Перейти до змісту

яким бензином годувати?

viktor91

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт, хотів би запитати чи не буде негативних наслідків для двигуна якщо заливати А-95, на даний момент катаюсь на А-92, але одного разу закінчилось пальне і я залив 95-й, і машина стала геть по іншому їхати...

Де не шукав ніякий сайт нічого не пише про рекомендований вид палива для цього авто.

То ж хочу дізнатись чи не буде нічого з мотором.

Двигун 1.3 карбюратор 1987р. 3-х дверний хетчбек

Опубліковано

В карб можна лити що завгодно. Колись мав "робочого" IЖ-2717 з двигуном від "шістки"  - так він взагалі любив "з буторком" ;)  Російська машина,одним словом :)

По інжектору - різницю між 2-м і 5-м не відчуваю, блок керування інжектором підстроюється, тайусе. От між 2-м і "преміумним" бензином різниця - огого (особливо як газанути любиш ;) ) Ну так і ціна...

Опубліковано
41 хвилин тому, viktor91 сказано:

Двигун 1.3 карбюратор 1987р. 3-х дверний хетчбек

Вичерпно. В того авто є назва?

Марка, модель? чи то секретна інформація?

Опубліковано
1 хвилина тому, Саня сказано:

Вичерпно. В того авто є назва?

Марка, модель? чи то секретна інформація?

для тих хто неуважний - так, секретна

в тегах теми

Опубліковано

то ж я так зрозумів що все таки можна не боятись лити 95, просто багато хто говорить що якщо залити 95 то можуть накритись кольца, клапана і т.д.

тому і запитував...

Опубліковано

95-й Окко. Якщо любиш машину.  да дорого. Але ремонт потім ще дорожчий. Я вже відчув...

Хай мене закидають тапками - але різницю капєц як відчув. Оті помиї що на Аветрах - бензином взагаліне назвеш.

Ще на ВОГ куди не йшло.  А укранфти і їм подібні укрпетролі... 92-й то той самий 76-й з присадками.

Опубліковано

Кілька років назад робив заміри максимальної швидкості на різному пальному. Рекорд (майже 200) на пальному з Лукойла (перехрестя на Дубенській). Мінімальний результат на бадязі з наших чи то укрнафта чи то укрпетроль, точно вже не памятаю, навіть до 170 не розігнав (ніколи і неподумавби що може бути така різниця). 

Всі старі Golf 2 які в мене були заправляв виключно 95 і жодних проблем з двигунами не було. Міг деколи октану ще в бак бомбанути, але було рідко, бо в жигулі після нього раза 2 в рік мотор робив стабільно :D.

Опубліковано
4 годин тому, rl72 сказано:

для тих хто неуважний - так, секретна

в тегах теми

а сильно грамотні можуть почитати що таке теги і для чого їх використовують

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Ну що вам сказати, в мене джип-китаєць, я думала "ну все рівно китаєць, яка різниця чим годувати" і вже через півроку змушена була інжектор https://goo.gl/cqIKsu поміняти) 

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хочу ще запитати думку форумчан про дизельне пальне. Хто де заправляється?

Я заправляюсь на ОККО, бензин мене там влаштовував, а от ДП на мій погляд там жахливе

Опубліковано

@Amor, чим тобі там дизель не подобається? Бо я вже там три роки заправляюся, мене все задовольняє. Альтернатив поки що небачу.

Опубліковано
14 часа назад, 4erkeZ сказал:

@Amor, чим тобі там дизель не подобається? Бо я вже там три роки заправляюся, мене все задовольняє. Альтернатив поки що небачу.

Спочатку як було закордонне паливо в баці "долив" 15л на ОККО, було нормально, другий раз ще заправив на 15 почав збільшуватись розхід. Зараз в баці точно тільки ДП від ОККО і розхід палива став суттєво більший. 

Зараз ще думаю може то добавити масла при заправці, кажуть допомагає.

Насправді я довіряю тільки ОККО і WOG, ще мені здається Shell нормальна, але ніколи не заправлявся там і мережа їхніх заправок досить маленька.

Опубліковано
47 минут назад, vaz75 сказал:

@Amor а може з двигуном щось не гаразд? Наприклад, тече форсунка.

Можливо. Ще покатаюсь, подивлюсь на розхід.

Опубліковано

Що на німецькому, польскому, нашому ОККОвському розхід в середньому в мене був однаковим. Думаю десь незабаром залити Шел, побачу що з цього вийде.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Зараз дуже багато негативних відгуків бачу про ОККО. Знову в мене стає питання хто де заправляється?

Я постійно заправлявся на ОККО, зараз задумуюсь про перехід на WOG. А ще подивився недавні тести, канал автозвук чи як їх там, то по їхніх висновках ще дивлюсь в сторону ANP

Опубліковано

Заправляюсь на ОККО простим дизелем, проблем немає. На ANP заправлявся бензином, на інжекторному 1.6 VW різниці між дорожчим ОККО не відчував. А от на ВОГ чомусь немає бажання заправлятись, якось не лежить до них душа.

Опубліковано

На ВОГ чомусь розхід більший (А-95), можливо недолив на пістолеті, кілька разів моніторив, зараз беру ОККО, ніби нормально,, ще заправлявся на БРСМ але після кількох неприємних моментів не беру там палива.

Опубліковано

більше 2 років заправляюсь 95 на БРСМ, викручував свічі - в нормальному стані,

в перідод коли БРСМ непрацювали, десь минулого року - запрвляв на Аветрі і Укрнафті, так їх бензин має якийсь специфічний запах... при відїзді від заправки в салоні ще хвилин 10 воняє...

навіщо переплачувати за навязливий маркетинг?

Опубліковано

Заправляюсь на ОККО.

Колеги хвалять UPG, знайомий заправляє дизелем GLE вже більше року на UPG - ніби без нарікань.

Опубліковано

Я заправляюсь в основному на укрнафті, бо вона найближча. Авто завжди їде добре. Пробував залити 20л на шелл і різиці не побачив. На авто  2 роки назад встановив  ГБО-4, на газу з будь яких заправок  їде однаково добре. ГБО  дешевий  Стаг . Автомобілю 20 років, 350т км.,  1.8 . За 4 роки один раз викрутив свічки,  щоб різьба не заіржавіла  :) . На газу їде 180 км.ч , це 4500 об\хв, далі переходить на бензин (запрограмовано в гбо)   і розганяеться  і далі. Один раз  було, що  заправився   газом   на київській трассі, то авто трохи  тупило на розгоні. Не вірю , що на окках  бензин , чи газ  якийсь особливий.

Опубліковано

Я ще повірю що на мопеді 2т можна відчути різницю...а на авто,щей нові моделі ? Може вам варто його поміняти..або то параноя......сам їзджу на дизелі то мені хоть с трактора злий —летить і без диму....

Опубліковано

В 15.03.2017 в 20:49, 4erkeZ сказал:

Що на німецькому, польскому, нашому ОККОвському розхід в середньому в мене був однаковим. Думаю десь незабаром залити Шел, побачу що з цього вийде.

я два роки назад, коли приганяв своє авто на німецькому пальному їхав з розходом 4,9 л. при швидкості 110 км (1,9 тді 96 кв), потім у Польщі в Потр 200 долив з фури білоруського дальнобійника ще літрів 25-30 до повного, розхід далі був 5,0. За майже два роки я такого результату не добивався, їздив і по хороших (Горохів і Володимир-В) дорогах алена нашому пальному 5,3 мінімум. Якось раз 5,2 було але, якщо чесно, не памятаю чи справді чи то мені наснилося. 

Переважно ОККО.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...