Перейти до змісту

Допоможіть будь-ласка! Як прибрати надокучливу рекламу з боків?

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть будь-ласка!!! Як прибрати надокучливу рекламу з боків? Це просто капец!!! Незнаю шо вже робити! адоблок встановлений, але ніц непомага! :( На картинці я позначив червоними хрестиками ту "фігню"! І так на кожній сторінці, який би сайт не відкрив! Та й коли на борді переходжу в іншу тему, знову ж появляється, навіть з кожною новою відкритою фоткою та ж сама історія! :( Реально незнаю шо можна зробити! Порадьте будь-ласка своїми рекомендаціями! п.с. користуюся тіки браузером мозілою. Інші браузери дуже погано працюють на компі, оскіки сам комп вже старенький троха.

post-26339-0-49763900-1447599339_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Adblock Plus в руки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Антивірус в допомогу - раз.

Видалити в диспетчері програм все зайве- це два.

Зайти в папку з браузером і знайти оригінальний фай запуску (.exe) і запуститись з нього - це три.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зайти в папку з браузером і знайти оригінальний фай запуску (.exe) і запуститись з нього - це три.

Дякую за допомогу! Там ніби все норм!!! п.с. навіть зараз як відписую то з матами, бо б... всьо время перекидає на якусь непотрібну сторінку, яку я навіть не нажимав :( :( :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за допомогу! Там ніби все норм!!! п.с. навіть зараз як відписую то з матами, бо б... всьо время перекидає на якусь непотрібну сторінку, яку я навіть не нажимав :( :( :(

Тобі ж порадили

Adblock Plus в руки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Adblock Plus в руки

Дякую! зараз спробую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це тільки на борді чи на всіх сайтах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі ж порадили

Adblock Plus в руки

Імхо, не допоможе, десь ТС встановив прогу з вірусом (схоже як мейл.ру автоматом ставить всякі супутніки і т.п.). Адблок блокує рекламу на сайтах а не в браузері. Побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, можливо, але краще хай помагає :) .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На всіх сайтах!!!! Ось тіки в гуглі і в ютубі все ок!!!! :)  Ось спробував адблок плюс -  нажаль проблема зосталась на місці!!! :( P.S. все немає сил, нєрвів з цією х....ю!!! Кароче може хтось матиме свобідний час (в любий день, час), то запрошую на чай! :) глянете шо то за таке "вєсєліє"!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На всіх сайтах!!!! Ось тіки в гуглі і в ютубі все ок!!!! :)  Ось спробував адблок плюс -  нажаль проблема зосталась на місці!!! :( P.S. все немає сил, нєрвів з цією х....ю!!! Кароче може хтось матиме свобідний час (в любий день, час), то запрошую на чай! :) глянете шо то за таке "вєсєліє"!!!

тоді роби як в пункті 3 порадили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш TeamViewer? давай в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді роби як в пункті 3 порадили

пункт все норм. Там і так стоїть .exe! Шо таке "Маєш TeamViewer?" :)  Відписую не зразу, бо ше чекаю поки загрузиться норм, бо це "щастя" не дає змоги навіть відписати норм і швидко :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо таке "Маєш TeamViewer?" :)

це сумно :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прграма така, я б міг дистанційно зараз спробувати допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В першому ж пості ТС обвів на скріні, що Адблок Плюс в нього є.

Тому найкращі поради - в пості №3.

Подібна фігня колись була, то допоміг Trojan Remover і Cureit! - точно не пам'ятаю чи щось одне чи обидва. Але Trojan Remover зараз щось не можу знайти з халявними обновами бази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо таке "Маєш TeamViewer?" :)

це сумно :(

Неображайтесь. Ну не сельон я в цих сучасних штуках, то шо мені.... Та й за компом я толком не сидів останніх пів року. Тіки сьодні починаю розбиратися шо до чого і чому така фігня появилася!!! Тому я і пишу шо запрошую на чай, коли получеться, шоб оглянули в реальном часі! Я заплачу скіки треба! Тіко приберіть цю х...ню :( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіки сьодні починаю розбиратися шо до чого
По ходу вже розібрався :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обнови антивірус до актуальних баз даних, і проскануй комп...появився ібо друг в тебе на компі, ібо якась причема в самому браузері....можливо коли обновляв щось типу Adobe Flash Player

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Встанови Avast. Крім захисту від вірусів там ще є фішка (не пам'ятаю як вона називається) яка чистить браузери від подібної зарази.

А можеш сочатку це спробувати ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видалити в налаштуваннях браузера зайві додатки, і  в ідеалі, підчистити  системний реєстр від залишків веселих додатків і програмульок, якщо такі є. Але судячи зі всього, сам ТС таке не зробить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...