Перейти до змісту

Кіноновинки 2016

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Третій  можна і не рахувати,а так:

29 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Тільки Хардкор - тільки всі частини від початку і до кінця франшизи :)

Оооуує!

Але вже і понавикручували,афігєнна бєлібірда,жду як мала дитина якийсь мультик:D

• Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 часа назад, yura-patriot сказал:

Третій  можна і не рахувати,а так:

Оооуує!

Але вже і понавикручували,афігєнна бєлібірда,жду як мала дитина якийсь мультик:D

Нда. Боліди Ф1 були? Були! Танки були? Були! Літаки були? Були!

Чому б підводних човнів не випустити? А х да, в 9-му, певно, космічні кораблі за Торето'м ганяти будуть! Ждьомс.

Опубліковано

Народ, та шо ви гоните, надпопулярна франшиза, 10-ки мільйонів витратили - сотні прийшли!

Я буду дивитися 100% :)

Ці одноклітинні качки із 2-ма сотнями кг м'язів - мене прикалують  :)

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

Нда. Боліди Ф1 були? Були! Танки були? Були! Літаки були? Були!

А я шота не пам'ятаю болідів Ф1:huh:

Перший був просто прикольний,тачкі,гонки,дєвкі,панти,всі діла,кароч кльовий.Другий хоч і без Торетто,але Браян з тим нігером нормально позаджігалі,також було цікаво.Про третій немає що писати,хоча в принципі нічого так.Ну і нарешті четвертий,як на мене сама зачьотна частина,вапщє агонь,дуже цікавий кримінальний боєвічьок без ніяких там нереальних загонів більш-менш.Ну і осьо з п'ятої  вони канєшно добряче щось там почали курити,сейф на пару тон літає як коробка, а перельоти між хмарочосами на суперкарах то капєц фантазії,но видно то ще не пік!

PS:ІМХО.Стетхем не в тєму, він і так багато де,він вже заїб@в.

Опубліковано

Непоганий гібрид фантастики і трохи жахів (хоча останні зазвичай не дивлюсь на ніч, але на цей раз зробив виняток :) )

Це дебют в якості режисера Люка Скотта. Сина Рідлі Скотта. Того самого ;)

Тримають інтригу до останнього моменту. Все - на рівні  :smoke:

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5321811

Опубліковано
1 година тому, Harddriver сказано:

Тримають інтригу до останнього моменту. Все - на рівні  :smoke:

хороший кін.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 17.12.2016 at 00:08, SunSeth сказал:

Дюнкерк

Це ж треба було кацапам з Данкірка зробити якогось дюнкерка. Труднасті пірівода.

Хохлы, тоже в тренде!

По теме.

Пока что, набор штампов. Они прилетели. Они заразились. Они убегали. Они передохли, но кто-то выжил. Ну, может, будет какая-нибудь интрига...

Опубліковано
21 minutes ago, SunSeth said:

IMG_20161225_231504.jpg

Ага, а ще в англійській вимові скорочення від одеколону - це німецьке місто Кьольн. А про всілякі там Пхеньяни я взагалі мовчу.

Так що українською все-таки Дюнкерк.

Чесний трейлер "Прометея"  
Hide  
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Яркость / Bright

Цитувати

Компания Netflix потратила на производство фильма «Яркость» более $90 млн. Режиссер картины – Дэвид Эйр, поставивший до этого небезызвестный «Отряд самоубийц». Из этих $90 млн около $3 млн заплатили Максу Лэндису за сценарий, еще $45 млн ушло на съемки самого фильма. Эти цифры мы приводим не просто так. Дело в том, что пока это крупнейший проект Netflix, который является чем-то вроде заявления о серьезных намерениях в отношении кинопроизводства. «Яркость» – фильм с достаточно крупным бюджетом и известными актерами, который потенциально может обеспечить Netflix приток новых пользователей из аудитории конкурирующих сервисов и традиционных кинотеатров.

itc.ua

Опубліковано
1 година тому, Forever Autumn сказано:

Подивилися Морган... Ну, скажу, круто

якщо жахи взагалі не люблю, варто дивитись?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...