Перейти до змісту

Клеєвий пістолет, де купити ціни?

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я - невеликий електрик, але, думаю, необхідну потужність пристроїв визначають не стільки об'ємами роботи, скільки її швидкістю та якістю. Пилосос, для прикладу.

За хорошу річ, яка повинна в домашньому хазяйстві прослужити мінімум пятірку-десятку років, особисто мені не шкода 200 грн.

Опубліковано
35 минут назад, MaestroA сказал:

В Епіцентрі таких не має. На базарі в магазинах по Кравчука (за Слоном в сторону Там-Таму) знайшов тільки в одному магазині. Ціна - 250 грн., блістер з дірками і дуже вже зачовганий. На ряді, що паралельний вул. Карпенка-Карого та за цим рядом: в одній точці - 298 грн., а в двох знайшов по 200 грн., де і купив. Стержні 11,2 мм по 8 грн. прозорий і в іншому магазині 11 грн. за один чорний.

А что за пистолет. Как называется? Из носа капает?

Опубліковано
1 хвилина тому, gen552 сказано:

А что за пистолет. Как называется? Из носа капает?

Модель дивіться на попередній сторінці.

Ще не тестив. Планую за декілька годин.

Опубліковано

А, понятно. А то я понял, мол типа Вы не нашли ту модель и купили другую. Тоже думаю брать по мощнее. Дело тут не только в объеме, а размере изделия. Если нужно склеить большой участок, очень важно быстро нанести клей. Ну и конечно же дешевый аппарат - знак "качества".

Опубліковано

Один з найкращих клейових пістолетів - Steinel Gluematic 5000. А може й найкращий. Правда зараз купити його складно. Ну й ціна відповідна. Зате клей плавиться дуже швидко, є можливість зміни насадок з різною довжиною. та діаметром клейового сопла.

Опубліковано
49 минут назад, MaestroA сказал:

Я - невеликий електрик, але, думаю, необхідну потужність пристроїв визначають не стільки об'ємами роботи, скільки її швидкістю та якістю. Пилосос, для прикладу.

За хорошу річ, яка повинна в домашньому хазяйстві прослужити мінімум пятірку-десятку років, особисто мені не шкода 200 грн.

Якраз в цих пістолетах потужність впливає на можливі об'єми роботи. Якщо 200 ватним можна спокійно промазати метровий шов, то мій 20 ватний на метровому шві охолоне і не зможе розігріти подати клей в потрібному об'ємі. Поки нагріється щоб домазати, то початок вже охолоне і перестане липнути. Температура нагрівання в них однакова, а от на малих об'ємах різниця не відчується між китайцем і "фірмОю". І таки да, майже 5 років китаєць вже відпахав,

Опубліковано

ехххх народ :)

на пістолі пише 20/200W

тобто він, скажем так, фулл ренж, плавить одинаково гарно дешманські стержні типу intertool, а також професійні stenley, які чахлим китайцям будуть явно не по зубах.

9-10 баксів (1-2 рази на пиво сходити) це смішні гроші за адекватний інструмент, люксове співвідношення ціна/якість. для довідки, зелений побутовий Bosch PKP 18 E в разів так чотири дорожчий, і не факт що на стільки ліпший ;)

Опубліковано

Та ніхто ж не сперечається, що дорожчим пістолем працювати буде швидше, комфортніше і приємніше, і пістоль прослужить довше і т.д. і т.п. Фактично я про це і написав в самому верхньому пості, тільки не зрозумів ніхто.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

@Basil

дивись щоб сопло було захищене, дитина може попектися,  зазвичай сопло ховають в силікон.

і глянь всередині чи добре закріпленний кабель, якщо сильніше смикнути можна вирвати нагрівальний елемент... і замкне провода.

1427110490_kak-sdelat-3d-ruchku-iz-kleev

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...