Перейти до змісту

Які енергозберігаючі лампи обрати?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Рекомендую Global по 60 грн. 30 Вт, аналогічні 55 грн. 20 Вт. Продаются по такій ціні в магазинах "А до Я", гарантія 2 роки - чек дають, при покупці перевіряють Чим ця пропозиція краща за пропозицію в першому пості?

це той самий MAXUS   і ці лампи лише для нас українців...

При этом, все лампы и светильники Global LED оснащены IC-драйверами, защищающими от перепадов напряжения в диапазоне 198-242В и устраняющими пульсацию света, а также помехоподавляющими конденсаторами, которые обеспечивают корректность совместной работы светотехники и других электронных приборов.

Дополнительный уровень надежности продукции Global LED обеспечен ее адаптацией к специфике украинских электросетей.

Globallogo_1.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СВЕТОДИОДНЫЕ ЛАМПЫ ДЛЯ ДОМА

http://led-obzor.ru/domashnie

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вже тими "економками" наївся... Стояли всюди, але набридло міняти. Вигоряють за рік! І хвалені Осрами так само, як і всі нонейми. (спочатку я лише Осрами й купував). Тепер всюди вертаю звичайні. А ви собі як хочете, самодурство то все...

А ЛЕДи... вони поки настільки дорогі, що не бачу економії... ЛЕДи повкручував тільки в настільні лампах школярок :) з-за їхньої протиударності :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вже тими "економками" наївся... Стояли всюди, але набридло міняти. Вигоряють за рік! І хвалені Осрами так само, як і всі нонейми. (спочатку я лише Осрами й купував). Тепер всюди вертаю звичайні. А ви собі як хочете, самодурство то все...

А ЛЕДи... вони поки настільки дорогі, що не бачу економії... ЛЕДи повкручував тільки в настільні лампах школярок :) з-за їхньої протиударності :)

Я поступово повертаюся до старої і найекономічної для мого гаманця схеми: економки лише в люстри, які найдовше світять і які найменше вмикають/вимикають, тобто зал і кухня, а решту приміщень, де світло вмикається/вимикається часто, але на короткі періоди часу, повертаю на звичайні лампочки. Так радили робити, коли економки коштували як зараз лед-и, а, після падіння гривні, різниця в ціні між звичайними і економками, знову стала така сама. Тому "да", пішла в дупу така "економія".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайду, покажу чек купівлі "економка"  за 2011рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зрозумів... для чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вигоряють за рік! І хвалені Осрами так само, як і всі нонейми.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) Ну да, наявність невикинутого чеку багато що доводить ;) В мене навіть і коробки ще ж :)

Ти мене, бачу, не зрозумів...  

Те, що ти їх (ті лампи 2011-го року) ще не викинув, зовсім не значить, що вони дають той же світловий потік, що й нові. А вони втрачають! І дуже багато! Якщо не вполовину, то на 30% точно втрачають яскравість за ПЕРШИЙ же рік! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що вони дають той же світловий потік,

А вони втрачають!

якщо по Кельвінах то напевно те саме і є 4100.         а якщо міряти у Вт то да світять   як нові  11-15Вт    (у мене 20Вт)   хто має люксметр то дав би поміряти навіть

але ж не вигорають за рік...   люмінофор на акваріумних трохи вигорів, щілиною 0.5-1мм на 0.5см

Вигоряють за рік!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кельвіни - це кольорова температура (4100 - нейтральне біло світло), світловий потік в люменах, а люкси - це освітленість в конкретній точці.

коректно порівнювати світловий потік в люменах.

світловий потік зазвичай втрачається через вигоряння люмінофору (зменшується його шар).

сьогодні прочитав страшилку, ніби-то тестували партію китайських світлодіодів. включили їх цілодобово, а поруч залишили контрольні, які включали тільки час від часу. вже через місяць, візуально здавалось, що різниця в свіченні - до 2-х раз слабше за контроль, а через 10 000 годин - постійно включені, світили тільки на 5% від контролю.

не знаю, наскільки це правда, але люмінофор вигоряє і в "економок", і в ЛЕДів. в дешевого китаю - швидше, в брендів - повільніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю,   в Люменах нема як порівняти.

ввімкнув разом з 11Вт та 15Вт  на око майже так само....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

де вигідно придбати лампочки?

Цікавить варіант по ціні, надійні, надійна гарантія (бажано більше, ніж 1 рік)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, Orfey сказано:

lamp.jpg

Це ще діюча акція, бо на сайтах НЛ та Епіцентра не знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так лампочки поки є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Skorpio76 сказано:

Це ще діюча акція, бо на сайтах НЛ та Епіцентра не знайшов

вчора купив таку, враження від цієї лампочки тут:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придбав у НЛ. користуюся.

дякую за пораду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

On 03.07.2016 at 11:08, Orfey сказано:

lamp.jpg

Спойлер

lamp.jpg

купив одну таку. Попрацювала приблизно 1,5 роки. Далі "попросилася" назад у магазин.

На замін узяв дві лампочки Ферон (що типу цього). Перша прослужила лише 3 місяці. Друга - 5 місяців. Здав назад по гарантії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

тема в очі впала.

Максуси. 3 роки і лише одну по гарантії замінив. з усіх, що в 3-кімнатній квартирі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БУла колись на них прикольна акція. сет (набор) 3 лампочки за 100 чи 110 грн. Щось таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...