Перейти до змісту

[Архів] - Куплю Материнську плату 775 Сокет під Інтеловський процесор

vasya83

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

4.jpgКуплю за помірну плату Материнську плату 775 сокет Intel під процесор  core 2 quad та оперативку DDR2. бюджет обмежений з дорогими пропозиціями прохання не турбувати.

Пропозиції  в скриньку або за телефоном О5О - 5два7 - 65 - сім5

Опубліковано
В 29.04.2016 at 00:23, b.sergeo сказал:

Помірна чіна це яка ?  бюджет ?

Яка вам різниця? Є що запропонувати - пропонуйте, вказуйте модель і свою ціну, а ТС хай розбирається.

Опубліковано
6 годин тому, Bsv сказано:

різниця??? Звичайно є різниця ! Ваших 5 копійок не питав ,і не до вас звиртався!

@Bsv  забув перелогінитися?

Який профіль БАНити?

Опубліковано

Як варіант. Другого перманентно бо молодший та ше і дерзкій який, грубить старшим)))

А першого на тиждень, для профілактики, так скать)

Опубліковано
1 час назад, Litovets сказал:

Як варіант. Другого перманентно бо молодший та ше і дерзкій який, грубить старшим)))

А першого на тиждень, для профілактики, так скать)

А мож хватить підстрикати ! Не повірю що в самого парочка нік за спиною :) 

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

@Bsv  забув перелогінитися?

Який профіль БАНити?

Женя тобі вирішувати :) 

Опубліковано
Только что, b.sergeo сказал:

Женя тобі вирішувати :) 

90 % бордівчан мають по два а то й більше логінів і це не секрет ! 

Опубліковано
В 29.04.2016 at 00:23, b.sergeo сказал:

Помірна чіна це яка ?  бюджет ?

бюджет 500 грн. 

потрібна  тільки материнка стару можу дати на обмін, хто хоче поколупатись з нею в ремонт не здавалась, комп родичів, нема часу возитись тупо не стартує все інше перевірив на своєму.

Опубліковано

Комп не мій а родичів, в основному для нета та відео, ХАЙТЕК  матерінку не потрібно, звичайну бюджетну модельку по типу MSI P35 NEO як на моєму компі

Опубліковано
12 годин тому, b.sergeo сказано:

90 % бордівчан мають по два а то й більше логінів і це не секрет ! 

1) Вони не паляться так нагло.

2) з тих 90% що мають 2 ніка, то тупо паролі позабували.

3) Я не маю 2 акаунта.

Опубліковано
10 годин тому, vasya83 сказано:

MSI P35 NEO

ця материнка вартує 750-800.

За 500 запропоную на 945 чіпсеті! ЇЇ максимум Е8ХХХ. 4-ядерних не потягне!

А за 750-1000 мамка хорошого класу із підтримкою4-ядерних проциків, включаючи потужні та холодні і дешеві ксеони. Твоя, доречі також їх триматиме. (перевірено).

Опубліковано
6 минут назад, Zheny@ сказал:

ця материнка вартує 750-800.

ага суперська оверклокерська, вольтаж і таймінги можна міняти поки комп не перестане завантажуватись E8200 Core 2 Duo з 2600 до 3100 розганяв на штатному кулері, одна біда БЖ слабкий не витягує великих розгонів :'(

Опубліковано
7 хвилин тому, vasya83 сказано:

одна біда БЖ слабкий не витягує великих розгонів :'(

Маю 530Вт DeepCool. Якщо цікаво - домовимося.

Опубліковано

:PМіняю початкові дані:

Потрібна материнка 775 сокет під процесор старенький але потужний intel core 2 quad Q6600 та оперативку DDR2 800.

бюджет 700-800 грн.

можливий обмін неробочої ASUS P5K Pro на робочу з доплатою

чи обмін материнки з процесором можливо і  оперативкою (пара з двох однакових  1 Гіг  Кінгстон) на щось схоже по потужності

головне мінімальна можлива заміна SATA  розєми під перефирію,

і не обовязково 2 PCI слота з CrosFire як на Р5К , в наявності одна відеокарта тому достатньо і одного 

Можливо в когось є думки як можна оживити ту що є, бо вона на сухих ємкостях, а мої пізнання в ремонті материнок зводяться до перевірки на вздування конденсаторів на електроліті :(

Методом наукового тику і підстановкою внутрощів з мого ПК нічого не ожило, є думка після свят відео карту з основного PCI га другий переставити (єдине мабуть що ще не робив).

Одним словом хто які пропозиції має пишіть  в  скриню чи сюди зторгуємось.

Опубліковано
6 часов назад, Zheny@ сказал:

Маю 530Вт DeepCool. Якщо цікаво - домовимося.

В принципі цікаво але єдине з грошима трохи галяк хіба що бартером залізо на залізо - як в дитячій загадці 1 КГ заліза і пуху однаково важать ;) якщо цікавить скину в скриню опис того що маю.

Опубліковано
2 годин тому, vasya83 сказано:

Потрібна материнка 775 сокет під процесор старенький але потужний intel core 2 quad Q6600 та оперативку DDR2 800.

бюджет 700-800 грн.

Ну, я тобі писав.

Опубліковано
37 минут назад, Zheny@ сказал:

Ну, я тобі писав.

ага але до Целеронів душа не лежить в квадро 6600 потенціал для розгону дуже хороший при хороших обвісах на сайті оверклокерів майже ні чим не поступався і7-им, з новим поколінням проців не зрівняєш але це щось

Опубліковано
17 хвилин тому, vasya83 сказано:

ага але до Целеронів душа не лежить

Я ж не знав  що там за проц :)

купувати його я не силую!

Опубліковано
16 минут назад, Zheny@ сказал:

Я ж не знав  що там за проц :)

купувати його я не силую!

Якби не клятий курс валюти на базі таких стареньких моделей з останніх серій під 775 сокет ще хороші робочі конячки зібрати можна, наприклад мій Core2Duo Е8200 тільки в 2014 в мінімальні вимоги до шутерів почав попадати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...