Перейти до змісту

Чи потрібно повернути витверезники?

Basil

62 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

погоджуюсь, що реклама тут ні до чого. І ціна бухла теж особо ролі не грає.

П'ють з багатьох причин, але 100% не з-за реклами чи ціни.

Більшість п'є щоб не бачити лякаючу "безмайбутність"...

Опубліковано

бо бухло коштувало копійки. 10 рублів

10 рублів це в часи Горбачова (безалкогольна компанія), і це були немалі гроші, бо медсестра в ті часи отримувала 70 рублів, а молодий спеціаліст після вишу 120.

в той час народ активно гнав самогон, калдирі пили одеколони/лосьйони  :)

а ось до 85, горілка коштувала 4-6 рублів.

Опубліковано

"спочатку зробити те, спочатку зробити се" - це лише відмазка для "не робити нічого"

Такі заклади потрібні просто лише для того, щоб було куди дівати отих "нєвмєняємих".

Бо зара і мєнти, по суті, тим не повинні займатись (не порушує ж порядок), і "швидка" відкараскується... Так, звозять і спихають в наркодиспансер, а далі??? Там брати не хочуть, руками-ногами намагаються відкараскатись, крім того і місця в них там на таких "хворих" майже нема, та ще й самі баби! Як їм з буйними і "дровами" справлятись, уявляєте?!

Так от "хостел" для таких тіл повинен бути, платний. Хто має гроші - платить (викуплюється), хто не має - відпрацьовує (можна прямо там же, блєватіну і сцяки прибирають)

Я проголосовал "за" . Всё выше сказанное прямо в точку 100%. Я не однократно в прошлые годы ( в этом ещё не доводилось) понимал пьяных с сугроба, и некоторых доводил до дома ( при условии что проживает в 100-300 метрах ! Да да были и такие что до дома не дотянули) при этом богато одетые в дублёнках. Некоторых по 15 минут будоражил, давал пинков ( не сильно ) чтобы прочухался встал и пошёл ( хотя хотьбой этоназвать было сложно) но всёже вставали и шли. Так что чтобы чел не замёрз, считаю такие заведения нужны!!!!!!

Опубліковано

місця в них там на таких "хворих" майже нема, та ще й самі баби! Як їм з буйними і "дровами" справлятись, уявляєте?!

Хочеш розкажу щось?

В мого кума там мама працює. Вміють вони із такими справлятися! За -надцять років досвіду ого-го!  Так тяжко, але хоч воно і п'яне, то більшість на жінку руку не підіймає. Але якщо спробує - то крутять їх там аж бігом.

Так что чтобы чел не замёрз, считаю такие заведения нужны!!!!!!

Але знову їх утримання буде за рахунок наших податків. Повністю штрафами не вийде. Бо є "сезон", а є "не сезон". В часи "простою" хто буде оплачувати ЗП працівників? Обігрів, комунальні усі послуги. Прачечну? Ліки і т.д.?

На базі медичного закладу (лікарня, нарко-диспансер) - згоден. Як окремий підрозділ - розпиляють бабло.

Штраф то фігня. От примусові громадські роботи - саме то. Буде стидно посеред міста, де купа знайомих ходить - мести від листя проспект. ЧИ прибирати сніг.

Опубліковано

За совєтів не було ніякої реклами, але пили дох...ра

бо бухло коштувало копійки. 10 рублів - і на 3-х пляшка. А щоб більше "взяло" - пили біля пивних бочох.

А ще було дешеве "чорнило". То навіть 10-класники впивалися. Була "Золота осінь"...

Ціна не має значення, будуть самі варити, проходили вже таке (згадай сухий закон і в нас і в США).

Як в анекдоті:

" - Любий, якщо горілка коштуватиме 100 грн., будеш пити?

- Буду.

- А якщо 150?

- Буду.

- А якщо 200?

- Буду.

- І що, якщо й 300 будеш?

- Буду. Просто ви менеше їстимете."

Опубліковано

Ціна не має значення, будуть самі варити

Варили і варять.

З підняттям акцизу - знову стане вигідніше гнати / купувати самогонку.

Опубліковано

При совєтах калдирили менше, хоч самого алкоголю( до горбача), було скільки душа бажає. Я виріс на півдні,де вино рахувалось нормальним продуктом ( в нормального господаря могло бути по 2 тони вина в підвалі). Але калдирили МЕНШЕ)) По декільком причинам, а саме: було соромно ( от бляха, було в людей таке почуття  :) ), коли на роботу приходив папірець чи з міліції чи з витверезника , за "геройські" вчинки. Було ЛТП, і, був страх "сісти на рік, за те, що не працюєш. Одним словом, покарання, + ідеологія давала ось такий результат, був зтримуючий чинник. А зараз, що стримує любителів бухнути?)))  Але, то все , як казав один мій знайомий-філософія))) Повторю написане мною вище, витверезник треба, змінений,  не радянського зразку- виверни кишені п'яничці, але треба, щоб спасти життя того бідолаги, який трохи не розрахував свою норму. Думаю, що є тут люди, яких хоч раз в житті якийсь сердобольний громадянин, чи громадянка, підводили, допомагали встати, щоб не замерз, чи машина не переїхала... 

Опубліковано

витверезник треба, змінений,  не радянського зразку- виверни кишені п'яничці, але треба, щоб спасти життя того бідолаги, який трохи не розрахував свою норму

Ненавязчивий сервіс :)

Як у Нідерландах, взяли теплого, щоб куда не вліз, потім рахунок за послуги.

Хоча в наших умовах буде погоня за планом, будуть брати кого попало, аби пару гривень заробити  :unsure:

Опубліковано

будуть брати кого попало, аби пару гривень заробити

КармАни почистити, мобілу насадити і тд

я пам'ятаю свою єдину подорож до цього закладу пару десятків років тому на свій день народження.

забрали нас колективом, коли ми по хатах розбрідалися.

Заради справедливості треба сказати, один був в нас дуже теплий, ми його як раз додому вели..

будучи в розумі ми в акт записали все до копієчки, що б мєнтам не досталось,

натомість отримали максимальні штрафи по вигаданим статтям.

Логіка така в мєнтів, якщо зиск не получили, хоч план виконаємо....

тому мвс підпорядковувати такі заклади ні в якому разі не можна, це має бути медичний заклад, взірцевий і прозорий.

Опубліковано

Кишені чистити мєнти і по дорозі туди гарно вміють (вміЛИ, сподіваюсь)

Так, звозять і спихають в наркодиспансер, а далі??? Там брати не хочуть, руками-ногами намагаються відкараскатись, крім того і місця в них там на таких "хворих" майже нема, та ще й самі баби! Як їм з буйними і "дровами" справлятись, уявляєте?!

Хочеш розкажу щось?
В мого кума там мама працює. Вміють вони із такими справлятися! За -надцять років досвіду ого-го!  Так тяжко, але хоч воно і п'яне, то більшість на жінку руку не підіймає. Але якщо спробує - то крутять їх там аж бігом.

я в курсі про це, забирав звідти раза два "клієнтів" :) І "абєззяннік" в них там свій є (кімната з ґратами).
Але все-одно, не їхня це робота. Повинне бути спеціалізоване приміщення і окремі натреновані "няньки". Так, краще всього при них же (при Наркодиспансері), і "під медициною", а не під мєнтами.

Опубліковано

Повинне бути спеціалізоване приміщення. Так, краще всього при них же, і "під медициною", а не під мєнтами.

Ну я а про що?

Мєнти панти (хєр зна як їх тепер обізвати) могли б у "тачку" і привезти. Або швидка.

Але, щось мені підказує, окрім "виписати штраф за не правильну парковку" в Луцьку вони не особо стараються.

По дворах не ходять. А раптом п'яний заснув на лавці в мороз?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...