Перейти до змісту

Чи варто купувати індукційну плиту?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ! Хочу купувати індукційну плиту. Посуд у мене є, стара електроплита на ладан дише - от надумала. Питань кілька:
-чи варто купувати таку
-де купувати
-яку купувати.
Бюджет не дуже великий, тобто на розкручені бренди грошей нема. Що скажете?
ПиСи. Ще малій планшет треба, бо старий накрився. Без наворотів. У нас був Айнол, чистий китаєць. Варто китайця знову брать? а може яке леново... буду дуже вдячна за допомогу і поради.

Опубліковано

два роки користувався індкуційною плитою Clatronic, плита супер, готувати зручно, моментально починає нагрівати, гріє тільки там де безпосередньо торкається поверхні кастрюлі. з мінусів - трохи шумить. Наразі плиту продав, бо перейшов на газ. 

Опубліковано
5 хвилин тому, morokk сказано:

два роки користувався індкуційною плитою Clatronic, плита супер, готувати зручно, моментально починає нагрівати, гріє тільки там де безпосередньо торкається поверхні кастрюлі. з мінусів - трохи шумить. Наразі плиту продав, бо перейшов на газ. 

дякую! жаль такої моделі вже нема. Я взагалі на вбудовані варочні панелі заглядалась. Може варто дійсно настольну купити і не паритись?

Опубліковано

пару років тому вмонтовані індукційні варочні поверхні коштували огого, а зараз навіть страшно подумати... 

Опубліковано
9 хвилин тому, morokk сказано:

пару років тому вмонтовані індукційні варочні поверхні коштували огого, а зараз навіть страшно подумати... 

хороші настольні і вбудовані на розетці майже однаково коштують

Опубліковано
46 хвилин тому, morokk сказано:

чому на газ перейшов? дешевше?

Опубліковано
12 годин тому, Dima4s сказано:

чому на газ перейшов? дешевше?

в Луцьку є ще будинки, які живуть від електрики. В основному общаги. До деяких підвели газ.

Могло бути що добровільно-примусово перейшли. насправді, там копійки за ту електрику платити, в будинках, де немає газу.

Опубліковано
32 minutes ago, Zheny@ said:

насправді, там копійки за ту електрику платити, в будинках, де немає газу.

Давно вже ні.

Опубліковано
16 годин тому, Oberegy сказано:

яку купувати.
Бюджет не дуже великий, тобто на розкручені бренди грошей нема. Що скажете?

Плита повинна бути вбудована чи як колись - переносна? 

Скільки конфорок бажаєте? 

Опубліковано
1 година тому, Kaktus1990 сказано:

Плита повинна бути вбудована чи як колись - переносна? 

Скільки конфорок бажаєте? 

2 конфорки з головою вистачить. Думаю, переносну.

Опубліковано

Зайдіть в Епіцентр та Нову лінію. Там у відділі техніки - якраз і продають. Типу такого.

http://olx.ua/obyavlenie/induktsionaya-plita-nduktsyna-plita-mia-ikp-2209-nmechchina-IDleUIc.html#6271fdc4e2 

Опубліковано
34 хвилин тому, Kaktus1990 сказано:

Зайдіть в Епіцентр та Нову лінію. Там у відділі техніки - якраз і продають. Типу такого.

http://olx.ua/obyavlenie/induktsionaya-plita-nduktsyna-plita-mia-ikp-2209-nmechchina-IDleUIc.html#6271fdc4e2 

дякую! буду шукати

Опубліковано
9 часов назад, Zheny@ сказал:

в Луцьку є ще будинки, які живуть від електрики. В основному общаги. До деяких підвели газ.

Могло бути що добровільно-примусово перейшли. насправді, там копійки за ту електрику платити, в будинках, де немає газу.

Женя не правильно. Заборонено газ в будинках вище 10 поверху, от же три висотки без газу. Раніше за електрику платили по тарифам як у селі, а зараз все однаково. Особисто в мене електрична плита, бойлер и все інше, на електрику виходить в районі 300 кВт в місяць. 

П.С. На території автобусного парк (Рівненська, 25) будують 12 поверхові будинки та рекламують газові котли індивідуального опалення, як їм дадуть дозвіл на  підключення газу загадка, майте на увазі, будуть проблеми.

Опубліковано
4 годин тому, foma144 сказано:

майте на увазі, будуть проблеми.

Як під Києвом у селах. де понабудовували житлових кварталів. До 9 поверху -газ. Останній -10. мансарда з електрикою без газу взагалі. 

P.S. От як з бойлером, електроплитою і тд. Вкладатись у 300 кВт? У мене приватний будиночок на 55м2. Ні бойлера, а ні машинки автомат та посудомийки. 1 кінескопний тв та ноутбук. В кінці Травня - зламався електрочайник. То ми не вклались у 100 кВт. Сьогодні зняв показники -110кВт. (рівно 1 міс без чайника) А з працюю чим чайником. У Квітні - 270кВт - це мінімум було.

Опубліковано

270 - 110 = 160 кВт*год

Що ви з тим чайником робите? Грієте воду 2,5 год. на день? Щось різниця надто велика. Це ж кілька ванн можна закип'ятити.

Опубліковано
6 годин тому, Kaktus1990 сказано:

Як під Києвом у селах. де понабудовували житлових кварталів. До 9 поверху -газ. Останній -10. мансарда з електрикою без газу взагалі. 

P.S. От як з бойлером, електроплитою і тд. Вкладатись у 300 кВт? У мене приватний будиночок на 55м2. Ні бойлера, а ні машинки автомат та посудомийки. 1 кінескопний тв та ноутбук. В кінці Травня - зламався електрочайник. То ми не вклались у 100 кВт. Сьогодні зняв показники -110кВт. (рівно 1 міс без чайника) А з працюю чим чайником. У Квітні - 270кВт - це мінімум було.

кінескопний тв бере багато. Міняйте

• 1 рік потому...
Опубліковано

Для мене, стала актуальна  тема вибору індукційної плити

Можливо з"явились нові користувачі, цікавлять на сам перед настільні варіанти,

Де купували, Бренд ....

Можливо хто возить з за кордону - пишіть в приват

Опубліковано
1 година тому, flashmax сказано:

Для мене, стала актуальна  тема вибору індукційної плити

Можливо з"явились нові користувачі, цікавлять на сам перед настільні варіанти,

Де купували, Бренд ....

Можливо хто возить з за кордону - пишіть в приват

привіт! користуємось майже рік, на одну кофорку - задоволенні, буду дома - відпишу як точно називається, здається proficook. купував через інтернет магазин, здається з Тернопіля чи Івано-Франківська висилали

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...