Перейти до змісту

Поділіться досвідом користування душевими кабінами

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

Якщо будинок, то так, а якщо квартира, то куди, в залізобетонну панель?

Я думаю, або так, або ще вище зробити для зливу і буде непоганий варіант і ніяких вдовбувань у стяжку/плиту/бетон і певно краще всерівно того піддона. 

56799282-08DE-459C-BB9D-0F66973BD20F.jpeg

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

Та і панель можна штробанути, єслі шо. Питання в бажанні.

Ага, а питання безпеки опустимо...

1 час назад, difoto сказал:

Від панелі до "нуля" підлоги мінімум 50 мм вверх, що вже вистачає.

Ти забуваєш про те що уклон має бути не так відносно підлоги, як відносно входу в стояк, а він зачасту вище панелі знаходиться, тоді уклон буде в інший бік. Наслідок не пояснюватиму. Мені роки 2 назад міняли труби зливу для ванної, і нормальний уклон вдалося зробити тільки завдяки підняттю рівня підлоги "для теплої підлоги".

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Вітаю ,хочу апнути тему.Сьогодні жінка все таки закомандувала купити душову кабіну.Де,що,зовсім не в темі.Будинок свій,місце під кабіну є.,хто що порадить?Буду вдячний.

Опубліковано

За душовими кабінами приходьте до нас

вул.Теремрівська 89в приміщення готелю кедем, магазин Санмікс

099-33-17-120 Сергій

Опубліковано
14 годин тому, ig_rok сказано:

Вітаю ,хочу апнути тему.Сьогодні жінка все таки закомандувала купити душову кабіну.Де,що,зовсім не в темі.Будинок свій,місце під кабіну є.,хто що порадить?Буду вдячний.

кабіна харашо - але попередь жінку шо вона сама іі буде мити ;)(я свою викінув після ремонту і поставив назад ванну з шторками)

Опубліковано
18 хвилин тому, westboiuu сказано:

кабіна харашо - але попередь жінку шо вона сама іі буде мити ;)(я свою викінув після ремонту і поставив назад ванну з шторками)

прикінь, шторку і ванну також треба мити)
МОже варто викинути все і митись в стиру?)

Опубліковано
4 хвилин тому, Dima4s сказано:

прикінь, шторку і ванну також треба мити)
МОже варто викинути все і митись в стиру?)

нє в стиру не можна з шампунем та милом - бо муніципали і екологи вимахають

Опубліковано
1 час назад, westboiuu сказал:

Зачем такое писать? Выкини унитаз, поставь на улице сартир и мыть не надо и смывать. 

Опубліковано
50 хвилин тому, Dedakeda сказано:

Зачем такое писать? Выкини унитаз, поставь на улице сартир и мыть не надо и смывать. 

так кацапам срать в дірку сартира саме те (я сказав шо дуже проблематично мити ці душові кабіни ) а ти про гімно перевів тему:160:

Опубліковано

Дякую всім за поради.А може хто робив зі склоблоків і двері окремо?В мене є можливість так зробити.При проектуванні і будівництві ванної кімнати зробили такий закуток.Якщо ставлю кабіну,то 20 см.щілина залишається.Навіть не знаю,що робити..І мені сподобалась Atlantis a-76d

Опубліковано

Я б на певне зробив під замовлення скляні двері чи перегородку. Якщо вже запланували собі таке рішення, то для чого видумувати велосипед....

Головне щоб сток води був вкладений чотко.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...