Перейти до змісту

Ремонт офісного стільця

viktor02

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зламався гагліфт (газпатрон) офісного стільця.Чи хтось знає і підкаже як його зремонтувати? Всім буду вдячний за відповіді.

Опубліковано

Маю вбите крісло Юпітер. Газліфт працює бездоганно. Віддам усе крісло за ціною газліфту - 170 грн. Якщо комусь треба інші запчастини, звертайтесь, можу роздерибанити.

508873_1.jpg

Опубліковано
10 часов назад, flashmax сказал:

2nickel

ролики пластик чи покриті силіконом?

Є комплект пластикових (встановлені на крісло) і комплект гумових (як на фото). Не знаю чи це силікон, купував як гумові. В гумових колесах металеві штирі мають люфт (на фото вказав червоним), пластикові не перевіряв, бо встановлені на крісло.

koleso_rolyky.jpg

Опубліковано

в ютубі пишеш "ремонт газлифт" і буде тобі щастя. та сама до речі біда, накрився газліфт. поки шукаю в кого валяється поломане непотрібне крісло з робочим газліфтом. "добра душа" вище уже написала його орієнтовну вартість (нового)

Опубліковано
В 08.08.2016 at 19:10, viktor02 сказал:

Зламався гагліфт (газпатрон) офісного стільця.Чи хтось знає і підкаже як його зремонтувати? Всім буду вдячний за відповіді.

підігнали сердешні люди стільця сьогодні, газліфт поміняв певно хвилин за 10, перед цим на ютубі роликів хіба пару подивився, і вуаля, все працює

• 8 місяців потому...
Опубліковано
В 16.08.2016 at 16:52, maxman27 сказал:

підігнали сердешні люди стільця сьогодні, газліфт поміняв певно хвилин за 10, перед цим на ютубі роликів хіба пару подивився, і вуаля, все працює

А в цьому стільці піастра ціла? Купив би.

Чи можливо хтось має зламане крісло та продасть.

39496339_w640_h640_cid655288_pid21365258

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Брав собі донора. Свого стільця відремонтував, а решту віддаю даром.

Газ-патрон - неробочий,

піастра - потребує ремонту, на першому фото видно, що з нею,

спинки немає, лише те що на фото.

Якщо за тиждень ніхто не забере, піде на смітник.

2017-05-21 13-20-51.JPG

2017-05-21 13-20-36.JPG

2017-05-21 13-20-25.JPG

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

@nickel , Ролики резинові? Це ті, що люфтять чи інші?

Якщо це і резина, то вона задубівша до стану пластмаси. Це донорські ролики, я собі не міняв, бо ці також з люфтами.

Опубліковано
2 minutes ago, nickel said:

Якщо це і резина, то вона задубівша до стану пластмаси. Це донорські ролики, я собі не міняв, бо ці також з люфтами.

А ті перші резинові з люфтами ще маєш? Вони м'які?

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

А ті перші резинові з люфтами ще маєш? Вони м'які?

Є. Спеціально пощупав: такі ж тверді, мабуть це нормальний їх стан.

Опубліковано

На  скільки я  бачу, з  нього  вийде  табуретка  на  колесах  і  без  підйому?

Заберу.

Далі  в  приват.

Опубліковано
Только что, Unknown сказал:

На  скільки я  бачу, з  нього  вийде  табуретка  на  колесах  і  без  підйому?

Заберу.

Далі  в  приват.

Якщо піастру відремонтуєш, то вийде. Газ-патрон був просвердлений і в нього закручений болт, таким чином була фіксована висота стільця, зараз без болта.

Опубліковано

а мені треба пластмаску, яка вставлена в лапи і в яку вже втикається вісь коліщатка... Її продають окремо?

Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

а мені треба пластмаску, яка вставлена в лапи і в яку вже втикається вісь коліщатка... Її продають окремо?

Я коли задовбався мітяти ті штуки, що ви шукаєте, вставляв туди трохи меншу профільну трубу прямокутного розрізу довжиною 10-15 см. далі брав трубочку яку в яку плотно влазив штекер з колішатка, відрізав по довжині того ж штекера + товщина стінок металу профілів. В профілі хрестовини стільця з добавленим в середині профілем на тому самому місці свердлив отвір діаметром як та трубка, вставив трубку і з середини прихватив сваркою. Далі натягнув пластсмасовий кожух на гілку хрестовини і вставив колісчатко. 2 року служить без проблем.

Опубліковано
22 часа назад, nickel сказал:

Брав собі донора. Свого стільця відремонтував, а решту віддаю даром.

Газ-патрон - неробочий,

піастра - потребує ремонту, на першому фото видно, що з нею,

спинки немає, лише те що на фото.

Якщо за тиждень ніхто не забере, піде на смітник.

Заброньовано до вихідних.

Опубліковано
35 хвилин тому, nickel сказано:

Заброньовано до вихідних.

Якщо не заберуть, то наступний в черзі... Контакти в пп будь ласка

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як варіант, пошкоджені пластикові деталі можна надрукувати на 3D принтері. І точно, і менше мороки з пошуком компонентів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...