Перейти до змісту

Посовейтуте дешевый телефон для нета !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неважно какой чернобелый, цветной. Нужно использовать исключительно для GPRS/EDGE интернета. Из самых дешевых моделей, ну и желательно конечно наиболее стабильная работа в интернете.

Опубліковано
Andrey, а спосіб підключення до компа не враховуєш: IrDA, Bluetooth, кабель ?

Спосіб до компа: швидше кабель, можна Bluetooth

Опубліковано

Motorola C380/385/390

Колись користувався С385, чудово себе зарекомендував в звязці комп+mini USB+телефон.

Але, якщо не помиляюсь, там тільки GPRS.

Опубліковано

Імхо будь-яка Нокія по блютусу, як варіант. Бо до зручності/безглючності моторола/кабель USB їй далеко - мотікі по USB ще й підзаряжаються.

Опубліковано

Я звернув увагу, що більшість кредитних спілок і банків видають своїм працівникам, які сидять на "точках" в магазинах, телефони Motorola (зокрема RAZR V3). Поскільки банки це організації далеко не бідні, а якість зв'язку для них важлива, то думаю що ці телефони були вибрані не дарма :)

Опубліковано

Телефони Motorola дійсно забезпечуються хорошу якість зв'язку. Сам користувався С333, С650. Друг брав кілька C350 на супутниковий інтернет для організації вихідного каналу. Нарікань не було.

Використання роз'єму miniUSB - також одна з їхніх переваг. На Nokia лише зараз почали ставити. Дойшло :-)

Також Siemens хочу похвалити. S55 вигріб з нету порядку 4 Гб трафіку і нічого, живий. Знайомі використовували інші модельки і також були задоволені.

Опубліковано
Я звернув увагу, що більшість кредитних спілок і банків видають своїм працівникам, які сидять на "точках" в магазинах, телефони Motorola (зокрема RAZR V3). Поскільки банки це організації далеко не бідні, а якість зв'язку для них важлива, то думаю що ці телефони були вибрані не дарма ;)

А также: Motorola l2, l6, l7 :-) L2 сам пользовался когда-то. Без проблем тянет инет+от юсб заряжается.

Опубліковано

от чо всіх або на моторолу або на нокію понесло. візьми собі бенкю-сіменс еф81. ціна 650-700 грн, є жпрс і є 3г, який скоро буде і в луцьку (якшо ше нема).

в мене еф81-хороша річ.

Опубліковано
от чо всіх або на моторолу або на нокію понесло. візьми собі бенкю-сіменс еф81. ціна 650-700 грн, є жпрс і є 3г, який скоро буде і в луцьку (якшо ше нема).

в мене еф81-хороша річ.

Взяти можна будь-що. І потім його хвалити. Я - фанат Нокії, і не люблю Моторолу. Але коли я під'єднуюся до інету через Нокію - процедура займає в мене 6-10 сек. Коли через Моторолу - 2 сек. Відчуваєш різницю? Можна взяти і Самсунг чи ЛГ, але якщо в оператора стоїть обладнання від Моторола - то найкращий зв'язок буде саме з апаратами від Моторола. Крім того, в мене стара 350-та Моторолка - ніколи не губила мережу. А смарти від Нокіа (та й інші виробники) цим грішать).

Найкращий варіант для Нету (в МТС, зокрема) - це Моторолка з підтримкою EDGE, підключена через кабель, і яка заряджається через нього ж.

Опубліковано
якщо в оператора стоїть обладнання від Моторола - то найкращий зв'язок буде саме з апаратами від Моторола.

Щось про обладнання в оператора від Моторола вперше чую. Наскільки мені відомо, в МТС базові станції - Siemens, в Київстар - Ericsson. (В Волинській області, в інших не знаю.) Про інших точно не знаю, але Motorola вроді ніде не використовується.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...