Перейти до змісту

Велосипедисти закликали знизити ліміт швидкості

sss381

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

. Да я на зустрічну через суцільну краще виїду, щоб об'їхати ровера, лиш би не мати того головного болю зі збитим чи не дай бог вбитим велосипедистом. Але це якщо я його бачу.

Треба бути упоротим, щоб думати інакше.

Тисячапятсотпроцентів!!!!!!!!!!!!!!

• 2 місяця потому...
  • Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зараз буде інша тема, "Водії авто закликають велосипедистів дотримуватися ПДР"

Бо є вже тема, про "Чому на велосипедистів не діють ПДР?" І атки не діють. Є такий відсоток безмозглих, що просто атас.

Про вискочити на Т-подібне перехрестя на червоне, я вже не буду казати. ...

Опубліковано

картина. Їде по Інтернаціоналістів від Соборності вел. все гарно біля самої бровки. Вирівнюється біля велосипедиста синя Логан. і тут щось велосипедист чи задумався чи хз тупо різко вліво. ВОдій логана на юз і теж вліво. Логан зупиняється фактично колесом біля бровки напроти. Перед стовпом. Коли логан пішов на юз велосипедист оглянуся і відразу на педалі і звалив за поворот біля комісійного магазину в сторону стадіону 26-ї школи. якби була в логана більша швидкість або авто на зустрічці могла бути хєрня

Опубліковано
30 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

А хто сказав, що його немає? Але там особливо нічого не побачиш, там не видно, що велосипід*р спочатку їде в попутному напрямку десь справа позаду (певно,

по картинці впізнати

Опубліковано

вийшов подиміти на балкон... статистика.

місце: проспект волі.

час: після 22-ї

освітлення: на пороїзджій частині темно як у дупі

поки палив - проїхало 5-ро велосипедистів. лише у одного був присутній задній червоний маячок. у жодного навіть простого дешевого лед-ліхтарика.

висновок: перш ніж продовжувати велосрач подивіться чи обладнаний ваш лісапедик для нічної їзди

!!! порушення 100 зі 100!!! 

Опубліковано

Вчора ввечері на пішохідному переході велосипедист проїзжаючи на чевоне світло вибив в дідуся пакети з рук і навіть не зупинився, збирати речі допомогли перехожі.

Опубліковано

За попередніми даними, велосипедист (приблизний вік 23-25 років), рухаючись по тротуару Нової кільцевої дороги при повороті праворуч в напрямку площі Шевченка не впорався з керуванням на спуску при повороті і влетів під вантажівку МАЗ.  

Свідки зазначають, що рухався він досить швидко.

http://espreso.tv/news/2016/08/04/u_kyyevi_velosypedyst_zagynuv_pid_kolesamy_vantazhivky

• 4 тижня потому...
Опубліковано

не знайшов де запитати, питатиму саме тут.

От іде у нас реконструкція Л. Українки. По плану є велодоріжка, але я її впритик не бачу. ні з початку ні з кінця

12037993_1674048572831508_8817181777222952357_n-848x477.jpg

Опубліковано

из "Черного обелиска" Эриха Марии Ремарка:
– Видите! – с горечью восклицает Генрих, обращаясь к Ризенфельду. – Поэтому мы и войну проиграли! Во всем виноваты наша расхлябанная интеллигенция и евреи.
– И велосипедисты, – добавляет Ризенфельд.
– При чем тут велосипедисты? – в свою очередь, удивляется Генрих.
– А при чем тут евреи? – отвечает вопросом на вопрос Ризенфельд.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...