paksivatova Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:34 #1 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:34 Вже давно хочу попитати Раніше відвідувала всі матчі ,зараз по мірі можливості Намагаюся привити своїй дитині любов до футболу Маю знайомих,що сидять нічого не роблять вдома - але й на футбол не йдуть і дітей не ведуть Хочеться зрозуміти як на мене,відвідати матч - гарна нагода відірватися від телефонів та комп'ютерів
Otto Kreer Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:42 #2 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:42 8 минут назад, paksivatova сказал: Маю знайомих,що сидять нічого не роблять вдома - але й на футбол не йдуть і дітей не ведуть логіка залізна )))) катаюсь під столом ))))
paksivatova Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:47 Автор #3 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:47 3 минуты назад, Otto Kreer сказал: логіка залізна )))) катаюсь під столом )))) не залізна,а жіноча як на мене ,що сидіти вдома за телевізором - то вже краще на стадіоні а по темі є що сказати?
Otto Kreer Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:53 #4 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:53 Відповім вам особисто про себе - я абсолютно байдужий до футболу, будь якого рівня. Ну не вставляє він мене, і це як не дивно - нормально. У кожної людини є свої любимі захоплення, доречі одне з них - посидіти дома і нічого не робити - відпочинок називається. Особисто я років 15-ть тому хотів полюбити футбол. Маю знайомих фанатів, які не тільки ходять на матчі але й самі грають у футбол. Так ось я купив дудку, сходив на два чи три матчі , кричав як дурний, дудів, лускав сємухі і кидав все під ноги як худоба, пив горілку і до матчу і після, ходив у супер туалет стадіону ... але так і не зміг полюбити футбол, ну не вставляє воно мене. Ось музика інша річ, слухаєш певне місце в композиції і аж мурахи по тілу табуном і всі розміром в іжачків, а футбол вибачте ... Кожному своє !
Deemon Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:54 #5 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:54 5-0 в першому турі і ледь ледь викактати нічию на 97хв у другому - мало стимулює до перегляду наживо. + закидони Кварца до вболівальників. Імхо Волинь помилково за вуха втримали у прем'єр-лізі...
Otto Kreer Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:59 #6 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:59 11 минуту назад, paksivatova сказал: як на мене ,що сидіти вдома за телевізором - то вже краще на стадіоні а я рахую що краще на виставку живопису і графіки, але я цього нікому не нав"язую
paksivatova Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:06 Автор #7 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:06 10 минут назад, Deemon сказал: 5-0 в першому турі і ледь ледь викактати нічию на 97хв у другому - мало стимулює до перегляду наживо. + закидони Кварца до вболівальників. Імхо Волинь помилково за вуха втримали у прем'єр-лізі... думаю,що пусті трибуни не мотивують гравців на супер футбол все таки треба повертати вболівальників на стадіон і щось міняти у футболі ...
seolutsk Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:24 #8 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:24 А у нас є футбол? О_о
Dima4s Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:26 #9 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:26 13 хвилин тому, paksivatova сказано: думаю,що пусті трибуни не мотивують гравців на супер футбол все таки треба повертати вболівальників на стадіон і щось міняти у футболі ... футболістів міняти. ні грати не вміють ні поводитись як люди.
seolutsk Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:27 #10 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:27 20 минут назад, paksivatova сказал: все таки треба повертати вболівальників на стадіон і щось міняти у футболі ... Кому воно потрібно?
w1se Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:28 #11 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:28 45 минут назад, Otto Kreer сказал: Так ось я купив дудку, сходив на два чи три матчі , кричав як дурний, дудів, лускав сємухі і кидав все під ноги як худоба, пив горілку і до матчу і після, ходив у супер туалет стадіону ... але так і не зміг полюбити футбол ... 29 минут назад, paksivatova сказал: думаю,що пусті трибуни не мотивують гравців на супер футбол я тобі завіряю, більшій половині з них абсолютно пох на трибуни...
Tarzanych Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:42 #12 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:42 Ходив коли грали в Першій лізі. Вийшли у Прем'єр-лігу, пропав якось інтерес
AppMark Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:43 #13 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:43 Чесно? по темі - після перегляду ЄВРО, забив БОЛТ на футбол....
Zheny@ Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:44 #14 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:44 35 хвилин тому, paksivatova сказано: думаю,що пусті трибуни не мотивують гравців на супер футбол а глядачів такий футбол тим паче не мотивує! 5:0.. як в ЧАЙ-Ф. Це ж позорисько. йти на футбол, знаючи на 78%, що твоя команда спозориться... та ще й гроші платити за це ! Як казав пан Отто - пасивний відпочинок, лежачи на дивані - і то краще.
paksivatova Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:55 Автор #15 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 10:55 7 минут назад, Zheny@ сказал: а глядачів такий футбол тим паче не мотивує! 5:0.. як в ЧАЙ-Ф. Це ж позорисько. йти на футбол, знаючи на 78%, що твоя команда спозориться... та ще й гроші платити за це ! Як казав пан Отто - пасивний відпочинок, лежачи на дивані - і то краще. це в цьому сезоні а в минулому ніби ж високо піднялися в турнірній таблиці
Zheny@ Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:02 #16 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:02 6 хвилин тому, paksivatova сказано: це в цьому сезоні а в минулому ніби ж високо піднялися в турнірній таблиці ФК "Волинь" - це не футбол.
MaestroA Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:31 #17 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:31 1 година тому, paksivatova сказано: але й на футбол не йдуть і дітей не ведуть Ви серйозно? Дітей на наш авангард? Це ж хлів для худоби! Дуже влучно виразився Пан @Otto Kreer: 1 година тому, Otto Kreer сказано: купив дудку, сходив на два чи три матчі , кричав як дурний, дудів, лускав сємухі і кидав все під ноги як худоба, пив горілку і до матчу і після, ходив у супер туалет стадіону Добавлю ще обтоптані ноги, черги будь-куди, дощ/град/сніг на голову, і багатоповерховий, а іноді і небосхильний, його величність, матюк.
Гість Selbeor Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:31 #18 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:31 1 час назад, Otto Kreer сказал: кричав як дурний, дудів, лускав сємухі і кидав все під ноги як худоба, пив горілку і до матчу і після Оце людина прививала любов до футболу....
Otto Kreer Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:58 #19 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 11:58 19 минут назад, Selbeor сказал: Оце людина прививала любов до футболу.... У військово - історичній реконструкції є термін - "занурення в історію". Тобто люди вдагаються по певній епосі, їдять їжу і п"ють тільки те що було саме тоді, розмовляють між собою про події які були в цей період і т.д. Це реконструктори типу вищого классу, а не такі як я , що приїздили на збори зустріти старих друзів, побухати і пофоткатись. Я це переніс на футбол - хотів по повній зануритись у вир страстей навколо футболу ... але не зміг )))
olsad Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 12:36 #20 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 12:36 Бо нація не спортивна. В нас ні на футбол, ні на баскетбол, ні на легку атлетику, ні на волейбол люди не ходять. Причому чим далі - тим гірше. Ми в дитинстві за футбольні поля бились, за асфальтовані в тому числі, 2 дерева - воротами були. Зараз набудували супер-пупер майданчиків - вони пустують. В школах в класах 50% дітей звільнені від фізкультури, той мізер кому спорт цікавий прийде на стадіон - а там п'яний Отто сємок на ноги наплює, під вуха дудкою дудане - і те останнє бажання йти відпаде.
timomaas Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:05 #21 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:05 ібо нєуй там шо дивитися після сезону коли перше коло закінчили на третьому,а в підсумку зливаючи матчі докотилися до дна - на Волинь не ходжу. мені набагато цікавіше глянути матч чемпіонату області
Yurik Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:14 #22 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:14 36 хвилин тому, olsad сказано: Зараз набудували супер-пупер майданчиків - вони пустують. Пустують, бо туди не пускають грати. А ті де пускають, то деруть в тридорога і зайнято з самого ранку до пізнього вечора
paksivatova Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:54 Автор #23 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 13:54 1 час назад, olsad сказал: Бо нація не спортивна. В нас ні на футбол, ні на баскетбол, ні на легку атлетику, ні на волейбол люди не ходять. Причому чим далі - тим гірше. Ми в дитинстві за футбольні поля бились, за асфальтовані в тому числі, 2 дерева - воротами були. Зараз набудували супер-пупер майданчиків - вони пустують. В школах в класах 50% дітей звільнені від фізкультури, той мізер кому спорт цікавий прийде на стадіон - а там п'яний Отто сємок на ноги наплює, під вуха дудкою дудане - і те останнє бажання йти відпаде. правду кажете - таке враження , що в нас лише політика людям цікава
Dima4s Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 14:27 #24 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 14:27 32 хвилин тому, paksivatova сказано: правду кажете - таке враження , що в нас лише політика людям цікава не правда. а покемони?
yura-patriot Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 15:17 #25 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 15:17 Був період що не ходив довго,зараз трохи почало виходити і знову інколи ходжу,ніколи не бухаю перед матчем,беру з собою водичку і просто балдєю, і ніщо мені не заважає ніяке п'яне бидло,крикуни всякі,неадеквати,бо я тверезий! і мені цікавий футбол в першу чергу, да, інколи заважають, ну стане перед тобою,крикнеш йому сядь! і все,і ніхто по ногам не топче,приходжу завчасно і спокійно дивлюся.А ось після перегляду матча,після деяких емоцій,які ти ні перед яким тєліком не отримаєш піти бахнути пивка,ото можна,короч похід на футбол(стадіон)для мене такий собі повноцінний цікавий відпочинок. Однин великий і повний пизд.....це параша на стадіоні,таки да,це позорище,як туди дитину зводити я не знаю,це дійсно величезний мінус,для того щоб туди не пертися,але повторюся якщо ти тверезий,адекватний і любиш футбол то можна і сходити,да це не Арена Львів,але маємо те що маємо і то добре що є хоч куда сходити. PS:хто не любить футбол,знайде тисячу причин не йти на стадіон,хто любить йому ніщо не заважає,от тільки деякі матчі є "подозрітільниє" збивають охоту.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.