Перейти до змісту

Чемпіонат світу - 2018

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Arden сказал:

як на мене

А як на мене, Іран - нічого так команда, дала бій іспанцям! І якби не автогол і не тонкий офсайд у іранців, то не відомо ще як-би все закінчилось. Гарна гра!

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 часов назад, igorgame сказал:

А як на мене, Іран - нічого так команда, дала бій іспанцям! І якби не автогол і не тонкий офсайд у іранців, то не відомо ще як-би все закінчилось. Гарна гра!

ну але ці падіння з криками від найменшого дотику? виглядало, м’яко кажучи, не дуже.

Опубліковано
11 годин тому, igorgame сказано:

Гарна гра!

Пфф... гарна, другий тайм вообше бомба! іранці в другому таймі взагалі красавци. Поки що найгірші як на мене Саудівська Аравія .

Опубліковано

Складається враження, що більшість топ-збірних (Бразилія, Аргентина, Німеччина тощо) приїхали на ЧС з впевненістю, що груповий раунд для них це просто формальність.

Арги вдруге отримують граблями "по морді", перший раз нічого не научив... 

Побачимо, що з пам'яттю у інших "відмінників"...

Опубліковано
31 минуту назад, Svityaz сказал:

більшість топ-збірних

Дивлючись на склад Хорватів і де гравці грають, то їх місце теж у ТОП!!! Гарну гру показали! Молодці!

Опубліковано
5 часов назад, m-a-x сказал:

тільки прогноз дає 32-33 градуси на стадіоні

Африканська спека і європейська - це зовсім різні поняття! З вологістю нашої зони і африканці тої жари не витримають :)

Опубліковано

Игроки сборной Аргентины по футболу не желают, чтобы нынешний главный тренер Хорхе Сампаоли руководил ими в заключительном матче группового этапа на чемпионате мира в России.

Как уверяет журналист America TV Себастьян Темпоне, аргентинские футболисты устроили собрание, где единогласно проголосовали за то, чтобы Сампаоли был отстранен от руководства командой в матче с нигерийцами. В своем следующем посте Темпоне утверждает, что возможной заменой 58-летнему специалисту станет Хорхе Бурручага, чемпион мира 1986 года.

Опубліковано

Якщо згадати як аргентина ледь пролізла на Чемпіонат, то на топ тут далеко не тягне.

Бразильці вимучили перемогу з Коста-Рікою.

Цікаво як завтра німці покажуть себе зі Швецією.

Дуже дивний чемпіонат в плані результатів, але реально кожний матч цікавий!

Опубліковано
4 часа назад, Svityaz сказал:

единогласно проголосовали за то, чтобы Сампаоли был отстранен

Ну так - це тренер їм казав толком не грати або грати лише на Мессі, а той щось придумає... На себе нехай подивляться - клоуни зажерливі! 

P.S. Хоча по відео було видно яке розгублене обличчя у тренера і він не знав що робити... :)

Опубліковано

Матч Нігерія - Ісландія можна назвати - Аргентина живи!)

Ну в Аргентини з’явилися шанси на вихід з групи.

Цікаво як поведе себе Хорватія.

Опубліковано
56 минут назад, m-a-x сказал:

виставити якийсь другий склад, одночасно давши першому відпочити - я б так зробив

Тренер Хорватів про це вже сказав, що так і буде :)

Опубліковано
14 часов назад, Volyniaka сказал:

швейцарці молодці! Ото двіжняк в групі!

У збірній Шверцарії, половина складу - боснійці і албанці/косовари.  В них особливий настрій на сербів.

Опубліковано

Ситуація критична: походу Кромберг зараз кабелями озброіться і піде "стіною" на СКФ. Але у тих теж підшипники не плюшеві. Чекаємо махача. :)

Опубліковано
5 минут назад, m-a-x сказал:

якщо буде стандартний фінал щось типу Німеччина - Бразилія , то мені навпаки не цікаво

А треба фінал Корея-Марокко? :)

Опубліковано
10 хвилин тому, m-a-x сказано:

Я даже не знаю як 1 словом описати емоції. І це ще я не фанат збірної Швеції...

якщо буде стандартний фінал щось типу Німеччина - Бразилія , то мені навпаки не цікаво :(

Чесно кажучи, завжди свої симпатії ставив десь так: 1. Англія. 2. Німеччина. 3. решта...

Тепер хочу бачити Бельгію як-мога вище, і не тільки тому, що вони найбільше забили, просто ну дуже файна в них компанія зібралась.

Опубліковано
4 minutes ago, m-a-x said:

Що ж тут цікавого? При тому яка зараз Бразилія, то німці знов переможуть. Раз за разом німці будуть перемагати це по вашому прикольно ? А тут був шанс їх сковирнути :( 

Я чесно кажучи не бачу нікого, хто би міг їх зупинити ... Португалія , Аргентина - дохлі. Іспанія ? Правда ще є хорвати . Мені вони дуже подобаються , але якось не віриться що зможуть щось зробити...

А Німці не дохлі,  та ну?

Опубліковано
17 hours ago, m-a-x said:

Раз за разом німці будуть перемагати це по вашому прикольно ? А тут був шанс їх сковирнути :( 

Після такої гри я би на них не ставив, хоча звісно всяке може бути. Для мене поки найкращі команди команди по грі це Хорватія, Мексика, Бельгія, Франція

Опубліковано
5 minutes ago, m-a-x said:

Мекси ліниві, як відкатали з корейцями - капець, в кінці тупо тягнули час, хоча було багато нагод. Хоча може ще не розкрились до кінця. Але я в них не вірю.

З "французської" групи не бачив жодного матчу, і так закопався з цим чемпіонатом... Останнього разу так слідкував за футболом в 2012 році на нашому Євро...

Ліниві? Вкатали Німців, з Корейцями більше 30 ударів по воротах на двох (рекордний матч по ударах за два останні чемпіонати) :D 

Опубліковано

Співпадіння?

Не думаю.

19 июня египетская сборная уступила российской и потеряла шансы на выход в плей-офф мундиаля. 22 июня Кадыров сообщил о присвоении игроку "Ливерпуля" звания почетного гражданина Чечни. Больше читайте тут: http://gordonua.com/news/sport/posle-publichnyh-vstrech-s-kadyrovym-salah-dumaet-nad-uhodom-iz-sbornoy-egipta-smi-252524.html

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...