Vergil84 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:30 #1 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:30 Нещодавно я заходжу в сусідній під"їз, а там у ліфті лежить велика купа екскрементів (*видно- нетваринного походження). Давно такого не було! І навіть через декілька днів його працівники жеку не прибрали. І от що я хотів запитати у шановних форумчан:Як ви вважаєте: хто робить такі "сюрпризи" у ліфтах? Адже випадок не одинокий, всі ми з такими речами зіштовхуємося!А може, це новий різновид культури?Дякую за увагу і чекаю на ваші думки!(*поспішав перепутав. sorry)
Zed Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:37 #2 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:37 ИМХО животному пофик где справлять надобности, жильцов надо воспитывать чтобы лучше глядели за своими собаками и чаще гулять выводили. Еще как вариант - дележ территории между самцами, экскременты это один из самых сильных "маркеров".
Luka Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:44 #3 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:44 Серйозна тема. Ти ще голосовалку прикріпи
RudEAk Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:54 #5 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 17:54 А для мене неприємний сюрприз бачити тему так описану. Може поприбирав би натуралістичні подробиці? Можна ж написати, що люди смітять, жеки не прибирають, а не Цитата Давно лайна я в під"їздах не бачив!. 2 Luka Голосовалку тре зробити "Як давно ви бачили лайно у під'їзді"
Vergil84 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:30 Автор #6 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:30 Згідний, тема неординарна,але кожен день ми всі з цим зіштовхуємся.
Harddriver Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:38 #7 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:38 Є класний старовинний спосіб - обсипаєш гуано людського походження гарячим попелом і приговарюєш при цьому - "гамно не тонет, вражина застонєт" - і все - дупа недоброжелатєля покривається великими болючими червоними волдирями Всьо работаєт, - главноє вірити
Goami Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:46 #8 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:46 ааа )) ну ви даєте )) поржав
zaHARE Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:47 #9 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:47 а може це іногородній?Я пам'ятаю,як мені у Львові років 10 назад приспічило так шо груди підпирало,а туалетів нема,ліфтів нема,то я був готовий прямо на трамвайних коліях накласти. Ситуації різні бувають.
ANDRON Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:57 #10 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 18:57 Vergil84 сказав: І, може, хтось вже має досвід в пошуках таких "митців" і знає як таким "сюрпризам" протидіяти ! Бо цій "культурі" немає меж. Авторові цієї теми слід порадити давній спосіб, який "учиняли" наші батьки, а нашим батькам їхні батьки, коли вони і ми були маленькі. Треба взяти сірникову коробку - пусту. Піти в той ліфт (наші тати і мами туди не ходили). По дорозі, на дверях, того ж таки горезвісного ліфту, прикріпити попередження , щоб лишній раз не турбували, - і найголовніше, коли вже опинився всерединні: попросити у "даного героя" нашої теми шматочок його тіла. Після вдало проведеної операції "Робіння з пустої коробки наповнену" (слід не забувати про нашу обяву) треба написати хто і коли познущався над нашим "героєм" - даби ті люди, які вже привязалися до нового громадянина підїзда, а можливо і полюбили, знали кому потім предявити претензії.
foxx77 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 19:12 #11 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 19:12 Кароч... решение простое... если какашка большая, значит большой собаки, маленькая - маленькой собаки. А мы знаем, где у нас в падьезде и какие живут собачки.Берем каку, (каким то способом) и тчательно растираем по дверям где живет собака соответствующей какашки. И лепим поверх бумажку А4 с надписью - " Кака хотела вернуться к своему хозяину, но разбилась в лепешку о закрытую дверь."
ANDRON Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 19:21 #12 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 19:21 Оскільки відчуваю, що тема для нашого автора болюча. Продовжимо.... Ідемо ... - ні, не до дитячого лікаря, як робили наші батьки, а в криміналістичну лабораторію. Щоб там не було незручно авторові запитувати про аналізи "даного нашого героя" - пропонуємо першому зустрічному міліціонерові підкурити. Адже міліціонер людина розумна і він має здогадатися, що це не шутка, а людина принесла місткість коробочки для ототожнення з базою даних, яка в них є, даби найти, можливо вже й не одноразово робившого до цього такі вчинки - винуватця... Тему попрошу продовжувати інших учасників форуму, бо це тільки один спосіб і напевно не єдиний для нашого автора. ЗІ: А якщо можливо наші розмови і поради читає цей порушник то пишіть свої поради авторові на аську даби ворог не знав, що його чекає. 2.04,08 Друг
Maggot Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 04:34 #13 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 04:34 Останній місяць регулярно "радують" калюжі біля ліфта. Позавчора взагалі хтось видно йшов(струмок) і зупинився в ліфті(здоровенна калюжа). Тиждень тому застукав малу дитину, благо він ще не почав мокру справу. Але виключаю можливість, що в нас в під'їзді регулярно справляє нужду цей малий, він ще пиво не п'є і не в таких кількостях.Враховуючи те, що сюрпризи з'являються в під'їздах о хх:хх годині (хх:хх вираховується так: потемніло, випитий літр пива, 15 хвилин і дорога до під'їзду від ларька), то варто зачекати зловмисника і сюрпризнути його ))))))))
zaHARE Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 06:56 #14 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 06:56 Ставь мини-камеру и все,никто не скроется.
Vergil84 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:08 Автор #15 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:08 zaHARE сказав: Ставь мини-камеру и все,никто не скроется. Досить дорого - ніхто з під"їзду не захоче. Їм простіше зробити вид, що це будене явище.
laska Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:17 #16 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:17 Така ситуація у підїздах, болюче питання. Звісно, це залежить від того хто там живе. Культура, культура і ще раз культура. Суджу по свому підїзді. У нас зібрались сім*ї, незнаю навіть до якої категорії їх віднести, щоб не образити. За 15 років один ремонт, стан підїзду жахливий, двері постійно ламають. Спроби покращити ситуацію розбиваються об: моя хата скраю, я нічого не знаю. Посилюється це ще й тим, мо в підїзді є продавці самогону. Ото ж у нас не тільки ліфт, а й площадки між поверхами і в баюрах і в купах... Коповник
Iron Death Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:27 #17 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:27 Какашкі дєло стрьомноє, главноє в них не вступить. Вот Maggot не дасть збрехати шо в наших пад*єздах сабачкі менше справляють нужду чим особи людської раси. Вот скількі разів в пад*єзді гадили бомжі і алкаши мєсні. Одного разу я застав на справлєніях своїх нужд товаріща Бомбу (мєсний алкаш).
Vergil84 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:59 Автор #18 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 08:59 laska сказав: продавці самогону продавці самогону потрібно :mdr: :mdr: :mdr:
Maggot Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 11:34 #19 Опубліковано 3 Квітня, 2008 в 11:34 Продавці самогону будуть доти, доки вони вигідні міліції.міні-камеру ставити утопія, я з 9-го можу і не добігти як її сп*здять.Той же самий Бомба регулярно позичає лампочки біля ліфта ))))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.