Basil Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:37 Автор #51 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:37 обіцяти, не означає одружитись...імхо...
DarkMonk Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:40 #52 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:40 обіцяти, не означає одружитись...імхо...И это +100500
Zevs_Isver Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:45 #53 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:45 "спіртовозів" гарно кинули
fedot Опубліковано 5 Січня, 2016 в 17:56 #54 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 17:56 "спіртовозів" гарно кинули "спіртовози" та "сігарєтчікі" вже давно, хто метикуватіший - з картою поляка, хто менш - з посвідкою мешканця прикордонної зони, катаються з незначними проблемами по візах.
Jack Опубліковано 7 Січня, 2016 в 23:31 #55 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 23:31 Безвізовий режим з ЄС не для трудових іммігрантів. Хоча, не факт На жаль, в Україні зараз важко з роботою. Після того, як НБУ закрив велику кількість банків, велика кількість юридичних осіб розорилася або перейшла в стадію "бриючого польоту". Навіть за офіційними даними близько 2,5 млн українців втратили роботу за останні два роки. І, на жаль, цей процес не тільки не припиняється, а посилюється. У зв'язку з торговою війною з Росією, у найближчі два-три роки Україна буде переживати масове закриття підприємств. Очікується, що закриється велика кількість машинобудівних, хімічних підприємств, а також частина металургійних і продовольчих. Як результат, це призведе до масового руйнування малого і середнього бізнесу. І зараз базари та торгові точки відчувають нестачу покупців, а в майбутньому це може ще посилитися, коли закриється в Україні більша частина великих підприємств, а дрібні підприємства не забезпечать великої кількості роботою з хорошою зарплатою. Швидше за все, в Україні залишиться лише дві галузі: аграрна і частково металургія. Навіть сфера послуг змушена буде зменшитися. Оскільки, хоча нові інтернет-технології і дозволяють створювати інноваційні продукти, але вони не знають, де знайти покупців з грошима. У цій ситуації для багатьох українців вже давно не стоїть питання їхати на заробітки за кордон або не їхати, бо в Україні просто немає роботи. Поїздка на заробітки за кордон для багатьох українських сімей стала останньою надією. Не дивно, що багато українців з нетерпінням очікують введення безвізового режиму, вважають, що він спростить пошук роботи в ЄС, де, як вони впевнені, платять на порядок більше, ніж в Україні. Але біда в тому, що багато українців не знають або не хочуть навіть думати, що безвізовий режим буде запроваджено тільки для туристів. Що стосується роботи і навчання в ЄС, зберігаються звичайні візи та навіть посилюються умови. Безвізовий режим - це далеко не те, що поїздки в країни СНД, у тому числі і на роботу. Для використання безвізового режиму потрібно мати біометричний паспорт, при цьому прикордонна служба ЄС має право на кордоні вимагати від українського туриста оплачені квитки, інформацію про заброньовані місця в готелі і, обов'язково, підтвердження платоспроможності. У разі недостатніх доказів того, що метою поїздки в ЄС є тільки туризм, прикордонник з ЄС може просто не пустити українця, навіть якщо у нього є біопаспорт. ЄС бореться з нелегальними заробітчанами, і, багато в чому, для цього і потрібні біометричні паспорти. Особи, які будуть вислані з ЄС за порушення візового режиму, не зможуть ще раз в'їхати в ЄС, оскільки їхні відбитки пальців буде внесено у список "персона нон ґрата". Хоча всі розуміють, що навіть такі заходи не врятують ЄС від напливу нелегальних трудових мігрантів з України. Бо для багатьох українців робота в ЄС – остання надія, і вони будуть ризикувати, хоча і будуть розуміти, що вони діють нелегально. Складно підрахувати точно, але, швидше за все, протягом найближчих десяти років після того, як Україна отримає безвізовий режим, з України в ЄС поїде 5-7 млн українців. Це в основному працездатні українці, які спробують знайти, нехай і незаконну, але роботу в ЄС. Зрозуміло, що нелегальна робота в ЄС - справа ризикована, бо немає гарантії оплати праці, крім того будуть платити менше, ніж місцевим працівникам, і постійно доведеться відкуповуватися від місцевої поліції та перевіряючих. Так що, ризику багато, але і бажання заробити теж багато. Зараз в Україні середня зарплата близько 180 євро, у найближчі десять років вона може зрости до 200-220 євро, у той час як у ЄС можна навіть нелегально буде заробити 300-500 євро за місяць. Україна тепер крім зерна і металу стає найбільшим постачальником дешевої робочої сили в ЄС. Багато в чому це повинно допомогти економіці ЄС. Оскільки за рахунок економії на оплаті праці європейський бізнес зможе вистояти в жорсткій конкурентній боротьбі з США. Хоча, на жаль, дозволити легальну трудову імміграцію з України в ЄС європейські політики не можуть з геополітичних міркувань. Але українці самі зможуть ці геополітичні міркування подолати.
Гість Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 14:10 #57 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 14:10 В 19.02.2016 at 19:52, Barugan сказал: реально є наївні що це станеться найближчого майбутнього?? Звичайно є!!! Одразу всі все покинуть і поїдуть в Голандію або взагалі Норвегію.
la20 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 14:51 #58 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 14:51 On 19.02.2016 at 19:52, Barugan сказано: реально є наївні що це станеться найближчого майбутнього?? давай поб"ємся об заклад. Якщо буде (до кінця цього року - 31.12.2016р.) ти мені пляшку первака (ну щоб не сильно нікому по карману, думаю 55-60 грн то не так вже і вдарить по бюджету), якщо ні то я тобі таку пляшку? Хай я буду тим наївним простачком що в це вірить.
Гість rl72 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 15:02 #59 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 15:02 9 хвилин тому, la20 сказано: давай поб"ємся об заклад. Якщо буде (до кінця цього року - 31.12.2016р.) ти мені пляшку первака (ну щоб не сильно нікому по карману, думаю 55-60 грн то не так вже і вдарить по бюджету), якщо ні то я тобі таку пляшку? Хай я буду тим наївним простачком що в це вірить. за 55-60 грн. в кінці 2015 року, хіба що якусь бодягу купите ціна бутилки горілки має бути в районі 90 грн))
la20 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 15:13 #60 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 15:13 ну хай так. Треба піти купити зараз провсяк випадок
yu2007 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 15:58 #61 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 15:58 1 hour ago, la20 said: давай поб"ємся об заклад. Якщо буде (до кінця цього року - 31.12.2016р.) ти мені пляшку первака (ну щоб не сильно нікому по карману, думаю 55-60 грн то не так вже і вдарить по бюджету), якщо ні то я тобі таку пляшку? Хай я буду тим наївним простачком що в це вірить. Запам'ятайте цей твіт ))) Безвізовий режим до кінця року. Приймаю парі на пляшку горілку! П.С. Сподіваюсь la20 віддасть "брендовий" первак, а не саморобну бурачанку
la20 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 19:10 #62 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 19:10 що там хоче він мені не цікаво. він в мене в ігнорі, його повідомлень я не бачу. Я з тобою говорив і буду тобі віддавати пляшку. По рукам?
Zheny@ Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 07:28 #63 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 07:28 16 годин тому, la20 сказано: думаю 55-60 грн то не так вже і вдарить по бюджету Це ціна на сьогоднішній день. Тоді він коштуватиме - х2 (почитай про підвищення акцизу )
Соромітник Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 08:00 #64 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 08:00 тобі здається... Походу Європа і не вкурсі що з Україною має бути безвізовий то тільки в нас розповідають таку "ахінєю" всілякі свідки покращення
rrid Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 08:05 #65 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 08:05 10 хвилин тому, aksm7 сказано: Як можна йти в європу з таким курсом гривні, і рівнем життя? мені одному тільки здається, що європа нас тупо троллить, і нікуди вона нас не прийме і ніякого режиму небуде, в нас війна куча сєпарів лазить, всі крадуть і хітровимахані усі, що я думаю європа усвідомлює ці ризики і просто троллить ту Україну.. якщо ти сам себе не потролиш, не зможеш спокійно спати? пару фактів - просто так, для загального розвитку. 1 долар США коштує більше ста японських єн. в 2002-му році, італійські ліри міняли на євро по курсу 1936.27 за 1 (один!) євро
rrid Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:25 #66 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:25 9 хвилин тому, aksm7 сказано: В італії так само, там економіка завжди була сильною, багато корпорацій якщо в Італії все так зишибісь, то звідки взявся курс майже 2000 лір за євро? ти тролиш сам себе, і ще когось намагаєшся потролити. Європі до жопи курс твоєї національної валюти. Європі до жопи твоє АТО (щодо валюти - приклади навів, щодо АТО - згадай про ПМР, Осетію). Європі треба, щоб приймались і виконувались закони, які працюють в Європі.
rrid Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:36 #67 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:36 4 хвилин тому, aksm7 сказано: в європи немає чіткої ідеології, починай но історію як і з яких причин створювалася єврозона, порохобот? тролю, де я хоч слово сказав про ідеогологію??? не плутай правову державу, в якій присутні і виконуються закони про захист особи і приватної власності, з ідеологією.
nickel Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:40 #68 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:40 31 минуты назад, aksm7 сказал: принаймні треба опустити гривню хоча б до курсу 10 за доллар а тоді вже говорити про перехід на євро Цікаво, а який курс в тебе зараз, якщо гривню "треба опустити" до 10 за долар?
la20 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 11:41 #69 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 11:41 4 годин тому, Barugan сказано: лади. 31.12.2016р чи буде в Європу без візи. Домовились.
rrid Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 12:44 #70 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 12:44 2 годин тому, aksm7 сказано: дотримання законів, захист особи і приватної власності, це демократична ідеологія.... Ідеології завжди були і будуть інструментом для маніпулювання, Ідеологія грошей, ідеологія комунізму та інші віками існують, і існуватимуть надалі... сам придумав? ти маєш право жити у своєму, придуманому світі, будувати свої теорії держави і права. ти маєш право вважати, що тобі не по дорозі в ЄС. можеш приписувати Яценюку те, чого він не робить (чи називати чорне - білим). але не видавай свої "міркування" за істину в останній інстанції. українці проголосували за Європу. Європа не вимагає від України курсу, не вимагає "рівня економіки", і ще багато чого не вимагає, чого ти понаписував. тому, якщо тобі не по дорозі зі всіма українцями, які за рух до Європи - хоча б не заважай, не навішуй ярлики, а краще - перемістись до Тайожного союзу, де в тебе буде свій, "особливий" шлях.
rrid Опубліковано 23 Лютого, 2016 в 21:09 #71 Опубліковано 23 Лютого, 2016 в 21:09 On 22.02.2016 at 21:34, aksm7 сказано: будь які книжечки загальної теорії політики а це що ще за чудо? і яким боком до безвізового режиму? і я не писав, що Європа не вимагає нічого. писав тільки, що Європа не вимагає практично нічого з того, що ти собі понапридумував... і намагаєшся комусь нав'язати навіщось... медведчуковатнік?
jack74 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 15:25 #72 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 15:25 Цитувати Юрій Луценко 3 год · Закриті зустрічі з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії були дуже відвертими. 1. Європа в шоці від мільйона сирійських біженців. Говорити про безвіз для воюючої країни в таких умовах - непопулярно. 2. Голландські політики вимагають зупинити всі процедури до завершення референдуму щодо безвізового режиму для України. 3. Європейський бізнес втомився від санкцій щодо Росії і в умовах економічного спаду підтримує запущене Путіним гасло " Санкції б'ють не по Путіну, а по простим людям" 4. Корупція і олігархія в Україні не подолана. 5. Неможливо домовлятися про стратегію з країною, де Уряд втратив підтримку парламентської більшості. 6. В законі про електронне декларування треба скасувати звуження осіб, що підпадають під контроль. А також - доформувати НАЗК. Висновок: ми маємо 2 тижні для формування нової коаліції, нового технократичного Уряду, голосування за поправку в законі. Наступні 2-3 місяці Уряд має усунути всіх партійних та олігархічних ставлеників з найкрупніших державних монополій, покінчити з смотрящими на митниці та інші видимі антикорупційні кроки. Інакше - фіаско. Брюссель сльозам не вірить
vaz75 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 16:12 #73 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 16:12 От я читаю це соплявіння Луцика, і в мене виникає питання: кому цей меседж. Фіаско було ще на старті, коли сформувався уряд Яценюка. Мені здається що вже досить вірити у "вседаючий" омріяний безвізовий режим.
jack74 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 16:22 #74 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 16:22 Та взагалі якого хєра ним нам мізки забивають?! Нах він нам нужен?! Принаймні, це не найнагальніша потреба на даний момент! Он за квартири скоро взагалі не буде чим платити, а вони про якісь візи надумані... І причому втовкмачують нам в голови, що він НАМ потрібен... "НАМ, Карл!"
Dream Опубліковано 2 Березня, 2016 в 16:52 #75 Опубліковано 2 Березня, 2016 в 16:52 1 година тому, jack74 сказано: Закриті зустрічі з керівництвом Європарламенту та Єврокомісії були дуже відвертими. І далі починає перераховувати. Вибачте, але ржу з такої "закритості".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.