Перейти до змісту

Чемпіонат світу - 2018

Svityaz

Рекомендовані повідомлення

або до тих, хто не розуміє української

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
В 08.06.2018 в 11:07, Basil сказал:

Поки ви будете дивитися футбольні матчі

А якби чемпіонат був в іншій країні? Ще раз для @Basil ти мабуть не розумієш, що не рашку дивитись будуть, бо вони нуль у футболі, а змагання інших команд!!! І що б ти тут не постив, ті хто цікавиться чисто футболом, будуть дивитись гру Німеччини, Бразилії, Аргентини, Іспанії...і не змішуй тут патріотизм, політику і футбол! У даному випадку, без рашки, тут цікавить лише ФУТБОЛ, а все інше то до керівництва держави апелюй і не засмічуй тему! Як воно і що в стосунках нас з рашкою, все всі розуміють і не треба тут когось намагатись повчити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, igorgame сказано:

ти мабуть не розумієш,

це ти напевно не розумієш... всі хто поїхав/поїде в паРашу на так званий ЧС так чи інакше підтримує її... підтримує те що вона робить у нас на сході, в Сирії... фактично підтримує вбивцю і терориста, таким чином відбілює її в очах міжнародної спільноти. Відповідно вони не варті уваги і  попадають під мої внутрішні санкції... Я їх ігнорую... Я навіть не буду дивитись на матчі своєї улюбленої збірної Німеччини... все вони для мене не існують... якось так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Basil сказал:

всі хто поїхав/поїде в паРашу

Ну то з ними і розмовляй! Ми тут ведемо мову про місцевих форумчан хто буде дивитись по ТБ ЧС, не рашку, а саме спортивне дійство! Так зрозуміло? :)

2 часа назад, Basil сказал:

Я навіть не буду дивитись на матчі своєї улюбленої збірної Німеччини... все вони для мене не існують... якось так...

Ну то викинь у вікно все, що в тебе є з Німеччини, не думай навіть поїхати колись у Польщу, ну і так по відношенню і до іншіх країн... якось так... :)

Мабуть спека на тебе впливає... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, igorgame сказано:

Мабуть спека на тебе впливає... :)

ахахаха, охохохо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, rl72 сказано:

ахахаха, охохохо

і тут с3.14здили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Близько шести тисяч українців придбали на даний момент квитки на матчі Чемпіонату світу з футболу 2018 року, який пройде в Росії з 14 червня по 15 липня.

"Ми можемо підтвердити, що близько 6 тис. квитків були розподілені для українських уболівальників на сьогоднішній день", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ФІФА.

В середині травня ця кількість становила 5,2 тис. квитків.

При цьому в ФІФА не уточнюють, з яких конкретно регіонів України купувалися квитки.

Продаж квитків на матчі ЧС-2018 триває. Він стартував у вересні 2017 року.

Станом на 7 червня, було продано більше 2,4 млн квитків на матчі чемпіонату. Майже 872 тис. квитків придбали вболівальники з Росії, 88,8 тис. - з США, 72,5 тис. - з Бразилії, 65,2 тис. - з Колумбії, 62,5 тис. - з Німеччини, 60, 3 тис. - з Мексики, 54 тис. - з Аргентини, 43,6 тис. - з Перу, 40,2 тис. - з Китаю, 36,3 тис. - з Австралії, 32,3 тис. - з Англії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво скільки вболівальників із Іраку та Сирії  прмдбали квмтки на Мундіаль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Офіційний гімн збірної Росії на ЧС)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вся суть мундіалю а Росії однією картинкою.

Снимок.1JPG_(9).JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для тих, хто зібрався дивитись так званий чс на паРаші, прошу подивитись у ці очі

DfgNKcaX4AMinHf.jpgDfgNJspXcAEaH8E.jpgDfgNI5-WkAI-sGn.jpg

якщо ви не знаєте хто це, то я вам нагадаю

_3907.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А буквально вчора стало відомо що На Донбасі від снайперської кулі загинув волинський військовий Микола Вільчинський.

Подивіться і в ці очі

snDphbL5rLIMDDJBhwiQEym3KlroNRxRpJ6mswCP

У загиблого залишились дружина та маленька донька, яка народилася 4 травня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу Рейган сказав 

,,Є речі важливіші за мир,, 

Так само є речі важливіші за футбол.

Жоден з лідерів цивілізованого світу не буде на відкритті ЧС у Москві, і цей ляпас набагато ефективніший , ніж якби мундіаль перенесли в іншу країну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Nokian сказал:

Жоден з лідерів цивілізованого світу не буде на відкритті ЧС у Москві, і цей ляпас набагато ефективніший

Цікавить одне - коли це і у якому році присутність лідерів країн на Чемпіонатах Світу і Європи виносилось на перші шпальта? Вже скильки дивлюсь тих чемпіонатів, но про це мало хто казав. Там взагалі-то спортивна складова і саме перед ЧС-2018 почали на цьому акцентувати, коли варіант з перенесенням чемпіонату провалився, немає більше про що говорити... Нічого особистого, тільки факти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже давним давно спорт є невідємною частиною політики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, Nokian сказал:

Вже давним давно спорт є невідємною частиною політики.

Згоден! Але це у більшості на етапі визначення країни-господара, а коли вже стартує фест, то там вже спортивна складова і хто з чинуш приїхав, не приїхав, це вже мало кого цікавить. Ну звичайно, що у рамках наших "стосунків" з рашою, цьому придають увагу, наголошують... але це мало що означає для світової спільноти вболювальників футболу!

P.S. Ну і мабуть наші флюїди "побажань" збірній рашки грають їм на руку і зворотньо на них впливають - рахунок з Саудівською Аравією 5:0 ... Може таки меньше нам пиз... треба, щоб потім самим не відвертатись і не виправдовуватись... А то чомусь саме так і виходить останнім часом :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, m-a-x сказал:

Ну а те що виграли закономірно

Ну так грали мабуть найгірші команди чемпіонату! Нехай тішаться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, igorgame сказано:

Може таки меньше нам пиз... треба, щоб потім самим не відвертатись і не виправдовуватись... А то чомусь саме так і виходить останнім часом :(

Може ти сильно радієш коли виграє Рашка?

І коли  програє Український  Шахтар.

Може ти насправді ненавидиш Украєну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Nokian сказал:

Може ти сильно радієш коли виграє Рашка?

М да... Коли не має що сказати, то таку маячню можна використати :)

А про «український» Шахтар - це круто, пиши далі поржуть люди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Nokian сказал:

І коли  програє Український  Шахтар.

А я сильно радію, коли програє ахметівсько-даунєцький Шахтар. З українського, там - лише місце реєстрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Cherman сказал:

А я сильно радію, коли програє ахметівсько-даунєцький Шахтар. З українського, там - лише місце реєстрації.

Дивись обережно, а то на тебе зараз весь гнів спрямує @Nokian,  а @Basil і Ко. звинуватять у зраді і занесуть у книгу "ворогів народу" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував призначення Жозе Боту на пост керівника селекційної служби.

- За останні кілька років Бенфіка продала футболістів на півмільярда євро, що перш за все говорить про якісні інвестиції. Цю роботу очолював Жозе Боту.

Завдання, які перед ним ставляться - пошук талановитих футболістів. Важливим є те, що ми не змінюємо свою філософію, орієнтовану на бразильський вектор. Ми також спостерігаємо за Європою і Україною зокрема, за іншими континентами, - сказав Палкін.

Португальський фахівець почне роботу в донецькому клубі з 1-го липня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Cherman сказано:

В Європі є клуби, за які не виступає жоден гравець рідної країни.

Між тим ці клуби прославляють та пропагують саме ЦЮ КРАЇНУ

приносять гроші та інвестиції саме в ЦЮ КРАЇНУ

приносять залікові бали у скарбничку САМЕ ЦІЄЇ КРАЇНИ завдяки чому  САМЕ від цієї країни виступатиме більше ІНШИХ КЛУБІВ цієї країни

піднімають рівень чемпіонату САМЕ ЦІЄЇ КРАЇНИ..

Ще багато чого, зрештою , я не вірю,що ти цього не знаєш. Просто хочеш потролити.

Але ж є різні дурники, котрі це сприйматимуть за чисту монету.

Тому такі речі, або нерозумні, або підлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто лишу це тут:

Александр Хацкевич: «На ЧМ-2018 фавориты Германия, Бразилия, Франция, Аргентина. Но буду переживать и за Россию»

Цитата

Главный тренер «Динамо» Александр Хацкевич сказал, что на ЧМ-2018 в первую очередь будет болеть за «красивый футбол».

«На нынешнем чемпионате фавориты Германия, Бразилия, Франция, Аргентина. Но буду переживать и за российскую сборную.

Правда, предсказать, как далеко они пройдут, не могу. На данном этапе задачи — хотя бы выйти из группы. А там, шаг за шагом...» – сказал Хацкевич.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до сраки, що лідери не приїхали, в даному випадку. Якби бойкотували футбольні команди, як колись на олімпіаді 80, тоді да, а так ..... видно кацапстан ще не дотягує по кровожерливості до сересера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...