Перейти до змісту

УльтраЛайт {Флудилка}

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне хо спробувати геть легкі снасті, поки що зупинився на такій палці Major Craft Trapara Area TPS-632SUL .

А от з котухою засада:(, планую  під тонкі шнури до 2кг, мо нанофіл 0,04. Хто що порадить, бажано з власного досвіду.

Опубліковано

Так хоча б по кінематиці поради... Так розумію оптимальна шпуля 1000. Бренди руобі і шімано, якось так. Шнурки вже замовив:D

Можливо буде братися в двох варіантах, якщо Милу зацепить:). Тому вибір палки не остаточний.

Опубліковано

З власного досвіду користуюсь Ryobi Spiritual-DX 500(1000-1200грн) нанофіл 0,06 катушкою задоволений на всі сто її використовую на xul патику на ul тоже піде без проблем, на ul також використовую mitchell mag pro lite 500 також добре працює з тонкими шнурами. 

Опубліковано

Особисто в мене. блюбьорд+якась там тисячка....дАААААААААААААААвно купував....три роки підряд катаю 0,04 нанік - відпрацьовує рік до бекінга, не в каті справа....то вузли, то кущі....то мамускі повідривають!

але катю можете прослудкувати по моїх звітах..

Я ії не сильно бережу...в пісок звичайно не кладу..але в машині і на скалді в чохол також не вдягаю, да...вже трохи хрипить..але двушку ще тягає!

Ціна питання, в якомусь там далекому році була дуже для приємна, сьогодні, з тими курсами - не знаю! Але те все витратні матеріали!!!!! 

Опубліковано

Використовую Ryobi Slam Black 1000 вага 213 гр. і шнур YGK G-Soul EGI Metal 120m #0.4 8lb все супер, тільки є одне зауваження, при вітряній погоді шнур інколи намотується за бортик шпулі.

Опубліковано
17 годин тому, EleKtrik сказано:

Ну вро зупинився на Сламі, але певно 2000 братиму. Немо осилити різниці між чорною і звичайною.

Навіщо на ультра лайт брати 2000, щоб більше бекінгу підмотувати?  Ось, що знайшов про Ryobi Slam Black:  "Встречайте обновленная версия ставшей революционной Ryobi Slam. Компания Риоби прислушалась к пожеланиям владельцев первой версии Слэма и представила обновленную катушку SLAM BLACK. Блэк - потому что катушка выполнена в строгом угольно-черном цвете с применением декоративных вставок имитирующих карбон.
   В новой катушке уменьшились люфты ручки, улучшилась плавность хода и материалы детали привода шпули. Новая система SLAR исключает самопроизвольное переключателя мгновенного тормоза. Усовершенствованный тип шпули улучшает работу с мягкими и тонкими плетеными лесками. Благодаря системе Carbon Drag System существенно улучшена работа фрикционного тормоза.
   Ryobi SLAM BLACK, как и предшественница представлена в четырех размерах от 1000 до 4000.
К революционной конструкции добавились техническое совершенство и яркий дизайн."

Опубліковано

2000+ до кидка, на ультралегких приманках то для мене критично.

Знайшов ще руобі wft  нібито для німецького ринку. Ціни вищі, а от інфи мало. Візуально повні аналоги звичайних котух.

Опубліковано
18 хвилин тому, EleKtrik сказано:

2000+ до кидка

Де це таке написано? Це хтось придумав і всі цю тему підхопили, але насправді різниці немає. Можете подивитись відео в ютубі навіть на каналі Генадія Кузьменка, він цю тему піднімав. Але вам вирішувати, яку котушку купувати.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 07.09.2016 at 10:21, EleKtrik сказано:

Опісля довгої начитки і перемацувань:D було куплено regza 1500.

дарма, в них намотка шнура з часом значно погіршується - пройдений варіант (була регза і венза правда 2000 розміру)

Опубліковано

За ті гроші що ти викинув на регзу взяв би екусіму (повір - кращого варіанту за такий бюджет немає і надійна як танк), ще й на пиво осталось би. 

Опубліковано
10 годин тому, Саша Иванов сказано:

За ті гроші що ти викинув на регзу взяв би екусіму (повір - кращого варіанту за такий бюджет немає і надійна як танк), ще й на пиво осталось би. 

екусіми уже не ті :unsure:

Опубліковано

Та я на перший час взяв, екусіми я маю.:) Вага не та. Коплю гроші на дайву;)

P.S. Сьогодні рибачив, то регзою цілком задоволений. А далі час покаже.

IMG_20160911_115748740.jpg

Опубліковано

Є питання  по шнуру: збираю новий комплект.
-Major Craft Trapara Stream TPS-662LX 
-Daiwa REVROS MX 2004
Хто що порекомендує по шнуру, нанофіл перепробував, хтю шнурка попробувати. Бачу його в районі 4-5lb:)

Опубліковано

Я взяв собі вже другий моток  P.E. Premium Braided Line AMIGO 0,07mm 6lb 150m ,     перший ходить вже третій рік, правда разок перемотував з кінця на інший.Пишуть, що восьмижильний кореєць, шнур дуже тонкий і міцний, і звичайно, що великий плюс-це його ціна.Рекомендую.

Опубліковано

Якщо із відносно бюджетних то спробуй Sunline New Super PE, із плюсів відносно старої версії, це краще плетіння, шнур став тоншим і більш гладким, і не облазить фарба. Але новий шнур має лише два кольори, світло голубий, і яскраво салатовий.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 20.09.2016 at 10:03, Lisovic сказано:

Якщо із відносно бюджетних то спробуй Sunline New Super PE, із плюсів відносно старої версії, це краще плетіння, шнур став тоншим і більш гладким, і не облазить фарба. Але новий шнур має лише два кольори, світло голубий, і яскраво салатовий.

По шнуру двоякі враження, на мікроколебалках до 2г - частий "перехльост" за передостаннє кільце. На нанофілі такого небуло:wacko:. А летить гарно.:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...