Zheny@ Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:14 Поділитися #26 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:14 величезна колекція VHS касет Тюльпани проживуть довго. СКАРТ своє вже віджив. Нажаль. Для початку. Береш зовнішній хард. Пишеш на нього усілякі можливі варіанти відео. Від avi до mkv / ts / m2ts avi Із різними кодеками (xvid / divx / mpg4) а останні контейнери із багатьма доріжками від 2.0 стерео до 1500кб/с в 5.1. ну і з різним розширенням 780р / 720р / 1080р. Ну, навряд чи мамі потрібен 4К. Та й ціна на такий ТВ - множити від 4 до 10. Йдеш у гамазин а-ля Ельдорадо / Фоксторт і виносиш мозок манагерам. Т ж зануда (як хтось там казав) Для більшого ефекту можна взяти з собою 3Ж модем/роутер і вебкамеру. Щоб дразу на місці перевірити всякі фінтіклюшки типу Скайп чи роботу ВіФі. порівнюєш на різних ТВ картинку, можливості. І т.д. я робив майже так само - за виключенням модему і віфі. Хоча дивлюся вже давно в сторону китайської приблуди до ТВ, через ХДМІ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:18 Автор Поділитися #27 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:18 А що думаєте про цей? Порівняно з тими LG ну от сам начитався, що в Samsung цієї цінової категорії ставлять матриці PVA, в яких є проблеми з кутами огляду, особливо вертикальними. В той час як в LG -- IPS зі стандартними 178/1784К мамі точно ні до чого, до того ж на 32". До речі, якщо брати хард/флешку, то яка файлова система потрібна? ExFAT чи NTFS? дивлюся вже давно в сторону китайської приблуди до ТВ Для себе я, певно, взяв би Chrome Cast. А от для мами потрібно щоб все було плоско/зручно з одного пульта. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:20 Поділитися #28 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:20 Samsung цієї цінової категорії ставлять матриці PVA Бо це їхня розробка. Хоча я дискомфорту ен бачив. Головне, щоб не TN До речі, якщо брати хард/флешку, то яка файлова система потрібна? ExFAT чи NTFS? мій читає FAT32 та NTFS - іншого не пробував просто. Почни з простого - NTFS. Потім можна познущатися і з exFAT. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:21 Автор Поділитися #29 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:21 Хоча я дискомфорту ен бачив Певно, від умов експлуатації залежить. Треба дійсно сходити вживу на них подивитись. Бо мамі на кухню, а там же прямо перед телевізором рідко хтось сидить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:24 Поділитися #30 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:24 А от для мами потрібно щоб все було плоско/зручно з одного пульта.в LG пульт (в сусіда) навіть керувати вміє "мишкою", курсором. прикольно.+ там ще якесь стерео зображення чи 3D.я не маю такого ТВ, тому і не розбираюся в них. Вони там мають активне чи пасивне стерео, чи якийсь HalfOUI стереопару. Окуляри там якість.Жесть одним словом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:27 Автор Поділитися #31 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 22:27 в LG пульт (в сусіда) навіть керувати вміє "мишкою", курсором. так, вже побачив таку штуку. Magic Motion називається. В комплекті не йде (принаймні, в цій ціновій категорії), докупляється за 800-1200 грн залежно від моделі https://www.youtube.com/watch?v=pqlUUeUtjGo Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 07:34 Поділитися #32 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 07:34 в LG пульт (в сусіда) навіть керувати вміє "мишкою", курсором. так, вже побачив таку штуку. Magic Motion називається. В комплекті не йде (принаймні, в цій ціновій категорії), докупляється за 800-1200 грн залежно від моделі https://www.youtube.com/watch?v=pqlUUeUtjGo Бачив китайські аналоги раза в 3 дешевші з тим самим функціоналом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 08:20 Поділитися #33 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 08:20 у меня филя 6 серии,брал из за польской сборки пасивного 3д .Тормознутое троха смарт тв, после некоторых танцов с бубнами подключил http://torrent-tv.ru/server_ts_proxy.phpвпринцыпе норм 450 каналов из них гдето штук 30 в HD , даже в 3д есть Подключение по вайфаю ,тормозов нету,иногда подвисают каналы но это"особеность встроеного проигрователя" правда расстояние до точки досупа метра 3.По большм файлам с флешки ,некоторые мкв не идут(в 3D) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Orfey Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 08:45 Поділитися #34 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 08:45 якщо будеш брати LG то тільки 32lf 65.. або 67..в 67 вже має бути пульт і частота трохі вищаякщо є телефон андроїд, можна використовувати програму lazymedia для передачі вибраного фільму на ТВ, те саме в lazyIPTV тільки для телебаченняв телевізорах lg32lf580 простий смарт, а вже в 6 серії іде операційна система, а це багатозадачність.шару не настроїш, але якщо зареєструватись, і купити підписку (4,5уо) на ottclub можна дивитись ті ж канали через ottplayerв мене lg42lf652 брав в Луцькому інет магазині "дім техніки", магазинчики біля фуршету та Нашого краю на Шевченка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 11:38 Поділитися #35 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 11:38 Нові Smart-TV від Samsung йдуть на Tizen З тим бюджетом, що ви написали, ви на ТБ з Tizen не впишитесь! Вам все про ТБ Smart цікаво чи конкретно те, що ви спитали, а то дискусія вже далеко у бік пішла Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 11:46 Поділитися #36 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 11:46 докупляється за 800-1200 грн залежно від моделіНе знаю, не знаю - окремо їх у продажу не бачив! Якщо ТБ підтримує необхідні функції то пульт обов'язково є у комплекті! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 12:42 Поділитися #37 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 12:42 Є вони в продажі і окремо. З теликами, які їх підтримують, не завжди йдуть у комплекті, а зачасту тільки в топовій комплектації. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 16:57 Поділитися #38 Опубліковано 13 Грудня, 2015 в 16:57 не завжди йдуть у комплекті, а зачасту тільки в топовій комплектації У Смарт ТБ LG з 2014 року є у всіх! Яка це топова комплектація? Є товар - є комплект поставки і там все що треба для користування. Вперше таке чую Можливо якщо десь "ліве" купляти, а таких магазинів зараз вистачає, то тоді може бути і не комплект. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.