Перейти до змісту

Арешт Віталія Косенко хто,що думає?

vadim7000

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Женя, ну що ти верзеш? До чого тут ці таблички і знаки? Ти розумієш поняття "юридична сила"?

Що за звичка із усіх сил доводити свою думку у питанні, де є чітка і однозначна відповідь, яка не співпадає із твоєю думкою?

В даному випадку суть в тому, що нормативно-правового акту, який прямо чи опосередковано забороняє відеозйомку на митниці, не існує.

Встановлені знаки на цю ситуацію ніяк не впливають. Вони можуть стосуватись працівників, але аж ніяк не "клієнтів", скажімо так.

Тому твої звинувачення надумані і абсолютно безгрунтовні.

І усвідом нарешті, що довести свою правоту ти можеш лише цитатою із законодавства України.

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Наша влада - це банда, яка знищує справжніх патріотів, які ще у нас лишилися: одних на війну відправляє, інших саджає, третіх вбиває. Пєтя, Сєня і всякі Авакови - покидьки і жалюгідні типи. На жаль, майдани нічого поки нашій країні не дали. При владі та сама банда. А митниця - це особлива служба у нас, де крутяться просто шалені кошти щодня. Про що казати, коли звичайна сцикуха з митного посту ходить з айфоном і розповідає, що їй його батьки подарували. А нашу Службу безпеки давно пора перейменувати у Службу небезпеки України. Ці ідіоти навіть звинувачення юридично грамотно не можуть сформулювати, звинувачуючи людину в вимаганні хабаря як службовою особою, якою журналіст аж ніяк не є.

Опубліковано

Якось так. Найбільш адекватна версія подій, на мою думку.

Ні в кого не викликає сумніви цей нарізаний малозмістовний і безладний діалог на есбеушному відеозаписі?

Опубліковано
1 час назад, KarambaAramba сказал:

Від твого текступлавлятьсямізки.

"Краткость - сестра таланта"

Опубліковано

І що ви про все -це думаєте?Я навіть і не знаю кому тут вірити,можливо як,що появиться відео яке знімав сам Віталік (як що він його звичайно знімав,а повинен би був,звісно коли це все що він каже правда- на рахунок його спец операції з сбу)воно внесе більше якесь розяснення!

Опубліковано

Як написали, десь там в коментарях, ну справді дилема, кому ж вірити: корумпованим і знахабнілим мєнтам та СБУ, брехливим та продажним політикам чи людині, яка кілька років бореться з корупцією на місцях?

На одному сайті навіть додумались написати, що це лідер Дорожнього контролю, так що кампанія закидуванням гівном Косенка та ДК проходить успішно.

Опубліковано

тут дуже дивним є момент коли вони говорять про суму

-"6 тисяч євро?"

-"ні ми казали уе, тобто доларів"

тобто не дайці запропонували суму, а дк "попросили",

відео навіть не заперечують, значить реальне, а те що вони хапаються за статтю, не є держслужбовцем, то це пукі в муку, ну змінять статтю,

на суді стаття була інша 189 ч1

Spoiler

1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в іхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання),-

караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

теоретично сбушник їх міг підставити, але тоді не ясно, звідки взялась сума 6 тисяч євро в сбу пресрелізі, бо так дайці зрозуміли, а потім виявилось, що то 6к доларів.

ну і сама розмова в машині мутна, так що усе може бути, впритул до усування неугодних і заробляння, я вже казав на відео з митниці, чому зразу не поїхали в прокуратуру?, хотіли на місці порішати з начальством, типу так би звільнили цапа відбувайла, і так би звільнили, тобто результат був би однаковим, звичайно, за резонанс і переляки айфонофілів їм великий респект.

Нічого не стверджую на 100%, але й не виключаю, хоча Віталіку симпатизував найбільше з них усіх.

коментарій дк з ютуба

+Константин Фатьянов гражданскому можно брать деньги. Я вот свое видео продавал телеканалам и что? Это взятка была? Продажа видео не является взяткой служебному лицу.
Опубліковано

Я ставлю на вагу  два поняття: 1."перед законом рівні усі" отже і відповідати мають "УСІ" а не "не угодні" та 2. "вкрав (вимагав) у крадія це не вкрав", тобто вчинивши такий "злочин", Косенко, залишившись на волі, зробить набагато кориснішого, ніж він буде відсутній (сидіти), тобто викриє ще тони хабарників, перевертнів (завдяки чому їх звільнять чи ув'язнять), допоможе простим водіям\громадянам захиститись від останніх. Головне щоб від безнаказаності "Остапа не понесло".

Опубліковано
12 хвилин тому, vaz75 сказано:

Я ставлю на вагу  два поняття: 1."перед законом рівні усі" отже і відповідати мають "УСІ" а не "не угодні" та 2. "вкрав (вимагав) у крадія це не вкрав", тобто вчинивши такий "злочин", Косенко, залишившись на волі, зробить набагато кориснішого, ніж він буде відсутній (сидіти), тобто викриє ще тони хабарників, перевертнів (завдяки чому їх звільнять чи ув'язнять), допоможе простим водіям\громадянам захиститись від останніх. Головне щоб від безнаказаності "Остапа не понесло".

а може він і дальше буде "торгувати" таким відео, а ті хто на цьому відео й дальше будуть робити свої справи

Опубліковано

На скільки я зрозумів, СБУ-шник попросив його зробити сюжет і викрити ДАІ-шників, щоб СБУ могло їх закрити. Це зробити за деяку сумму. А потім сюжет змонтували і сказали, що він вимагав взятку за не опублікування відео. Так? Якщо так - то я на 100% на стороні ДК і Віталія. Він журналіст, чому він не може працювати по сюжетам за гроші? От тіж Наші Гроші чи "Дістало" на ICTV чи інші подібні антикоррупційні программи - там що журналісти працюють за безкоштовно? Ні. 

Опубліковано
2 часа назад, seolutsk сказал:

На скільки я зрозумів, СБУ-шник попросив його зробити сюжет і викрити ДАІ-шників, щоб СБУ могло їх закрити. Це зробити за деяку сумму. А потім сюжет змонтували і сказали, що він вимагав взятку за не опублікування відео. Так? Якщо так - то я на 100% на стороні ДК і Віталія. Він журналіст, чому він не може працювати по сюжетам за гроші? От тіж Наші Гроші чи "Дістало" на ICTV чи інші подібні антикоррупційні программи - там що журналісти працюють за безкоштовно? Ні. 

Шо за бред? Ти відео дивився? Та і як думаєш, якби сбушникам треба було викрити даішників вони б давали якомусь Віталіку 6тис євро за це? А в самих них відеокамер нема?

Опубліковано
2 часа назад, seolutsk сказал:

Ви трішечкі не так все зрозуміли!Цитата-

"По словам Виталия, его подставила СБУ. Предложили сотрудничать для задержания взяточников-гаишников, но сами выставили Виталия взяточником и задержали. Что было дальше, мы все знаем."

Опубліковано
25 минуты назад, vadim7000 сказал:

Ви трішечкі не так все зрозуміли!Цитата-

"По словам Виталия, его подставила СБУ. Предложили сотрудничать для задержания взяточников-гаишников, но сами выставили Виталия взяточником и задержали. Что было дальше, мы все знаем."

А що ще "Віталій" міг сказати в цій ситуації?

Було б смішно якби даішники зняли на відео як Віталік вимагає з них за своє відео 6тис євро, та вимагали б з нього 12тис євро за те що не опублікують відео)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...