Перейти до змісту

Порадьте миючий пилосос з аквафільтром

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте миючий пилосос з аквафільтром та де краще придбати. Саме сезон знижок )) Буду вдячний за допомогу у виборі.

Бюджет ~ 5тис. грн. 

Опубліковано

Не знаю як Ви плануєте його використовувати, але я маючи функцію миючого ніразу за 6 років нею так і не скористався. Відверто кажучи, після сухого прибирання треба витратити хвилин до 15-ти на очистку самого аквафільтру, але воно того варте. Якщо вологе прибирання не є омновною причиною покупки, то варто взяти просто з аквафільтром і не переплачувати за непотрібну опцію. Користуюся Thomas Twin TT Aquafilter.

Опубліковано

Користуємся вже декілька років THOMAS PRESTIGE 20S AQUAFILTER. Правда, купляли ще по ціні 2000+-.

Відверто кажучи, після сухого прибирання треба витратити хвилин до 15-ти на очистку самого аквафільтру,

ти його що, в стіралці миєш? Максимум 3-5!!хв, щоб розібрати, помити і поставити на місце весь пилосос з прибамбасами. Ну, в мене так))
Опубліковано

ти його що, в стіралці миєш? Максимум 3-5!!хв, щоб розібрати, помити і поставити на місце весь пилосос з прибамбасами. Ну, в мене так))

маю на увазі очистку самого контейнера, паралонових фільтрів і очистку від пилу внутрішньої частини кришки і корпусу куди контейнер вставляється. Якщо не протирати то забруднюється сильно.

Опубліковано

Підтримаю, Thomas Twin TT Aquafilter відмінно прибирає пил - рекомендований для аллергетиків,  але після прибирання його самого доводиться чистити хвилин з 15. Містить не дешеві витратні матеріали - фільтри, їх вистачає на пару років і бажано замінити. Саме їх і довотдиться ретельно і довго мити. Thomas досить громіздкий для малих квартир, але якість чистки справді висока. Спробував після нього вибити килими та доріжки на снігу - сніг лишивіся білим.

Опубліковано

до мінусів віднесу те, що він досить важкий.

ТС, врахуйте це, зважаючи на те, на кого покладені функції прибирання (діти, дружина і т.д.)

Опубліковано

Всім дякую. Фактично визначився з моделлю - Zelmer 919.0 st. 

Кортить взяти щось з Томасів, але різниця в ціні 1.5-2 рази...

Опубліковано

Zelmer Aquawelt 919.0 ST +1

У нас тоже такой. Хороший. Немного тяжеловат... но убирает супер.

Опубліковано

Я - власник Thomas Bravo 20S Aquafilter (троха менший/легший за Thomas Престіж 20S).
Неприхотливий трудяга (не я, а полосос). Своє робить на 100%. Перше прибирання – це шок: скіко Г понасосив! Приємний жах.

Щодо хвірми (Томас, Зелмер...) , то тре див ситуативно по ціні девайсу.

Щодо ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ. Попервах цікаво було, хоч і клопітно. Спочатку було раз в місяць, нині – аби раз в рік («на Паску» ;) Як набавишся з новою іграшкою, про вологе прибирання забуваєш. Тупо аквафільтр.

За опцію "вологого прибирання" переплачувати не став би. (тим більше таку ж опцію має моя люба жінка)))

Опубліковано

Мені "вертикалки" теж більше подобаються, менше місця займають. Всі професійні зроблені по цьому принципу, тільки там бак величезний. В мами є Thomas, стоїть без діла, надто важкий і громіздкий. Вологе чищення це взагалі елемент хімчистки килимів "на місці", типова послуга клінінгових фірм. Реально потрібне раз в рік.

Опубліковано

Теж користуюсь таким понад 6  років, чудова річ.

Гарантія на нього 4 роки.

Єдине слабке місце це телескопічна труба, там ламається пластмаска в середині і погано складається, може в новіших щось вдосконалили.

Та й на зміну вроді є новіша модель Zelmer AQUAWELT PLUS VC7920.0 там на 100ват більша потужність і ціна майже така ж.

Опубліковано

Єдине слабке місце це телескопічна труба, там ламається пластмаска в середині і погано складається, може в новіших щось вдосконалили.

Та й на зміну вроді є новіша модель Zelmer AQUAWELT PLUS VC7920.0 там на 100ват більша потужність і ціна майже така ж.

Якщо 919 можна знайти за 3300грн., то за 7920 просять майже 5000грн. Де така ціна, як ви пишете?

Опубліковано

В мене Zelmer 829.0 ST, четвертий рік. Супер. Перед ним був звичайний Samsung з мішком. Коли купив, пройшовся ковра самсунгом двічі, потім Зелмер. Був в шоці від грязюки. Звичайний пилосос пил не збирає, а переганяє - однозначно.

Опубліковано

Якщо 919 можна знайти за 3300грн., то за 7920 просять майже 5000грн. Де така ціна, як ви пишете?

http://www.sanford.com.ua/index.php?productID=3356&from=ya

http://15bar.ua/pylesosy/moushhii-pilesos-zelmer-vc-79200-sp-zvc762spua

Опубліковано

829 зелмер с турбощеткой.

Сравните томас и зелмер в магазине на предмет легкости мытья внутренностей и вы увидите разницу в пользу зелмера.

Опубліковано

десь в Луцьку можна знайти Zelmer 919.0 ST за 3300-3400грн.? http://hotline.ua/bt-pylesosy/zelmer-9190-st/prices/#1/0

так щоб взяти на місці, без пересилок?

якщо вибирати між Zelmer 919.0 ST та Zelmer AQUOS 829.0 ST, який краще?

Опубліковано

919 моющий,но тяжелый, 829 пылесос с аквафильтром,выбирать Вам.Отличие в наличии бачка с распыляемой жидкостью и системы распыления.

буквы означают комплектацию. берите с турбощеткой.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&bmatch=s0-ele-1-4-1214&search_scope=category-67416&string=%20829.0%20st&offerTypeBuyNow=1

в 2500грн может и уложитесь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...