Перейти до змісту

Інфрачервоні панелі для опалення

jack74

Рекомендовані повідомлення

Нинішні ціни на газ змушують читати, аналізувати, думати, викручуватись...

В цій темі порадили, а в цій теж згадували...

Отже, є таке "чудо", як інфрачервоні панелі. "Плюсів" там багато, але більше цікавлять "мінуси", про котрі можуть  розповісти лише ті, хто вже їх юзає.

Народ, хто вже в себе встановив і користується, як вони вам?

Якого виробника? Де встановили (плінтуса, бічна панель, стеля, і т.д.)?

Як використовуєте: в якості основного опалення, чи як додаткові?

Якої температури повітря в приміщені?

Як регулюєте/контролюєте температуру?

За шафами не "цвіте"?

Як споживання?

і т.д.

Панелі:

HYBRID (5 років гарантії, "європейський" виробник)

DIMOL (5 років гарантії, виробник типу Рівне)

UDEN-S (5 років гарантії, "українське виробництво")

УкрОП (5 років гарантії, "країна-виробник Україна")

та багато інших...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь

Такс, зацікавив, ціна якась низька(доступна) тра буде вияснити шо за "плівка" для обігріву на роботі,

А що по споживанню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо відкинути маркетингову складову і їх трєп про офігенні іновації і нанотехнології то все нове добре забуте старе.

Я схожі керамічні нагрівачі замовляв для паялки. В середині звичайний нагрівач типу "ніхрома".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- економія на опаленні до 60%

Як обрахований цей поазник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є такий підручник Стельового. Кожен студент ним хоч раз а користувався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дані панелі справді чудовий варіант як додаткового опалення, так і повноцінного. Даний показник дуже залежить від тепловтрат Вашого будинку ( а саме, які стоять вікна, чи утеплено будинок, стелю і т.д.) Тобто чим більш енергоефективним є будинок, тим дешевшим є його опалення. Ефективність даних панелей в тому, що працюють вони не весь час, а лише підтримують виставлену на терморегуляторі температуру. Дуже добре встановлювати наприклад в дитячих кімнатах, оскільки вони не палять кисень і діти не хворіють так часто в порівнянні з наприклад масляними обігрівачами. Монтаж дуже простий, швидко і не псує ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просили ж реальний досвід користування, а не рекламу товару, виробник якого навіть непотрудився створити сайт про свій товар....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто чим більш енергоефективним є будинок, тим дешевшим є його опалення

насправді при таких вхідних, будь-яке опалення дешеве, навіть газове.

якщо тепловтрати будинку великі, то іч-панелі мало чим допоможуть

з плюсів - простіше регулювати температуру в кімнаті (будь-який девайс, що контролює мікроклімат в кімнаті за допомогою "центрального" опалення коштує дорожче цих панелей)

думаю з часом дойдемо до такого ж стану, як і за кордоном, де в принципі пофіг чим палити, хоч газом, хоч дровами (пелетами), хоч керосином - усе в одну ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дані панелі справді чудовий варіант як додаткового опалення, так і повноцінного. Даний показник дуже залежить від тепловтрат Вашого будинку ( а саме, які стоять вікна, чи утеплено будинок, стелю і т.д.) Тобто чим більш енергоефективним є будинок, тим дешевшим є його опалення. Ефективність даних панелей в тому, що працюють вони не весь час, а лише підтримують виставлену на терморегуляторі температуру. Дуже добре встановлювати наприклад в дитячих кімнатах, оскільки вони не палять кисень і діти не хворіють так часто в порівнянні з наприклад масляними обігрівачами. Монтаж дуже простий, швидко і не псує ремонт.

Тобто для економії до 60% потрібно крім панелей ще утеплити будинок? Яка реальна буде різниця при однакових умовах з електрокотлом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо відкинути маркетингову складову і їх трєп про офігенні іновації і нанотехнології то все нове добре забуте старе.
Та зрозуміло, що нічого нанонового там нема, керамічні плити я бачив ще з часів совдепа, і після теж... Але це все було по технічних приміщеннях, де в основному стояло обладнання, а люди з'являлись лише час-від-часу і то на короткий термін...

А от в якості обігріву житла в ті часи ніхто їх не використовував... От і цікаво

Lovetstiney, твоя "реклама" менше всього цікавить :)  Тему твою я бачив, і здогадуюсь, що ти став "дилером" оцього продавця... Ти скажи, вдома в себе встановив? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зрозуміло, що нічого нанонового там нема, керамічні плити я бачив ще з часів совдепа, і після теж... Але це все було по технічних приміщеннях, де в основному стояло обладнання, а люди з'являлись лише час-від-часу і то на короткий термін...

А от в якості обігріву житла в ті часи ніхто їх не використовував... От і цікаво

Lovetstiney, твоя "реклама" менше всього цікавить :)  Тему твою я бачив, і здогадуюсь, що ти став "дилером" оцього продавця... Ти скажи, вдома в себе встановив?

Так, встановив і повністю задоволений ( встановлював собі як додаткове опалення, щоб не перебирати норму по кубах газу ). Я просто навів приклад, що для асортименту виробників даного типу панелей є ще один нічим не гірший, а й навпаки з більшою гарантією, а саме 6 років. Вже навіть в темах про опалення на Борді є відгуки людей де хвалять дані панелі . Моя тема я так розумію Вас менше всього цікавить, бо гарантія повна в даного виробника не 5 років як у наведених Вами варіантах, а 6 років ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згорни під спойлер свою рекламу в першому пості і дай відповіді по суті, якщо дійсно ними користуєшся. Відповіді на запитання, що я задав в топіку. Але не з рекламних проспектів, а з реальногоисвого досвіду користування. А ще й якщо реальні фотки приложиш, то взагалі правдоподібно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене підвісний на стелю, в кабінеті.

Не холодно. Але все одно немає чим дихати :)

Трохи таки сушить повітря. Бо якщо лишити стакан води в кабінеті на ніч із обігрівачем, то трошки випарується!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А обігрівачі Укроп не пов'язані з партією?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А обігрівачі Укроп не пов'язані з партією?

Ні, вони появилися значно раніше партії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де відповіді на поставлені запитання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, а модель можеш назвати?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажем так, знайомий знайомого брав "на пробу" для невеликого приміщення, то був незадоволений - гріло погано. Я теж "крутив" в руках це чудо, але в планах звичайний електроконвектор із терморегулятором як додатковий обігрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажем так, знайомий знайомого брав "на пробу" для невеликого приміщення, то був незадоволений - гріло погано. Я теж "крутив" в руках це чудо, але в планах звичайний електроконвектор із терморегулятором як додатковий обігрів.

Напишіть будь ласка детальніше, яку конкретно модель, фірму виробника брав знайомий , яку площу планував обігрівати, наскільки добре було утеплене приміщення . Питаю, бо Ваш допис прозвучав досить не конкретно, уточнюю, є моделі розраховані наприклад на площу до 12 м2 , тобто більшу площу, особливо при поганому утепленні ( великих тепловтратах ) не обігріє. Цікавлять деталі до Вашого посту для визначення причини даної ситуації. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть будь ласка детальніше,

Uden-s 300 ванна кімната 5 м2 стеля 2.5 м постыйно ввымкнений на 21 градус, то навыть таку температуру не кочегарив за кылька годин.

До речы, в мене теж "ванна-тест" провалив. Якщо Ви представник - заведіть до себе в хату при -10 і лише при цьому опаленні, покажіть рахунок на кіловати, тоді всім порекомендую. а так поки ІМХО - іграшка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть будь ласка детальніше,

Uden-s 300 ванна кімната 5 м2 стеля 2.5 м постыйно ввымкнений на 21 градус, то навыть таку температуру не кочегарив за кылька годин.

До речы, в мене теж "ванна-тест" провалив. Якщо Ви представник - заведіть до себе в хату при -10 і лише при цьому опаленні, покажіть рахунок на кіловати, тоді всім порекомендую. а так поки ІМХО - іграшка.

Площа невелика, а тому даної потужності мало б повністю вистачити. Вашому знайомому варто звернутись до виробника з претензією на якість пристрою.

Думаю якщо в Вашого друга сталась така прикрість (попався не якісний обігрівач )це не означає що всі інфрачервоні обігрівачі це просто іграшка, оскільки є різні виробники, як українські , так і закордонні якими охоче користуються люди і повністю задоволені.

Рекомендую дзвонити виробнику і поміняти даний обігрівач на інший взв'язку з його дефектами ( не нагрівається до відповідної температури ).

Хотів би зазначити, інфрачервоні обігрівачі нагріваються до 80 градусів і тому при справному обігрівачі зазначена площа ванної кімнати обігрівається дуже легко.

Пропоную спробувати продукцію виробника Ecos, а саме модель з рушникотримачами для ванних кімнат. Думаю Ви б кардинально змінили свою думку стосовно інфрачервоних обігрівачів. Якщо не сподобається - на протязі 14 днів повернете назад без пояснень причини ( ну маю наувазі якщо також незможе обігріти ванну кімнату ), а сподобається - залишите ))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, встановив і повністю задоволений

дай відповіді по суті, якщо дійсно ними користуєшся. .... Але не з рекламних проспектів, а з реальногоисвого досвіду користування. А ще й якщо реальні фотки приложиш, то взагалі правдоподібно буде.

Де встановили (плінтуса, бічна панель, стеля, і т.д.)? Як використовуєте: в якості основного опалення, чи як додаткові? Якої температури повітря в приміщені? Як регулюєте/контролюєте температуру? За шафами не "цвіте"? Як споживання?

Lovetstiney, або відповідай, або не засирай тему своєю рекламою, а "технічною підтримкою" клієнтів займайся в своїй темі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, а модель можеш назвати?

нє, він висить під стелею, і не видно моделі, хіба в енергетика перепитаю.

Але щось типу чи то 900Вт чи 1.3 КВт потужність. Якийсь Eurostar.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Uden 700 + розеточний терморегулятор, як додатковий вид опалення в спальні. + ~70 кВт в міс. кімната 5*5*3. цілком задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Uden 700 + розеточний терморегулятор, як додатковий вид опалення в спальні. + ~70 кВт в міс. кімната 5*5*3. цілком задоволений.

Це у Вас додатковий нагрів?

Я також використовую два Uden 700 з терморегулятором для додаткового підігріву кімнат, до 21.11.2015 року газ не включали, тому ці нагрівачі були основним видом опалення. Приблизний розхід електроенергії був 90-100 кВт на одного обігрівача в місць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...