Перейти до змісту

Культура по .......... чи будене явище?


Vergil84

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно я заходжу в сусідній під"їз, а там у ліфті лежить велика купа екскрементів (*видно- нетваринного походження). Давно такого не було! І навіть через декілька днів його працівники жеку не прибрали. І от що я хотів запитати у шановних форумчан:

Як ви вважаєте: хто робить такі "сюрпризи" у ліфтах? Адже випадок не одинокий, всі ми з такими речами зіштовхуємося!

А може, це новий різновид культури?

Дякую за увагу і чекаю на ваші думки!

(*поспішав перепутав. sorry)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО животному пофик где справлять надобности, жильцов надо воспитывать чтобы лучше глядели за своими собаками и чаще гулять выводили.

Еще как вариант - дележ территории между самцами, экскременты это один из самых сильных "маркеров".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для мене неприємний сюрприз бачити тему так описану. Може поприбирав би натуралістичні подробиці? Можна ж написати, що люди смітять, жеки не прибирають, а не

Давно лайна я в під"їздах не бачив!
.

2 Luka Голосовалку тре зробити "Як давно ви бачили лайно у під'їзді" :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, тема неординарна,але кожен день ми всі з цим зіштовхуємся. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є класний старовинний спосіб - обсипаєш гуано людського походження гарячим попелом і приговарюєш при цьому - "гамно не тонет, вражина застонєт" - і все - дупа недоброжелатєля покривається великими болючими червоними волдирями :lol:

Всьо работаєт, - главноє вірити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може це іногородній?Я пам'ятаю,як мені у Львові років 10 назад приспічило так шо груди підпирало,а туалетів нема,ліфтів нема,то я був готовий прямо на трамвайних коліях накласти. :) Ситуації різні бувають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І, може, хтось вже має досвід в пошуках таких "митців" і знає як таким "сюрпризам" протидіяти :) ! Бо цій "культурі" немає меж.

Авторові цієї теми слід порадити давній спосіб, який "учиняли" наші батьки, а нашим батькам їхні батьки, коли вони і ми були маленькі. Треба взяти сірникову коробку - пусту. Піти в той ліфт (наші тати і мами туди не ходили). По дорозі, на дверях, того ж таки горезвісного ліфту, прикріпити попередження , щоб лишній раз не турбували, - і найголовніше, коли вже опинився всерединні: попросити у "даного героя" нашої теми шматочок його тіла. Після вдало проведеної операції "Робіння з пустої коробки наповнену" (слід не забувати про нашу обяву) треба написати хто і коли познущався над нашим "героєм" - даби ті люди, які вже привязалися до нового громадянина підїзда, а можливо і полюбили, знали кому потім предявити претензії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароч... решение простое... если какашка большая, значит большой собаки, маленькая - маленькой собаки. А мы знаем, где у нас в падьезде и какие живут собачки.

Берем каку, (каким то способом) и тчательно растираем по дверям где живет собака соответствующей какашки. И лепим поверх бумажку А4 с надписью - " Кака хотела вернуться к своему хозяину, но разбилась в лепешку о закрытую дверь."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оскільки відчуваю, що тема для нашого автора болюча. Продовжимо.

... Ідемо ... - ні, не до дитячого лікаря, як робили наші батьки, а в криміналістичну лабораторію. Щоб там не було незручно авторові запитувати про аналізи "даного нашого героя" - пропонуємо першому зустрічному міліціонерові підкурити. Адже міліціонер людина розумна і він має здогадатися, що це не шутка, а людина принесла місткість коробочки для ототожнення з базою даних, яка в них є, даби найти, можливо вже й не одноразово робившого до цього такі вчинки - винуватця...

Тему попрошу продовжувати інших учасників форуму, бо це тільки один спосіб і напевно не єдиний для нашого автора.

ЗІ: А якщо можливо наші розмови і поради читає цей порушник то пишіть свої поради авторові на аську даби ворог не знав, що його чекає.

2.04,08 Друг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній місяць регулярно "радують" калюжі біля ліфта. Позавчора взагалі хтось видно йшов(струмок) і зупинився в ліфті(здоровенна калюжа). Тиждень тому застукав малу дитину, благо він ще не почав мокру справу. Але виключаю можливість, що в нас в під'їзді регулярно справляє нужду цей малий, він ще пиво не п'є і не в таких кількостях.

Враховуючи те, що сюрпризи з'являються в під'їздах о хх:хх годині (хх:хх вираховується так: потемніло, випитий літр пива, 15 хвилин і дорога до під'їзду від ларька), то варто зачекати зловмисника і сюрпризнути його ))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставь мини-камеру и все,никто не скроется.

Досить дорого - ніхто з під"їзду не захоче.

Їм простіше зробити вид, що це будене явище. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така ситуація у підїздах, болюче питання. Звісно, це залежить від того хто там живе. Культура, культура і ще раз культура. Суджу по свому підїзді. У нас зібрались сім*ї, незнаю навіть до якої категорії їх віднести, щоб не образити. За 15 років один ремонт, стан підїзду жахливий, двері постійно ламають. Спроби покращити ситуацію розбиваються об: моя хата скраю, я нічого не знаю. Посилюється це ще й тим, мо в підїзді є продавці самогону. Ото ж у нас не тільки ліфт, а й площадки між поверхами і в баюрах і в купах... Коповник :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какашкі дєло стрьомноє, главноє в них не вступить. Вот Maggot не дасть збрехати шо в наших пад*єздах сабачкі менше справляють нужду чим особи людської раси. Вот скількі разів в пад*єзді гадили бомжі і алкаши мєсні. Одного разу я застав на справлєніях своїх нужд товаріща Бомбу (мєсний алкаш). :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продавці самогону будуть доти, доки вони вигідні міліції.

міні-камеру ставити утопія, я з 9-го можу і не добігти як її сп*здять.

Той же самий Бомба регулярно позичає лампочки біля ліфта ))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...