Перейти до змісту

[Архів] - Продам іграшкову кухню для дівчинки

Gipokratik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Просили продати (а поки продаємо, бавиться мій малий...). Кухня іграшкова, з музичними і світловими ефектами, компактна, яку можна скласти в чемодачник (дуже зручно ховати, поки дитина втрачає інтерес, а потім знову витягнути), також чемоданчик можна брати з собою і гратися у селі чи в друзів.. Висота у кухні 66 см. Стан чудовий, навіть є рідна коробка, відсутні лише ніж і дві пляшечки. 

Тут люди пишуть відгук про кухню: https://www.babyblog.ru/user/violetta39/36478

Зі свого боку можу сказати, що кухня прікольна, практична, цікава для дитини звуковими і світловими ефектами. Дуже вдала посудка з прозорими кришечками (завжи видно, що вариться... :) З недоліків - дверка закривається не щільно, це так було відразу, я дивилась ще відео про цю кухню, там видно, що те саме. Має бути звук при закриванні дверей, але вони не натискають ту кнопку достатньо (самостійно можна натиснути і почути звук, а дверкою - не виходить... Можливо треба на двері щось пришпандьорити, щоб вони ту кнопку зачіпали, не знаю, мій бавився і так. Нічого не зламано, все працює. Кухня з тих звичайних китайських, а не фірмових (типу Тефаль, що по тисячі і по 2 коштують...)

DSCN5404.JPGDSCN5405.JPGDSCN5406.JPGDSCN5406.JPGDSCN5407.JPGDSCN5407.JPGDSCN5408.JPGDSCN5409.JPGDSCN5410.JPGDSCN5411.JPG

Ціна 270 грн. Район Київського майдану. 095один22один8нульнуль

Опубліковано

Ще забула сказати про кран-змішувач, дуже прікольний, як справжній, ручка рухається як у справжнього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...