Dream Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 16:42 Поділитися #1 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 16:42 Порився по аліекспрес і знайшов приставки смарт тв з можливістю виводу відео-аудіо на "тюльпани". Аліексперс (фото, лінки) Звідси. Звідси. Звідси. Hide Чи хто-небудь користується/користувався такою приставкою разом з CRT ТВ через RCA-вхід? Які думки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 17:52 Поділитися #2 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 17:52 та зараз якраз і намагаюсь подружить AV приставки зі Scart ящика (хоч і маю тюльпани на телевізорі, але вони не прицюють як слід - працює тільки аудіо а відео ні.) Приставка ОТАКА. ящик самсунг crt . є можливість підключити лише в скарт. Сама приставка то питань нема. Ще не розібрався з AV. В процесі. А яке саме питання вас цікавить? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 07:44 Автор Поділитися #3 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 07:44 @Andriotti On 15.10.2016 at 20:52, Andriotti сказано: (хоч і маю тюльпани на телевізорі, але вони не прицюють як слід - працює тільки аудіо а відео ні.) пропоную до мого тв підключити - перевірити чи в приставці діло, чи в тв. В одному тв тільки тюльпани, але є й дрєвній самсунг зі скартом (100% робочий скарт, бо через нього і VHS, і DVD-програвач працювали). On 15.10.2016 at 20:52, Andriotti сказано: А яке саме питання вас цікавить? найпростіше - чи варто на це тратити гроші? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Orfey Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 09:35 Поділитися #4 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 09:35 хочеш я візьму на роботу приставку зранку приїдеш візьмеш попробувати, а ввечері привезеш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 10:42 Поділитися #5 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 10:42 1 година тому, Orfey сказано: хочеш я візьму на роботу приставку зранку приїдеш візьмеш попробувати, а ввечері привезеш Спробуйте і самі дасте собі відповідь. Кожен знайде своє. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Opel75 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 15:13 Поділитися #6 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 15:13 AV теж різні бувають. Універсал, вхід, вихід. Скарт шнури так само - одно або двосторонні. Колись довго мудохався, а тра було шнур перевернути. ) Брав собі TV box M8. Відразу не завівся. Покурив 4pda форум, перепрошив, паше "як часіки". А в перший вечір розбити був готовий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 16:51 Поділитися #7 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 16:51 1 година тому, Opel75 сказано: AV теж різні бувають. Універсал, вхід, вихід. А як їх розрізнити? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 16:59 Поділитися #8 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 16:59 9 годин тому, Dream сказано: @Andriotti пропоную до мого тв підключити - перевірити чи в приставці діло, чи в тв. В одному тв тільки тюльпани, але є й дрєвній самсунг зі скартом (100% робочий скарт, бо через нього і VHS, і DVD-програвач працювали). найпростіше - чи варто на це тратити гроші? Через HDMI робить як часікі, Через AV маю один переходнічок на тюльпани-скарт то теж робить, але вставлений не до кінця (так розумію відео контакт і монозвук нащупав) перевірити у вас вдома - нема питань пишіть тел домовимось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 19:51 Автор Поділитися #9 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 19:51 @Orfey давай завтра? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:18 Поділитися #10 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:18 Юзаю таку приставку і кінескопний Самсунг 21-дюймовий. Спочатку юзав AV через тюльпани, але тюльпани виведені на ТВ збоку і щоб малий не обірвав тюльпани, прикупив ще перехідник тюльпани-->скарт. Тепер приставка захована збоку за телевізор і підключена через скарт. Керую беспровідною мишкою, так зручніше ніж пультом. Дрібний текст читається поганенько, адже розширення кінескопних ТВ 640*480, тому на приставці виставив максимально великий шрифт. Але в загальному це навіть краще ніж Смарт-тв. Поставив лише дві програми - УкрТБ (більше 200 каналів) і ФС ВідеоБокс (фільми з фс.то), малий ще Ютуб юзає, який стояв. З цим набором можна відмовитись від кабельного, але залишив на випадок відсутності інтернету. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:36 Автор Поділитися #11 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:36 @Andriotti @Orfey @Opel75 @nickel на аліекспресі брали чи де? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:36 Поділитися #12 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:36 12 часа назад, Dream сказал: найпростіше - чи варто на це тратити гроші? Однозначно варто. "Плоский" ТВ не куплю доки малий не зрозуміє, що не можна об нього машинками кидати. А з таким апгрейдом у мене ТВ кращий за смарт і міцний як кінескопний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:37 Поділитися #13 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:37 1 минуту назад, Dream сказал: @Andriotti @Orfey @Opel75 @nickel на аліекспресі брали чи де? Ну а де ж? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:47 Автор Поділитися #14 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:47 @nickel давай лінк на магаз Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Opel75 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:51 Поділитися #15 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 20:51 Тут брав. Через тиждень обміняв з доплатою на 2 GB Ram. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 21:05 Поділитися #16 Опубліковано 17 Жовтня, 2016 в 21:05 5 минут назад, Dream сказал: @nickel давай лінк на магаз На який з них? Я їх вже з десяток продав, жодного разу не брав в того самого продавця. Кожного разу шукаю де конкретна модель дешевша і продаван нормальний. Ця що в мене коштувала 55 доларів, коли я її купував 2 роки назад. А зараз таку ж можна і за 30-40 доларів знайти. На фейсбуці взагалі за 22 долари рекламу крутять, але там оперативки малувато - 1гіг. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 06:39 Поділитися #17 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 06:39 10 годин тому, nickel сказано: Ну а де ж? Ні, хотів скоріше, брав у Рівному. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 06:43 Поділитися #18 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 06:43 10 годин тому, nickel сказано: Юзаю таку приставку і кінескопний Самсунг 21-дюймовий. Спочатку юзав AV через тюльпани, але тюльпани виведені на ТВ збоку і щоб малий не обірвав тюльпани, прикупив ще перехідник тюльпани-->скарт. Тепер приставка захована збоку за телевізор і підключена через скарт. Керую беспровідною мишкою, так зручніше ніж пультом. Дрібний текст читається поганенько, адже розширення кінескопних ТВ 640*480, тому на приставці виставив максимально великий шрифт. Але в загальному це навіть краще ніж Смарт-тв. Поставив лише дві програми - УкрТБ (більше 200 каналів) і ФС ВідеоБокс (фільми з фс.то), малий ще Ютуб юзає, який стояв. З цим набором можна відмовитись від кабельного, але залишив на випадок відсутності інтернету. А кабель від AV - тюльпани брали де і який саме? Ато підозрюю в мене кабель щось не той во. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 12:21 Поділитися #19 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 12:21 5 часов назад, Andriotti сказал: А кабель від AV - тюльпани брали де і який саме? Ато підозрюю в мене кабель щось не той во. Для себе завжди обирав приставки з кабелем в комплекті, ні разу ніяких непорозумінь не було. Але маю ще один кабель, то щоб він коректно запрацював треба вставляти тюльпани не по кольорах. Жовтий тюльпан вставляю в біле гніздо, а білий тюльпан вставляю в жовте гніздо. Китайці переплутали лівий аудіосигнал з відеосигналом. Але це ж легко виявити - вставляв по черзі кожен тюльпан в гніздо відео (жовте), коли з'явилася картинка на телевізорі, залишилося тим самим методом виявити де лівий канал звуку, а де правий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 18:09 Поділитися #20 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 18:09 5 годин тому, nickel сказано: Для себе завжди обирав приставки з кабелем в комплекті, ні разу ніяких непорозумінь не було. Але маю ще один кабель, то щоб він коректно запрацював треба вставляти тюльпани не по кольорах. Жовтий тюльпан вставляю в біле гніздо, а білий тюльпан вставляю в жовте гніздо. Китайці переплутали лівий аудіосигнал з відеосигналом. Але це ж легко виявити - вставляв по черзі кожен тюльпан в гніздо відео (жовте), коли з'явилася картинка на телевізорі, залишилося тим самим методом виявити де лівий канал звуку, а де правий. Дякую за підказку, спробую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 18:15 Поділитися #21 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 18:15 Мене от інше питання цікавить: чи попадались комусь перехідники SCART-HDMI, не конвертери з цифрового сигналу хдмі в аналоговий скарт, а саме перехідники з цифрового хдмі в цифровий скарт, адже скарт дозволяє передавати як аналоговий сигнал, так і цифровий. Хотілося б спробувати на кінескопний телевізор вивести цифрове зображення, може текст краще читався б. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:43 Поділитися #22 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 20:43 2 годин тому, nickel сказано: Мене от інше питання цікавить: чи попадались комусь перехідники SCART-HDMI, не конвертери з цифрового сигналу хдмі в аналоговий скарт, а саме перехідники з цифрового хдмі в цифровий скарт, адже скарт дозволяє передавати як аналоговий сигнал, так і цифровий. Хотілося б спробувати на кінескопний телевізор вивести цифрове зображення, може текст краще читався б. надибав таке фото але толку ноль - нема таких в продажу. Ось що пише людина яка займається кабелями силка на оголошення його відповідь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Opel75 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 22:11 Поділитися #23 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 22:11 АаДГб. Тваю ж дівізію. Поперхнувся. На аналоговий телевізор! По цифровому скарту! Напряму! І не шо небудь - а ДИВИТИСЯ! Виробник того аналогового телевізора, читаючі такі пости, тихо уповзає подалі, нервово закутуючись у що попадеться. Аналог і цифра по природі різні. Без ЦАПа речі не сумісні. DVI и HDMI - цифра, SCART и тюльпан - аналог або я щось пропустив у свому житті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 22:16 Поділитися #24 Опубліковано 18 Жовтня, 2016 в 22:16 5 минут назад, Opel75 сказал: або я щось пропустив у свому житті. SCART - это европейский стандарт для подключения различных устройств. Его преимущество – универсальность. 21 контакт позволяет объединить все необходимые сигналы в одном штекере. Через SCART возможна передача видео и аудио, аналоговых и цифровых сигналов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andriotti Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 06:35 Поділитися #25 Опубліковано 19 Жовтня, 2016 в 06:35 8 годин тому, Opel75 сказано: або я щось пропустив у свому житті. І Samsung мабуть теж пропустив... http://kiev.zakupka.com/p/81290203-perehodnik-scart-na-hdmi-dlya-televizora-samsung-bn39-01154a/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.