Перейти до змісту

Друк фото 10х15

Amor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю де можна не дорого, та якісно надрукувати фотографії розміром 10х15, має бути приблизно 50 фотографій

Опубліковано

У центрі біля собору фото магазин є там питали якісно дуже роблять да і від кількості фото знижку дають.

Опубліковано
1 час назад, him сказал:

біля собору фото магазин - якісно дуже роблять

фотографувався там на документи. глянув кадр, питаю: чому Ви не сказали, що одне плече нижче, щоб я рівніше сів? Відповідь: все ок, в фотошопі все підтягнемо.

гроші беруть наперед.

коли забирав, побачив, що ніфіга вони не підтягували. на зауваження відреагували непривітно.

от така якість

Опубліковано
2 часа назад, him сказал:

У центрі біля собору фото магазин є там питали якісно дуже роблять да і від кількості фото знижку дають.

Це випадково не кодак? Сьогодні пройдусь по салонах та уточню ціни, але там ціна приблизно 3грн\шт

Опубліковано

А в Еліт Фото на Винниченка хтось робив фото? Відгуки?

Нещодавно робила в нашому краї, що на Шевченка, ціна була 1,95 за штуку. Нормальна якість.

Сама дізналась. На Винниченка - 2,30 грн. до 100,00 шт., від 100 грн. - по 2,00 грн.

Опубліковано
1 година тому, Svetkin сказано:

Нещодавно робила в нашому краї, що на Шевченка, ціна була 1,95 за штуку. Нормальна якість.

Це наша "точка". Але питання в тому, як у вас фотки приймають. Якщо у вас беруть флешку/фотоапарат, відкривають на моніторі ваші фото, вибирають разом з вами, а ще "а цих можна три штучки? А оці можна іншого формату? А можна сьогодні забрати?" - тоді ціна має бути зовсім інша. Середня по Луцьку - 2,5 грн.

3 хвилин тому, Oli сказано:

по чом фото?

для борди - по 1,80 грн. Якщо від 50 штук і без того, що я описав вище.

Опубліковано
8 минут назад, difoto сказал:

Якщо у вас беруть флешку/фотоапарат, відкривають на моніторі ваші фото, вибирають разом з вами, а ще "а цих можна три штучки? А оці можна іншого формату?

перед здачею фото на друк роблю папки: 

9х13, 10х15. 

в них підпапки: 1,2,3 і т.д. - кількість екземплярів.

економія часу капітальна.

лише на Відродження чи на Шевченка теж можна?

9 минут назад, difoto сказал:

для борди - по 1,80 грн.

Опубліковано
3 хвилин тому, Saddy сказано:

лише на Відродження чи на Шевченка теж можна?

викладаєш на файлообмінник, кидаєш мені лінк, забираєш на Відродження - така ціна виключає будь-які логістичні затрати.

Опубліковано

@difoto , а якщо до 50 штук? Ну приміром штук 10? Яка ціна? І озвуч ціни на більші, ніж 10х15, формати. І куди саме потрібно лінк кидати? (До речі, зручно придумано). Ціни цікавлять саме через цей спосіб (файлообмінник-лінк).

Опубліковано
1 година тому, difoto сказано:

10х15 2 грн

15х20 4 грн

20х30 8 грн

Лінк кидати мені у приватні повідомлення.

Памятаю на тканині друкували колись. ще друкуєте? Може підкажеш де можна на футболці надрукувати картинку...

Опубліковано
11 hours ago, him said:

По якості обслуговування - рівень сільського аматорського фотоклубу.

Опубліковано
6 часов назад, Svetkin сказал:

Нещодавно робила в нашому краї, що на Шевченка, ціна була 1,95 за штуку.

5 часов назад, difoto сказал:

Це наша "точка".

4 часа назад, difoto сказал:

викладаєш на файлообмінник, кидаєш мені лінк, забираєш на Відродження - така ціна виключає будь-які логістичні затрати.

4 часа назад, Юріч сказал:

Яка ціна?

2 часа назад, difoto сказал:

10х15 2 грн

@difoto ???

• 4 тижня потому...
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Доречі тема знову актуальна. Буду робити каталог, так що об'єм буде близько 120 листків А4 (двосторонній друк), або 240 листків односторонній друк. Все залежить від ціни

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Знову актуально цікавить друк на фотопапері, формат А4 (на середньому папері 180-200 г\м) близько 70 шт

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...