Перейти до змісту

Коршів

Sleestaki

Рекомендовані повідомлення

37 минуты назад, yura-patriot сказал:

То я так і не зрозумів(звиняйте) то перепитую,можливо Ви пане PPArhangel знаєте чи уточните,буду дуже вдячний.

Короч, якщо ловити пів дня(приблизно) ну нехай з 5-6ранку до 13-14год.наприклад,то можна заплатити 75грн. чи пофік 150 рубасєй і хазяїна не ї........ чи можливо так можна до скажімо 14год.,а? то було б непогано))

так все ж написано в першому пості, невже так важко уважно прочитати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь
On 07.02.2016 at 11:20, Sleestaki сказано:

Після обіду (з 14.00 до 22.00 год.) з рибалки 75.00грн. 

3.2 Вартість квитка складає - 150.00грн. (До або після до14.00 год. – 75.00грн.) 

О! так,додивився саме пункт 3.2,а саме "До або після" тепер усьо ясно)), а то спочатку читав що "після обіду з рибалки 75грн. Ну ще раз звиняйте, буває:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

так все ж написано в першому пості, невже так важко уважно прочитати ?

Да понятно що не важко,але блін,от не додивився,не побачив,не дочитав,ще млять якийсь шрифт маленький,але вже дійсно усе збільшив, перечитав,тепер ясно:)

PS: ну до 14год. нормальок 75 грн. тепер і я задумаюся, бо знаю точно що карась там смачний,хоч і торфу-мулу багато,але то досраки,риба (принаймі була)хороша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трішки пізніше я закину правила в нормальному шрифті  та попрошу модераторів щоб закріпили першим постом. на даний момент не викладаю тому що вони ще коригуються. власник моніторить цю тему і прислухається до адекватних пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба буде спробувати, якщо клювати буде більш меньш нормально й обмежуватись буде лише природніми чинниками та майстерністю рибака, то можна й на такі, не дуже то й демократичні умови пристати. На рахунок абонемента, не дешево, навіть зі знижкою, середньостатистичний рибак, імхо, якщо десять раз на рік виїде на рибалку, то добре, при теперішніх то цінах на все, й абонемент фактично, крім деяких нюансів, ніякого фінансового полегшення не несе. Разом з тим, покаже час, від Луцька відносно й не далеко, можна буде спробувати зьїздити декілька разів, залежно від результатів лову, на наступний рік й про абонемент можна буде задуматись, а от так, не побувавши на водоймі декілька разів, купувати абонемент не готовий. Тай питання про ловлю на мою улублену *резинку* остаєтся відкрите. Хоча там час покаже, імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

абонемент більш актуальний для тих рибаків які чуть не кожний день їздять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю я ссилка небуде тут лишня https://vk.com/id286479936  , тут і фото є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З 1 БЕРЕЗНЯ по 10 ЧЕРВНЯ - РИБУ ЛОВИТИ НЕ МОЖНА, ОКРІМ РИБАЛОК КОТРІ ПРИДБАЛИ АБОНЕМЕНТ НА СЕЗОН ТА МІСЦЕВИХ. 
ПОЧИНАЄТЬСЯ НЕРЕСТ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минуту назад, Selbeor сказал:

З 1 БЕРЕЗНЯ по 10 ЧЕРВНЯ - РИБУ ЛОВИТИ НЕ МОЖНА, ОКРІМ РИБАЛОК КОТРІ ПРИДБАЛИ АБОНЕМЕНТ НА СЕЗОН ТА МІСЦЕВИХ. 
ПОЧИНАЄТЬСЯ НЕРЕСТ!!!

це ви взагалі чи про конкретно цю водойму ? Якщо про цю водойму, то як офіційний представник власника (чи сам власник), чи просто думки вслух (десь почув й таке інше ) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минуту назад, MANJAK11 сказал:

це ви взагалі чи про конкретно цю водойму ? Якщо про цю водойму, то як офіційний представник власника (чи сам власник), чи просто думки вслух (десь почув й таке інше ) ?

Це не думки вслух, і не представник і не власник))) Ця інформація розміщена на сторінці  https://vk.com/id286479936 , яка розміщена двома постами вище. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді це цирк реально, для одних починаєтся нерест, для інших ні ? Що за дискримінація ? Цікаво, самому власнику, така аргументація слух не ріже ? Ну то таке, то його особиста справа. Від данності битія й будем відштовхуватись при прийняті рішення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, MANJAK11 сказал:

тоді це цирк реально, для одних починаєтся нерест, для інших ні ? Що за дискримінація ? Цікаво, самому власнику, така аргументація слух не ріже ? Ну то таке, то його особиста справа. Від данності битія й будем відштовхуватись при прийняті рішення

Так і я про те ж....вже руки "чешуться" порибачити. Думав при нагоді поїду, а тут така засада, до 10 червня явно довго чекати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо власник таким недолугим способом просто намагаєтся залучити побільше *абонементщиків*, то як кажуть в народі - нехай щастить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійшли до мене слухи що орендар  водойми ходив минулого тижня по ^красному^ щуки продавав.

От цікаво де він їх наловив і чим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власник чи представник власника, прокоментуйте, пліз, ситуацію з нерестом і вибірковою забороною ловлі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З приводу абонемента. Абонемент на даний момент може собі дозволити людина з хорошими фінансовими можливостями або професійний рибак. Поскільки людина купує абонемент, вона отримує додаткові можливості при ловлі риби в тому числі і ловлі в період нересту. Якщо людина купує абонемент, то вона розуміє що таке нерест і якщо зловить матку то відпускає. Коли в той час не кожний рибак який прийшов заплатив і зловив відпустить. 

З приводу цін, власник не намагається заробити за короткий час велику суму. Ставок набуває популярності і піднімати від разу великі ціни не розумно. Ціна формується з того скільки власник вклав цей вид діяльності фінансів. І вартість повинна бути оправдана відпочиваючими. 

Ринок послуг відпочинку в нас великий, і якщо ви вважаєте що ціни завишені або власник ставить нелояльні умови,  можете невідвідувати дану водойму. Але всеж таки рекомендую зкористуватись послугами а вже тоді коментувати.

З приводу чуток, вони завжди були чутками без фактів. Якщо навіть припустити що власник продавав певну кількість риби то він користувався здоровим глуздом і виловлював беспечним чином та ту кількість яка не вплине на загальну ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минуту назад, PPArhangel сказал:

Ціна формується з того скільки власник вклав цей вид діяльності фінансів. І вартість повинна бути оправдана відпочиваючими. 

Так про вартість мова не йде. Мова про заборону вилову аж до 10 червня. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заборона на вилов риби в пеніод нересту по всім ставкам. Через те що вартість абонемента велика то її предявнику дозволяється ловити в даний період на даному ставку. 

Ми розуміємо що з настанням тепла всі бажають порибалити, але в звязку з тим що в нас хватає горенеадекватів і за всіма не всідкуєш мусим дотримуватись правил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо заборонено ловити, то заборонено ВСІМ. А то починаєте ділити на гарних і розумних...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минуту назад, PPArhangel сказал:

але в звязку з тим що в нас хватає горенеадекватів

от тому ви місцевим й дозволили ловити, бо мішок селітри вкинути можуть в ставок, чи ще щось, їм пох на ваші заборони. Ставити рибаків в правилах вилову риби, в такі жорсткі умови, з оглядами транспортних засобів, обовьязковими карповими матами та іншим й потім говорити про якихось міфічних горенеадекватів ? Ну ну. Але чого це я. Вибачаюсь, Просто думки вслух. Хто як хоче так і дроче (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, PPArhangel сказано:

Якщо людина купує абонемент, то вона розуміє що таке нерест і якщо зловить матку то відпускає. Коли в той час не кожний рибак який прийшов заплатив і зловив відпустить. 

Про яку матку мова, якщо риба більше 3 кг відпускається згідно правил? 3 кг по міркам карпа - це не матка, це скоріше підліток.

Причина заборони, очевидно, лише одна: орендар вважає, що рибку разок запустив, а далі вона сама наплодиться. От і не хоче, щоб рибку з ікрою виловлювали. В такому випадку можна дозволити рибалити лише однією вудкою з одним гачком в нерестовий період, як це написано в Правилах любительського та спортивного рибальства. 

Безкоштовна рибалка теж заборонена в період нересту?

І, до речі, зазвичай нерестовий період починається з 1 квітня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.02.2016 at 11:20, Sleestaki сказал:

Карась, щука, окунь, плітка – можуть забиратися рибалкою без обмежень.

Мене особисто карп не цікавить, цікавить карась і спінінг. 

Там де безкоштовна зона я так розумію теж неможна? Місцевих як ідентифікуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Polehan сказал:

Місцевих як ідентифікуєте?

Паспорт треба з собою на рибалку брати))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 15.02.2016 at 13:56, PPArhangel сказал:

абонемент більш актуальний для тих рибаків які чуть не кожний день їздять

1500 грн - це 10 рибалок.

Для людини яка працює в місяць виходить вирватись не більше 3 раз.

3 місяці сезон на білу рибку виходить 9 рибалок, як на мене не вигідно.

Якби абонемент вартував нехай навіть 2000, але в нього входило 2 рибалкомісця, тіпо команда, тоді було б цікаво.

Їдеться все рівно авто, а з колегою цікавіше )))

Ну це моє імхо, якшошо  ))

53 минуты назад, Віталій СК сказал:

І, до речі, зазвичай нерестовий період починається з 1 квітня.

Ну хазяїн-барин, які хоче такі  правила встановлює, логіку шукати я думаю потреби нема.

Цей сезон покаже стане ця водойма цікавою чи нє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Antiphase сказал:

1500 грн - це 10 рибалок.

Для людини яка працює в місяць виходить вирватись не більше 3 раз.

3 місяці сезон на білу рибку виходить 9 рибалок, як на мене не вигідно.

ну якшо нерестовий період для абонементщиків не нерестовий період, то цілком вигідно, ловиш собі весну і літо ціле.

ПС а шо осінню не можна ловити? чи я шось незнаю? чого вказали саме 3 місяці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...