Перейти до змісту

який SSD купити для домашнього ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

64гб ви серйозно? Це поставити вінду, фотошоп, пару прог, кеш від всяких гуглхромів, і у вас вискакує завітнє - слішком мало места на діске це...

Опубліковано

По-великому рахунку всерівно який - виберіть потрібний об'єм, якщо хочете - колір/дизайн і користуйтесь собі. Суджу по власному компі - перепробував багато різних моделей та об'ємів, суттєвої різниці в швидкодії нема для щоденного домашнього користування. Єдиний нюанс - об'єму ссд завжди не вистачає)))))

Опубліковано

після HDD будь-який SSD буде літаком. А загалом для тлчніших порад треба озвучити точніші потреби, а то тут кожен свої мрії втулить.

Я за EVO від Samsung хоча сам на Crucial'і

Опубліковано

У друга в ноуті стоїть Samsung на 120 Гб (точної моделі не памятаю) працює вже років зо два і повністю задовільняє всі його вимоги.

Опубліковано

Щоб місця вистачало підключив HDD для зберігання даних. На нього-ж виноситься SWAP i TEMP, що позитивно вплине на довговічність SSD.

В самого 64 гіга, все що треба стоїть (office, Corel, 5 бровзерів, купа спеціалізованого софта). Ще третина місця є:

3Dtj8tW.png

Буде мало - буду юзати чистильники системи, благо їх є повно. Та й засобами Windows (Диск-Очистка диска) можна багацько різних логів непотрібних потерти.

При 120 гіг можна взагалі ні про що не заморочуватись, і нічого не чистити.

Опубліковано

Harddriver, просто ви людина старої закалки, сучасній молоді (навіть не кажу школоті) - і півтерабайту мало.

В самого вдома стоїть 64GB SSD системним диском. Правда, Win Xp - чиста мізер місця їсть. + Почистив всілякі кеші драйверів і інше барахло. Все влаштовує.

Опубліковано

На overclockers.ru є хороша тема з порадами які конкретно моделі себе добре зарекомендували, а від яких потрібно триматись подалі.

http://forums.overclockers.ru/viewtopic.php?f=24&t=485571

Хочу добавити що краще брати на MLC чим на TLC пам'яті,  у TLC менший ресурс.

Опубліковано

любий відомий виробник та чимбільша гарантія) 120 гб саме те) купляв на розетці селікон павер) повністю задоволений

Опубліковано

я б брав уже зараз на М.2 із перехідником. :)

Наразі mSata. І простий SSD. 128 гіг. із доволі низькою (в порівнянні) швидкістю запису. вибирав би вже 560/500 - не менше.

Юзаю виключно під систему. Куди ставиться теж купа всього.

зайнята 1/3.

Опубліковано

Harddriver, просто ви людина старої закалки, сучасній молоді (навіть не кажу школоті) - і півтерабайту мало.

Ну це вже від конкретного представника сучасної молоді залежить. Я не є людиною "старої закалки" але мені, покищо, завжди вистачало 23-25 Гб дискового простору під диск С на систему плюс всі необхідні мені програми, браузери, кеші і.т.д. Звісно цаци і корисні, потрібні файли на іншому розділі диску.

І взагалі, якщо не зберігати на компі купу мультимедії у вигляді музики і гори фільмів, в системі диск обємом більше ніж 160 Гб ніразу не потрібен, ІМХО.

Опубліковано

На overclockers.ru є хороша тема з порадами які конкретно моделі себе добре зарекомендували, а від яких потрібно триматись подалі.

http://forums.overclockers.ru/viewtopic.php?f=24&t=485571

Хочу добавити що краще брати на MLC чим на TLC пам'яті,  у TLC менший ресурс.

я теж таке читав, але розетка пише що в Samsung 850 Evo-Series память ТЛС і 1,5млн годин а в Intel 535 наприклад 1.2 а в деяких взагалі по 1млн.годин.

а ось Goodram Iridium Pro таки щось "знає" в них 2млн. :)

хоча мені чомусь інтео імпонує, але він дорожчий, чи варто переплачувати, незнаю.

Опубліковано

Скажем так, я виробник, якщо я чесну компанію провожу то годин буде десь 1,2млн якщо піар то пдкинем в раза 2, хто і як зможе перевірити? 

Надіюсь на НР все буде добре і зможу прикупити собі ссд літачок :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...