Перейти до змісту

Прокатаю в польщу(безкоштовно)

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Їду сьогодні в 22.00 в Люблін. Є декілька вільних місць можу взяти за дякую. Повернення завтра під вечір в луцьк. 

Кому нада документи на наступну шопінг візу, роблю фактури на подачу.

По торговим центрам не їду не буде часу. Заїжаю в лідл, бедронку, та на гуртівні дитячих товарів.

0673614659 Максим

Опубліковано

А що з чергою? Рішаєте? Платите? чи треба скідаитсь! Бо ніхто черг не відміняв! П.С. зараз поляки страйкують дуже при дуже повільно працюють польські служби!

Опубліковано
49 хвилин тому, Foross сказано:

а шось з дюти фрі можете привезти?

їду на устилуг, а там немає такого((

1 година тому, legolas_soi сказано:

Довго ще збираються страйкувати? хтось щось чув?

Без поняття, нажаль...

Опубліковано

такса за чергу на Устилузі 300 грн, як Вам без грошей вдається????

ми пробували через Білорусь ті черги об'їжджати, так "премудрі" поляки нас на яму, думали щось веземо. Але відверто кажучи, там хоч і машин мало, так пропускають в рази повільніше. А от кацапів пропускають на ура, навіть білоруси обурюються.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Їду на цьому тижні в Польщу(Люблін).

Кому катнути візу, зробити фактуру на наступну візу, пройтися оп супермаркетам. Звожу безкоштовно.

Їду в середу,ч етвер або пятницю. Точніше буду знати завтра.

Опубліковано

Як завжди безкоштовний сир в мишиловці! Напевно треба вказати що назад їдете по ТАКС ФРІ і в черзі можна простояти від 5 годин!

Опубліковано
10 годин тому, vagus сказано:

Як завжди безкоштовний сир в мишиловці! Напевно треба вказати що назад їдете по ТАКС ФРІ і в черзі можна простояти від 5 годин!

10 годин тому, Deemon сказано:

угу, а в колєйці all passports всі прямо телепортуються на інший бік)

Доречні скільки їхав назад.  Останнім часом на Україну зелений черга більша чим такса на Дорохуску. 

Опубліковано

Доречні в Польщу заїжаю без черги на нашій. 

А що ви думали я вас на халяву прокатаю за 12 год в дві сторони.  

Да були такі поїздки 13-14год луцьк-люблін-луцьк.  Коли мрг не було. 

Опубліковано

Розкажи толком, скільки по часу зазвичай проїзд митниці в одну і іншу сторону, що потрібно для поїздки (скільки грошей з собою, скільки можна там купувати, скільки платежів на митниці) ?

Опубліковано

Поїздка зазвичай займає до доби.  Мати грошей для поляків нада 300злт. Але це не обов'язково,  в мене є гроші на всіх.  

Купувати можна продукти і все дрібне в супермаркетах. Катати по торгових центрах я не буду,  немає на це часу. 

• 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...