та що з ним сталось? МВФ давно вимагав націоналізації Приватбанку. Бо це місце, де крутиться сіре бабло. Я памятаю десь читав, як приват штрафанули на кругленьку сумму x00 млн грн за те, що вони робили платежі на не визнані території (типу Придністров'є), що вже говорити, що там куча продаванів типу з olx, клумба, куча інет магазинів без оформлення податків здійснюють платежі. От це все зараз по трохи, я надіюсь, будуть щимити і легалізувати. спочатку ці сірі гроші у вигляді сірого товару проходять сіру митницю, їдуть попри сіру поліцію, податкову, прокуратуру і т.д. а вже потім, сіро продаються на олх. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:17 Поділитися #155 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:17 Щойно, seolutsk сказано: Сірі гроші в інші банки? Лол? Саме так Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:18 Автор Поділитися #156 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:18 НБУ визнав "ПриватБанк" неплатоспроможним Нацбанк України визнав "ПриватБанк" неплатоспроможним і звернувся до уряду передати цей системно важливий банк у державну власність Про це заявила глава НБУ Валерія Гонтарева, повідомляє Еспресо.TV. "Учора Національний банк України відніс "ПриватБанк" до категорії неплатоспроможних та звернувся до уряду передати цей системно важливий банк у державну власність", - каже Гонтарева. Все по темі: Націоналізація "ПриватБанку" Нагадаємо, 18 грудня вночі прес-служба Кабінету міністрів офіційно заявила, що "Приватбанк" переходить у стовідсоткову власність держави. Очолить "ПриватБанк" екс-міністр фінансів Олександр Шлапак. А перший заступник Голови Правління "ПриватБанку" Олег Гороховський заявив, що він до останнього моменту не знав, що банк націоналізують. Як запевняють у "ПриватБанку", після націоналізації всі кошти на поточних і депозитних рахунках всіх фізичних та юридичних осіб будуть збережені, а банк буде працювати в стандартному режимі. http://espreso.tv/news/2016/12/19/nbu_vyznav_quotpryvatbankquot_neplatospromozhnym Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:20 Автор Поділитися #157 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:20 1 минуту назад, romaxa11 сказал: спочатку ці сірі гроші у вигляді сірого товару проходять сіру митницю, їдуть попри сіру поліцію, податкову, прокуратуру і т.д. а вже потім, сіро продаються на олх. Ну ти правий. З чогось треба починати. В теорії з націоналізації я бачу набагато більш плюсів, ніж мінусів. А от що покаже практика, покаже час. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:21 Поділитися #158 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:21 Щойно, seolutsk сказано: Ну ти правий. З чогось треба починати. В теорії з націоналізації я бачу набагато більш плюсів, ніж мінусів. А от що покаже практика, покаже час. Націоналізація сірою владою? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:23 Поділитися #159 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:23 8 годин тому, Dima4s сказано: Вчитайтесь в ключові слова.ВІЙНА ІНФОРМАЦІЙНА АТАКА ПАНІКА КЛІЄНТІВ Вміє людина вішати лапшу... Цікаво скільки нулів в сумі не підкріплених кредитів, виданих приватом.. перед "націоналізацією") вдумайтесь... 141 мільярд гривень! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:23 Автор Поділитися #160 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:23 Только что, romaxa11 сказал: Націоналізація сірою владою? Я ж за те і кажу, що в теорії з націоналізації більше плюсів. А практично що буде - покаже час. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:30 Поділитися #161 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:30 7 минут назад, seolutsk сказал: Я ж за те і кажу, що в теорії з націоналізації більше плюсів. Грамотною владою - так, цією недолугою (особливо в особі Гонтаревої) - ні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:32 Автор Поділитися #162 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:32 Наче на чолі Привата поставлять колишнього міністра фінансів Шлапака. Він в комментарі в діючого заступника Привата в ФБ ось що написав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:33 Автор Поділитися #163 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:33 2 минуты назад, vaz75 сказал: Грамотною владою - так, цією недолугою (особливо в особі Гонтаревої) - ні. Побачим-побачим... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:37 Поділитися #164 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:37 2 минуты назад, seolutsk сказал: Побачим-побачим... ну поки платежі проводяться (чи доходять, взнаю завтра). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:40 Поділитися #165 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:40 Вся ця історія з Приватом є елементом великої угоди між Порохом і Коломойським по розподілу сфер впливу та бізнесу в Україні. Враховуючи як Беня охолов до футбольного клубу Дніпро( І Волинь), а також до підкупу депутатів, мені взагалі здається, що він хоче продати тут весь бізнес і звалити у Швейцарію(цікаво, коли це зробить Палиця). Ну і Приват тепер треба переіменувати у Держав. Вто янась несінітниця, коли найбільший державний банк називається Приват. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:41 Поділитися #166 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:41 В відділенні аншлаг.... Бабусі штурмть віконце.... Загін оленів в розпалі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:42 Поділитися #167 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:42 Рошен продати нехоче, то нехай націоналізує... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:44 Поділитися #168 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:44 2 хвилин тому, Nokian сказано: найбільший державний банк називається Приват. банку Україна назва не надто допомогла.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:45 Поділитися #169 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:45 1 минуту назад, Zevs_Isver сказал: В відділенні аншлаг.... Бабусі штурмть віконце.... Загін оленів в розпалі Треба бігти чергу в Приват24 займати. Єслі шо, я останній, за мною будете Только что, Oli сказал: Рошен продати нехоче, то нехай націоналізує... Ага, і той Рошен буде дофінансовуватися з бюджету (читай, за наш з тобою рахунок). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:46 Поділитися #170 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:46 В будь-якому разі ці зміни з ПБ не накраще. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:47 Поділитися #171 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:47 11 minutes ago, seolutsk said: Наче на чолі Привата поставлять колишнього міністра фінансів Шлапака. Він в комментарі в діючого заступника Привата в ФБ ось що написав Cудячи із сторінки у ФБ, то лівий Шлапак. Якщо це дійсно правий Шлапак, то банку - шляпа. Подивіться на його сторінку, він же імбецил. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:58 Автор Поділитися #172 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:58 Гонтарева каже, що НБУ НЕ ОЧІКУЮТЬ ВІДТОКУ ДЕПОЗИТІВ З ПРИВАТБАНКА Цитата ми не очікуємо значноо відтоку депозитів з ПриватБанку і не передбачаємо суттєвого впливу цього фактору на валютний ринок та на рівень інфляції це просто epic fail і якийсь сюрреалізм.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:58 Поділитися #173 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 07:58 На Говерлі сьогодні і завтра буде аншлаг при курсі 27,2. При 27,5-28 буде ще більший аншлаг) Шлапак - якась комуністична шавка, так що нічого доброго з того всього гарантовано не вийде. Ви на Ощад гляньте, як довго, 25 років в ньому зберігається аромат радянського союзу. В Новій Лінії два термінали: зліва - ощад, зправа - райффайзен. ліві практично ніколи в мене не пропускали карточку. З Ощадом в мене давно все ясно. СанСет, як відчуття. Лягав спати в одному банку, прокидаєшся в галімій держканторці?) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 08:04 Поділитися #174 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 08:04 4 minutes ago, romaxa11 said: СанСет, як відчуття. Лягав спати в одному банку, прокидаєшся в галімій держканторці?) Ти мене як клієнта чи як колишнього працівника питаєш? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 08:06 Автор Поділитися #175 Опубліковано 19 Грудня, 2016 в 08:06 7 минут назад, seolutsk сказал: Гонтарева каже, що НБУ НЕ ОЧІКУЮТЬ ВІДТОКУ ДЕПОЗИТІВ З ПРИВАТБАНКА це просто epic fail і якийсь сюрреалізм.. Потім буде заява - Ми не очікували такого відтоку депозитів. Люди самі винні, що доллар по 45. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.