Перейти до змісту

Куплю авто

Soprano

Рекомендовані повідомлення

ТС - в любому випадку не кіпішуйте.Ви шукаєте не свіжого по роках європиріжка ,загнаного за три роки в мотлох, а машину преміум сигменту і фактичному продавцеві так само важко його продати, як і Вам купити.Шукайте тільки на Україні.Постійний моніторинг інтернет ресурсів .Толкові перемовини по телефону .І запасіться нервами і терпінням.Само собою витрати на дорогу.Київ, Адєсса, Дніпро, Данєцкий облік десь в Харьковє, щось тай вистрелить.Так я шукав три місяці собі недавно бібіку.Вже місяць як моя і натішитися не можу.Так І кум мій рік томутак само купував дороге авто.Три місяці пошуків ...і доля усміхнулася йому.Головне терпіння і не псіхуйте.Знаю ці базари і цих продавунів.Не здавайтеся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто везти з юропи такого роду вигідно лише тоді, коли ти живеш там як от тут ми в Луцьку. Щодень моніториш, можеш без проблем поїхати пощупати, дати задаток якщо що. А в телефонному режимі таке не робиться. Та і будучи в цьому ринку дуже довгі роки, можу вкотре в цій темі написати - таке авто вигідніше, простіше і краще купити тут, тобто в Україні!

Щодо нервів, я спокійний і не нервуюсь, з чого Ви взяли протилежне ? Я і шукаю тут, в Україні, а цим же сайтом - в Луцьку. Базари теж я знаю, продавців теж. Професійні діагностичні прибори і вагончик досвіду є, немає проблем окрім як знайти толкову автівку. На днях знову в Київ, щупати пару варіантів. В однієї срака була вварена, але продавець мовчить, цікаво як буде себе вести вживу. 

Просто пропонуйте авто, все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, difoto сказал:

Я тож про ога-ога не поняв. Може маньяк не в курсі, що таке лізинг? Так це той самий кредит по суті, тільки до останнього внеска авто де юре - власність автосалону. При цьому дійсно - рік поїздив, не сподобалось - дасвіданія, А кредитну - фігушки, бачили очки.

як би ото вам пояснити. СЕРЕДНІЙ пробіг в Європі 50-60к тис в рік, можливо деколи меньше, але ну ніяк не 5-10тис в рік. Вся проблема в тому, що їзду там ви прирівнюєте до їзди в нас, а це в корні неправильно. В нас авто з 5-10 тис пробігом на рік в рази легше знайти чим там, маєтся на увазі безпроблемне. Й автосалони в Німеччині вже давно не панацея від скручування, *шаманення* авто, особливо, якщо ці автосалони постійно працюють з пострадянським простором, й це не дивлячись на великі штрафи у разі виявлення там таких порушень.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50-60 к в рік??? Шось я слабо вірю, м'яко кажучи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, пробіг це річ відносна для кожного.

В мене є товариш, який в Україні за рік проїхав на свому авто більше 100тик км.

А є дядько, в якого авто за 9 років проїхало 7тик км (7000км), авто шонове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Soprano сказал:

Авто везти з юропи такого роду вигідно лише тоді, коли ти живеш там як от тут ми в Луцьку.

Дивно це чути від людини, яка шукає авто за 50-60 к$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, vaz75 сказал:

Дивно це чути від людини, яка шукає авто за 50-60 к$.

Чому ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Soprano сказал:

Щодо нервів, я спокійний і не нервуюсь, з чого Ви взяли протилежне ? Я і шукаю тут, в Україні, а цим же сайтом - в Луцьку. Базари теж я знаю, продавців теж. Професійні діагностичні прибори і вагончик досвіду є, немає проблем окрім як знайти толкову автівку. На днях знову в Київ, щупати пару варіантів. В однієї срака була вварена, але продавець мовчить, цікаво як буде себе вести вживу. 

Просто пропонуйте авто, все :)

Звернись в відділ вторинного продажу "Автомобільного Дому Україна" на Столичному шосе, 90. Там адекватні люди працюють і база в них чудова,бще й гарантію дадуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу зв'язати з людиною, яка працює в мережі Ауді в Хмельницькому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, vaz75 сказал:

Звернись в відділ вторинного продажу "Автомобільного Дому Україна" на Столичному шосе, 90. Там адекватні люди працюють і база в них чудова,бще й гарантію дадуть.

Був я в них, випадково потрапив :). На деякі мої питання в них попросту не було відповідей, лише про одну автівку сказали більш-менш правду, всі остальні після перевірок, діагностик виявились в поганому стані, на що вони або кивали головами, або бісились і говорили щось типу "ти жінку вибираєш?". Люди там недуже кваліфіковані, принаймні мені такі попадались. Ціни подекуди вище за ринкові на пару к$, як в "Реал авто".

Повторю вкотре, порад я не прошу, без образ. Лише чекаю пропозицій по автівкам, якщо такі є )

Дякую за розуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Soprano сказал:

Був я в них, випадково потрапив :). ...

Ціни подекуди вище за ринкові на пару к$, як в "Реал авто".

Стоп, стоп. Ми ж про офіційні авто? Реал-авто - не дилер. Так і дорожчі - бо сервіс, передпродажна підготовка, гарантія. Та й заробити ж мають. А різниця між б\в офіціалом і, скажімо, "американцем" значна (про европейців не говоримо). А що ж ти хотів.

На рахунок професійності, зараз не знаю як там, років 5-7 тому там були професіонали.

Дав пораду, бо згадав про них.

А найкращий варіант - попередзвонювати в автосалони і хай тебе візьмуть на "олівець", глядь, якийсь з їх клієнтів захоче зробити "Трейд-Ін", а може і вже хоче. Хоча, салони мають перекупів "на олівці". Але чим чорт не шуткує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Реал-авто є як і офіційні б.у, так і нові. Є пригнані. Є не офіційні (сірі.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...