Перейти до змісту

[Архів] - Хочу Apple iPhone

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю чи тут створюю тему,але певно хочу той Apple iPhone ,певно 5S бо вже всі на роботі і не тільки з ними "лазять" і мені вони дууже подобаютья,блін! запалився,пропонують за 250 зелених 5S?(це нормал)? я вже начитався і думаю 5s то що треба,да можна і 5 купити,але вродь не то,про 6 мовчу,бо рахую якщо купляти то тільки 6S а там овер 680баків?? нє?,я ще тверезий і адекватний))(шутка) на кожен товар є свій покупець.Отож я поки сильно хочу 5S, але кажуть є 5Se гм...І взагалі,троха почитав,що таке "неверлок" і "анлок" то я так панімаю треба купувати "невер"?? да?щоб обновлявся(не смійтеся бо не знаю).Кароч,грузіть мене і цю тему,чого 5,чого 5S і що таке 5Se? і чи можливо за таку ціну ваабще купи Бомбу на андроїді??? і нах.той айфон.Хоча в першу чергу мене "пре"діагональ,і сама структура телєпона,нууу дуже удобно лежить у руці.

Опубліковано

Ой, Юрік, от скажи НАХЄРА він тобі?

По темі. Не 5se, а SE. Це модель 2016р. взяли корпус від 5s і запіхнули в нього залізо від 6s.

Опубліковано
13 хвилин тому, AppMark сказано:

Попкорн брать? зара буде срач....

Да хоч пиво,я гатов.

PS: не робіть батл айфон-андроїд,а просто,спокійно айфон 250$? 5S вєщь(як на мене), нуууу-атвєтка??

Опубліковано

Телефон як телефон, "на вкус і цвєт". 250 нормальна ціна, глянув скільки тут його продають, в Нідерландах в районі 220-260 євро за бу (стан 10/10). Хочеш - бери :)

Опубліковано
8 хвилин тому, drap сказано:

я начну срач.из андроида мона такой взять http://www.ixbt.com/mobile/meizu-mx5.shtml#camera-test

Првда троха лопата но зато копачка одна как в айфоне

Ох і лАпата)) нє однозначно))

Опубліковано
12 хвилин тому, zigorko сказано:

П"ятниця,вона така...)

ИМХО.Накуявонотобі? Вродь дорослий чоловік...

Ну вродь,чим доросліший -тим цяцю хочу більшу,а ти но друже розкажи про риболовні снасті,ти ж шариш,ага,ото)))):D

Опубліковано

ну можно чот из линейки мейзу взять за 200 баксов с 5.0 экраном у них у всех кнопачка как в айфоне.Пусть думают ,что 6 айфон:D

Опубліковано
2 минуты назад, yura-patriot сказал:

Ну вродь,чим доросліший -тим цяцю хочу більшу,

Хочеш купити, купи, надоїсть продасиш, як то кажуть *охота - пущє нєволи*

Опубліковано
4 хвилин тому, drap сказано:

ну можно чот из линейки мейзу взять за 200 баксов с 5.0 экраном у них у всех кнопачка как в айфоне.Пусть думают ,что 6 айфон:D

Да блін всерівно пятьора великий(особисто мені) мо у мене пальці короткі)),а про те,щоб думали,що у мене яблуко,то самеее останнє!!! чисто для сєбя))

Опубліковано
7 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Хочеш купити, купи, надоїсть продасиш, як то кажуть *охота - пущє нєволи*

Ооо!  думаю якщо куплю,то тільки по повній,усе скло,палюбе з обох сторін,і бампер,і акуратно,а там побачу.

Опубліковано
7 хвилин тому, Nazarqa сказано:

ой ну не нада тут байок розказувати)) відсотків так 80% користувачів айфонів і купують їх раді цього) і носять без чохла, "главне ШОБИ ЯБЛУКО БУЛО ВИДНО!111" :0026:

)))Ти мене вааще не знаєш)))

Опубліковано

Народ,ну реально!! яка може бути противага яблуку, перша вимога діагональ?? і удобність для руки??.Повірте, я не парюся і не фанатік,просто розсуждаємо!!

Опубліковано

Юра, дивись щоб з тобою такого не було:

Купил мужик 6-й айфон. Кладет его в задний карман, прыгает в автомобиль, вдруг слышит сзади хруст:

– Бл*… хоть бы позвоночник

Опубліковано

230 баксів потолок за 16 гб зараз)

про мейзу м3с теж сьогодін четав цікавий апарат) проте я люблю айпонт

Опубліковано
14 minutes ago, yura-patriot said:

Ооо!  думаю якщо куплю,то тільки по повній,усе скло,палюбе з обох сторін,і бампер,і акуратно,а там побачу.

Перший крок до рєзіновой женщіни )))

Опубліковано
9 хвилин тому, vaz75 сказано:

Юра, дивись щоб з тобою такого не було:

Купил мужик 6-й айфон. Кладет его в задний карман, прыгает в автомобиль, вдруг слышит сзади хруст:

– Бл*… хоть бы позвоночник

))) та я ж пятьорочку хочу:( і акуратно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...