Перейти до змісту

Нюанс покупок в інтернеті


sss381

Рекомендовані повідомлення

Цитата

В інтернет-магазинах дешевше купувати з недорогих смартфонів

Українські інтернет-магазини нещодавно почали відслідковувати, з якого гаджета заходить покупець, та накручувати ціну на товар для власників дорогих смартфонів. Вартість таким чином інколи зростає до 1%.

"Мені про це розповіли самі розробники онлайн-магазинів. Якщо ви заходите на сайт з крутого айфона або ноутбука, то їхній сайт розпізнає модель вашого пристрою і відразу пропонує вам товар за вищою ціною", - цитує директора Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексія Дорошенко видання "Вести".

За його словами, те саме стосується "лояльного покупця". Тобто, якщо у онлайн-маркеті ви щось купували раніше і авторизовувались, вас запам'ятовують та у подальшому пропонують дорожчий товар.

Експерти говорять, що це - цілком законно. А систему давно використовує одна із українських авіакомпаній. Її працівник перевірив систему на собі: коли заходив із трьох різних гаджетів, вартість на один і той самий рейс суттєво відрізнялась.

 

Розробники інтернет-магазинів розповідають, що будь який маркет зберігає вашу історію покупок в ньому. Відстежується, що саме купуєте, що переглядаєте, дані аналізує система. Якщо ви цікавились дорогими брендами, то пропонуватимуться дорожчі товари і за завищеною ціною. Можуть до стандартної ціни накинути 0,5-1%.

"Раніше такими методами користувалися інтернет-магазини за кордоном. Наприклад - китайські. Тепер певно і до нас дійшло. Власнику дорого айфона джинси продадуть не за 20, а за 30 доларів. Ніхто не зобов'язує продавців продавати товар за однією і тією ж ціною, тому назвати це порушенням не можна", - підсумував президент холдингу "Інтернет Інвест" Олександр Ольшанський.

http://znaj.ua/news/economics/50497/v-internetmagazinah-deshevshe-kupuvati-z-nedorogih-smartfoniv.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ольшанський звіздабол. в уа сегменті таких сайтів немає точно. тим більше для білих сайтів таке робити - за клоакінг можна отримати пессимізацію, це діє хіба для лендінгів. а для великих білих сайтів - сильно багато ризиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і з цифрами не тойво, то пишуть про накрутку 0.5-1% для власників дорогих телефонів, то в слідуючому ж реченні говорится, що джинси можуть продати не за 20, а за 30 долларів, що є накруткою 50% від реальної ціни. Так всетаки 0.5-1% чи всі 50% ? Бо 1% від 20 долларів це всього лиш 20 центів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

окуєнна стаття без жодного скріншоту та посилання

в наш час такі писульки не канають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

А систему давно використовує одна із українських авіакомпаній

   Змову розкрито!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...