Такер Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 11:01 #1 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 11:01 шукаю послугу налаштування (розтолкування) німецької металевої швейної машинки під шиття щкіри та вінілу. фірма PRAFF. фото скину якщо воно потрібне
nickel Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 14:59 #5 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 14:59 А з чого взяли що вона для шкіри і вініла? На вигляд сама звичайна побутова машинка.
Такер Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:34 Автор #6 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:34 купував у німця. демонстрація проводилась на шкірі, от лише не слухав, що він там говорив і товщину нитки не памя"ятаю...шилося у нього на ура по шкірі ))
Такер Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:34 Автор #7 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:34 5 часов назад, nickel сказал: А з чого взяли що вона для шкіри і вініла? На вигляд сама звичайна побутова машинка. купував у німця. демонстрація проводилась на шкірі, от лише не слухав, що він там говорив і товщину нитки не памя"ятаю...шилося у нього на ура по шкірі
nickel Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:39 #8 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:39 Только что, Такер сказал: купував у німця. демонстрація проводилась на шкірі, от лише не слухав, що він там говорив і товщину нитки не памя"ятаю...шилося у нього на ура по шкірі При правильній настройці вона може шити шкіру, бо це олдскульна металева машинка, не те що теперішні пластмасові, і після певної модернізації її можна буде умовно назвати "шкіряною", але все-таки це звичайна побутова машинка.
Такер Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:51 Автор #9 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:51 2 минуты назад, nickel сказал: При правильній настройці вона може шити шкіру, бо це олдскульна металева машинка, не те що теперішні пластмасові, і після певної модернізації її можна буде умовно назвати "шкіряною", але все-таки це звичайна побутова машинка. можливо, відштовхуюсь від того, що заголовок оголошення при купівлі був про шиття шкіри і бачив як її шили.... якщо це не так то це буде перше оголошення по якому купував щось у німців, а вони збрехали. У них зазвичай все чесно, що аж не віриться. на крайняк є його номер Вацапу і він відповідає на повідомлення але дійти толку на українсько-німецькій мові мені тяжко трохи.
nickel Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:57 #10 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 20:57 18 минут назад, Такер сказал: можливо, відштовхуюсь від того, що заголовок оголошення при купівлі був про шиття шкіри і бачив як її шили.... якщо це не так то це буде перше оголошення по якому купував щось у німців, а вони збрехали. У них зазвичай все чесно, що аж не віриться. на крайняк є його номер Вацапу і він відповідає на повідомлення але дійти толку на українсько-німецькій мові мені тяжко трохи. Справжні "шкіряні" машинки мають або крокуючу лапку, яка рухається в такт рейці (зубчики знизу) або ролик замість лапки, щоб не тягнути шкіру. Промислові машинки ніколи не випускають в "чємоданчиках", вони завжди йдуть з столами і потужними двигунами, які здатні працювати по 8 годин в день і більше, тобто твоя - побутова. А побутові ніколи не ділили на "шкіряні" і інші.
Такер Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:29 Автор #11 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:29 23 минуты назад, nickel сказал: Справжні "шкіряні" машинки мають або крокуючу лапку, яка рухається в такт рейці (зубчики знизу) або ролик замість лапки, щоб не тягнути шкіру. Промислові машинки ніколи не випускають в "чємоданчиках", вони завжди йдуть з столами і потужними двигунами, які здатні працювати по 8 годин в день і більше, тобто твоя - побутова. А побутові ніколи не ділили на "шкіряні" і інші. ок. я не женуся за 8 годин в день.мені потрібно викройку вінілу для обшивки руля треба обшити по контуру.....ремінець для годинник= якщо натхнення є....плавно, спокійно. пробивати - пробиває. просто треба поради фахівця, може там щось я не так роблю. коли щось не так, то так тому й бути. вийду з положення.
nickel Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:35 #12 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:35 9 минут назад, Такер сказал: ок. я не женуся за 8 годин в день.мені потрібно викройку вінілу для обшивки руля треба обшити по контуру.....ремінець для годинник= якщо натхнення є....плавно, спокійно. пробивати - пробиває. просто треба поради фахівця, може там щось я не так роблю. коли щось не так, то так тому й бути. вийду з положення. Для такого її вистачить з головою. Коли шиєш шкіру, щоб лапка краще ковзала і не тягнула шкіру, змаж шов машинним маслом (промасленою тряпкою), якщо шкіра не залишатиме на собі слідів масла, бо зараз такі шкіри є, що цього не люблять (замші, нубуки і т.д.). Голки мають бути спеціальні для шкіри - з лопаткоподібною заточкою, а не круглими. Вони не пробивають отвори, а прорізають, тоді і шов буде гарним і отвори будуть виглядати естетичніше.
Такер Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:50 Автор #13 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:50 4 минуты назад, nickel сказал: Для такого її вистачить з головою. Коли шиєш шкіру, щоб лапка краще ковзала і не тягнула шкіру, змаж шов машинним маслом (промасленою тряпкою), якщо шкіра не залишатиме на собі слідів масла, бо зараз такі шкіри є, що цього не люблять (замші, нубуки і т.д.). Голки мають бути спеціальні для шкіри - з лопаткоподібною заточкою, а не круглими. Вони не пробивають отвори, а прорізають, тоді і шов буде гарним і отвори будуть виглядати естетичніше. голки такі як пишеш. от т лише на нитку "20" капронову в голку 120 не можу врегулювати....щось затягує, крутить, шви якісь коротші. якщо чесно, то толком не знаю чи правильно нитки завжди заправляв, інструкції немає, а спосіб трохи не такий. Пружинний гачок, як на мене не такий якийсь, петля якась на кінці. може я не знаю як регулювати натяг верхніх та нижніх ниток під ці нитки. ще шов як на мене короткий, там лише прямий є. от таке от
nickel Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:56 #14 Опубліковано 5 Жовтня, 2016 в 21:56 Роби фотки, щоб було видно як заправлена верхня нитка. І шпульку тоже (нижня нитка). І фотку шва з обох сторін. ...або дзвони до майстра, телефон вище викладали. Ще на Дубнівський є толковий майтсер, біля 10 столовки. В цьому повороті в нього там контейнер стоїть.
ISV Опубліковано 6 Жовтня, 2016 в 15:26 #15 Опубліковано 6 Жовтня, 2016 в 15:26 17 годин тому, Такер сказано: голки такі як пишеш. от т лише на нитку "20" капронову в голку 120 не можу врегулювати....щось затягує, крутить, шви якісь коротші. якщо чесно, то толком не знаю чи правильно нитки завжди заправляв, інструкції немає, а спосіб трохи не такий. Пружинний гачок, як на мене не такий якийсь, петля якась на кінці. може я не знаю як регулювати натяг верхніх та нижніх ниток під ці нитки. ще шов як на мене короткий, там лише прямий є. от таке от Наберіть 068-7898347 Володимир Людина обслуговує півлуцька, від звичайних до промислових!
Такер Опубліковано 6 Жовтня, 2016 в 19:45 Автор #16 Опубліковано 6 Жовтня, 2016 в 19:45 4 часа назад, ISV сказал: Наберіть 068-7898347 Володимир Людина обслуговує півлуцька, від звичайних до промислових! Дуже Вам вдячний за допомогу, я говорив з ним. на даний час я без автомобіля і немає як підвезти через пів міста і відлучатися на довго з роботи тому звернувся до майстра якого порадив nicke, до нього мені 400 метрів.
Такер Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 19:54 Автор #17 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 19:54 За соточку грн. машинка шепче. дякую всім за допомогу
nickel Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 20:00 #18 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 20:00 4 минуты назад, Такер сказал: За соточку грн. машинка шепче. дякую всім за допомогу Телефон в дядька взяв? Бо я загубив.
Такер Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 20:40 Автор #19 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 20:40 44 минуты назад, nickel сказал: Телефон в дядька взяв? Бо я загубив.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.