Перейти до змісту

потрібно обрізати газову трубу

NeoN

Рекомендовані повідомлення

Власне є труба, по якій подається газ. Потрібно вкоротити і нарізати різьбу, щоб вкрутити кран для перекриття газу. Хто може зробити таке діло або знає до кого звернутися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це роблять ВИКЛЮЧНО газовщики. Викликати - пояснити ситуацію.

За все інша, самовільне втручання - штрафи такі.. .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в чому різниця хто зробить, мені якусь відповідну бумажку дадуть? думаю ні... отже чим доказати що робила не газова служба? і думаю Вася пупкін не полізе, буде робити людина в тій сфері.

ПС, хоча я вже дзвонив до одного,(працює в газовій службі), сказав робота мелочна, відріж болгаркою, тряпку запхни, плашкою різьбу, і кран на неі, чому людей турбуєш... зараз і так роботи валом. От і думаю тепер... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, NeoN сказано:

ПС, хоча я вже дзвонив до одного,(працює в газовій службі), сказав робота мелочна, відріж болгаркою, тряпку запхни, плашкою різьбу, і кран на неі, чому людей турбуєш... зараз і так роботи валом. От і думаю тепер... 

:huh::blink::ohmy:мдааа..... ото порадив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і  шльом не забудь

7f0d75493769f8a492bc0aab2f363c387341016d0256f2a69dd0b96aa34cecd0_1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, з болгаркою це сильна порада.

Якщо приватний будинок, то має бути кран на вході в будинок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, NeoN сказано:

а в чому різниця хто зробить, мені якусь відповідну бумажку дадуть?

Дадуть.

Але єслі шо - то ти не будеш крайній!

Я хотів просто шланг поставити (переставляв стару плитку в радянському домі, ) замість жорсткої стальної труби.

Викликав газовщика. Приїхали - перекрили. Відкрутили трубу - поставили шланг. перевірили чи немає утєчки, дали папірця, я заплатив гроші.

У разі чого - твої похорони буде кому оплатити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, не знав... Женя, а що за папірець?? типу, хто і які роботи виконав з підписом і печаткою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в принципі робота дійсно нескладна. Болгаркою я б не різав (просто не ризикнув би, але газовики ріжуть), а от ножовкою можна. І різьбу накрутити. Але ж питання ТС-ра - ХТО може таке зробити... Їдь до газовиків, на Львівську, знайди будь-якого майстра і переговори.

Можеш просто постояти біля воріт, вони годині в 9-й, здається, починають роз'їжджатися. Перепиняєш їх (робочу машину з бригадою видно, зрозумієш) і домовляєшся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант, подзвоніть в аварійку газової, скажіть, що газом чути, чи травить, приїдуть газовики, домовитесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

095 401 64 99 Володя займається такими речами.

Папірці дійсно ніхто не дає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...