Перейти до змісту

Ігор Лапін придбав одразу дві квартири

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лапін подав запит про скасування дипломатичних паспортів депутатам , що голосували за закони 16-го січня  - ТОБІ ЦЕ ЦІКАВО?

А чому не всім депутатам скасувати дип.паспорти? Депутат - не дипломат і такий паспорт йому не потрібен, хіба на відпочинок чи в шоп-тур злітати. Хай поїздять зі звичайними паспортами, то, дивись, і безвізовий режим швидше введуть.

п.с. Ді, я не знаю чи Лапін нормальний чувак, хотів би знати, але то таке. Але ти йому своїми постами медвежу послугу робиш.

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Думаю проблема глобальніша ніж є квартири у Лапіна чи немає

У нас у всіх депутатів є тенденція - перед виборами всі класні, всім помагають, купу чого обіцяють, а потім до слідуючих виборів їх тупо і не чути

Взагалі не чути. І хай вони дуже навіть результативно працюють, чомусь цієї інформації немає

Є тільки інформація як той хабар взяв, той п"яний на лексусі в магазин в"їхав, той яхту за охуліард грошей купив і т д.

Був майдан. Була надія що нові люди працюватимуть по новому. Були надії що ось вже почне щось мінятися. Якщо навіть тих пару людей не вистачить щоб щось змінити, що будуть принаймні спроби.

Але щось якраз ті люди, від яких очікували оцього нового прикладу роботи, які мали би бути взірцем "правильного вибору" ніхріна не стараються показати яким має бути справжній депутат

Люди тупо розчарувалися в усьому.

Процент явки на вибори - це частково результат роботи нових людей у парламенті.

Можливо робота і є. І результат є. Але я, як і більшість пересічних українців про це не знаєм. 

Знаєм тільки про те, що можливо хтось через рік роботи у парламенті купив квартири. На жаль

Опубліковано

тому що "всі ідіоти" © difoto"

Ще ранеш це казав Х'ю Лорі (Грегорі Хаус) у серіалі "Доктор Хаус".

:)

Але суть зрозуміла. Ді не варто його так захищати. Не хочу нікого образити, але може бути таке, що тобі за твої слова - стане соромно.

Опубліковано

але може бути таке, що тобі за твої слова - стане соромно.
мені - за мої слова - не стане. Я з братами за нього рвав усіх, що були на шляху. І я з нього можу запитати. І не тобі вказувати, кому буде соромно. 

Без образ, але ти з іншими всіма фігачиш по клаві на борді, а ми - змінюємо країну. Як би пафосно це не виглядало.

PS  Женя, от я сьогодні потратив 6 грн. і годину свого часу тільки щоб завезти свої документи, для того, щоб мене назначили спостерігачем. І це все для того, щоб ти потім тикав у клаву на рахунок чергової херні від будь-якого (підкреслю - будь-якого!) мера. 

Я зараз процитую Ukrainec , ми з ним працюєм вже дохіба часу і з броніками, і з касками... так от в нього є козирна фраза, на яку я ображався, але, блять, вона саме та, правильна: "ТАК РОБІТЬ!!!"

Опубліковано

але може бути таке, що тобі за твої слова - стане соромно.

мені - за мої слова - не стане. Я з братами за нього рвав усіх, що були на шляху. І я з нього можу запитати. І не тобі вказувати, кому буде соромно. 

Без образ, але ти з іншими всіма фігачиш по клаві на борді, а ми - змінюємо країну. Як би пафосно це не виглядало.

PS  Женя, от я сьогодні потратив 6 грн. і годину свого часу тільки щоб завезти свої документи, для того, щоб мене назначили спостерігачем. І це все для того, щоб ти потім тикав у клаву на рахунок чергової херні від будь-якого (підкреслю - будь-якого!) мера. 

Я зараз процитую Ukrainec , ми з ним працюєм вже дохіба часу і з броніками, і з касками... так от в нього є козирна фраза, на яку я ображався, але, блять, вона саме та, правильна: "ТАК РОБІТЬ!!!"

Я діко звиняюсь, а ти точно знаєш, що Zheny@ не міняє країну якось в інший спосіб? Наприклад, проводить роз'яснювальну роботу серед молоді і бабусь, а не тільки клацає на клаві? Щось вже ти сильно захищаєш Лапіна. Брати і друзі, буває, міняються залежно від обставин і кидають у важку хвилину.

Опубліковано

Я діко звиняюсь, а ти точно знаєш, що Zheny@ не міняє країну якось в інший спосіб?

точно.

ну тоді ладно... сваріться...

Опубліковано

І я з нього можу запитати

ок.

Якщо так - тоді все норм.

Я діко звиняюсь, а ти точно знаєш, що Zheny@ не міняє країну якось в інший спосіб? Наприклад, проводить роз'яснювальну роботу серед молоді і бабусь, а не тільки клацає на клаві?

Ні. Не змінюю. Я точно знаю, що ні я, і ні 1000000 таких як я чи кращих за мене уже нічого не змінять.

за нас уже давно все змінили. І нас не запитали.

І да, я один із диванної сотні (тисячі)

Опубліковано

От кажуть роби добро і не вихваляйся цим. Не правда. Може не вихвалятися, але прозвітувати треба обов'язково. Я (та й певне більшість) от не знав про 5 лямів і куди пішли. Люди мають знати і пам'ятати про то хто і що зробив для міста до влади, пр и владі, замість влади. Палиця вихваляється цим, то й інші добродіїї повинні себе рекламувати. Тепершній час - це час маркетингу, як не крути. Все це імхо.

Опубліковано

Женя, роблять! Тільки Народні депутати роблять для всіх українців! Лапін - член комітетів при ВЕРХОВНІЙ Раді, які вирішують такі питання, які тобі абсолютно не цікаві, як лучанину. Лапін подав запит про скасування дипломатичних паспортів депутатам , що голосували за закони 16-го січня  - ТОБІ ЦЕ ЦІКАВО?

Мені цікаво.

Цікавий і інший законопроект Лапіна, який може призвести до монополізації ринку юридичних послуг виключно адвокатами:

«У редакції законопроекту № 1866 від народного депутата (адвоката) Ігоря Лапіна, члена політичного проекту «Народний Фронт» Арсенія Яценюка, пропонується заборонити на законодавчому рівні захищати свої інтереси громадянам України в адміністративному, цивільному, господарському та виконавчому провадженнях із залученням фахівців у галузі права - юристів, правозахисників, фізичних осіб підприємців, які надають юридичні послуги», - продовжує він.

Закон, з його слів, вимагатиме звертатися виключно до адвоката, а це означає однозначне подорожчання вартості юридичних послуг з двох причин

- адвокати по своїй суті дорожчі;

- їх кількість а іноді і «якість» залишають бажати кращого;

«Природно, «жорстке лобі» адвокатів в парламенті прикривається турботою про поповнення бюджету,

В інтересах самого Лапіна все прокоментувати.

Проте, відсутність зворотнього зв'язку (відповідь - "фейк" таким не вважаю) може свідчити про те, що обранець

1) тупо забив на своїх луцьких виборців

або

2) пробує замітати сліди. А після цього вже дасть офіційний прес-реліз.

Ні 1), ні 2) авторитету та поваги йому не додасть!

Опубліковано

difoto,

краще прислухайтесь до поради  nickel

...

п.с. Ді, я не знаю чи Лапін нормальний чувак, хотів би знати, але то таке. Але ти йому своїми постами медвежу послугу робиш.

Реально, після Ваших повідомлень ще більше питань виникає.... Ну принаймні в мене. Що таке реконструкція в пумі? Звідки взялись 5 лямів? Або давайте поставим себе на місце депутата обраного в ВРУ - от наприклад Вас або мене :) . При умові що Ваш заробіток зараз складає 10 тис., Ви пішли ВРУ (а дохід у Вас наприклад стабільний), отримуєте там ще оф. ЗП ну нехай ще +15 тис. Реально за рік роботи (чесної) отримаєте сукупного 300 тис. То за що Ви зможете побудувати садочок чи ще якійсь об'єкт на Волині? Ще ж жити за щось потрібно?

Чесний депутат може лише на законодавчому рівні робити якісь зміни, ініціативи, законопроекти і т.д. Це Палиця нас навчив до всяких матеріальних плюшок. А реально депутат і не повинен нічого фінансувати... ну хіба що він дуже заможний і дуже хоче поділитись...

Я розумію що один в полі не воїн, але принаймні за депутата який правильно голосує або робить спроби щодо протягування правильних законопроектів, якісь розслідування, заяви, бореться з корупцією і т.д. Волині буде не соромно!!! Коли я задаюсь питанням що Лапін зробив за період поки він в ВРУ, то мене в першу чергу цікавлять саме його голосування, запити, ініціативи та законотворча діяльність...  І в моїх запитаннях до нього (якщо Ви прочитали їх) йдеться про загальнодержавні питання...

І взагалі, пропоную цю тему закрити. Дочекатись відповіді на поставлені питання або не дочекатись і відкрити нову тему щодо діяльності наших депутатів (і в ВРУ, і в міській раді).

Опубліковано

Реально, після Ваших повідомлень ще більше питань виникає.... Ну принаймні в мене. Що таке реконструкція в пумі? Звідки взялись 5 лямів? Або давайте поставим себе на місце депутата обраного в ВРУ - от наприклад Вас або мене :) . При умові що Ваш заробіток зараз складає 10 тис., Ви пішли ВРУ (а дохід у Вас наприклад стабільний), отримуєте там ще оф. ЗП ну нехай ще +15 тис. Реально за рік роботи (чесної) отримаєте сукупного 300 тис. То за що Ви зможете побудувати садочок чи ще якійсь об'єкт на Волині? Ще ж жити за щось потрібно?

а з чого ви взяли, що він за свої гроші це робив?

це все зроблене за рахунок бюджетних коштів, які є ніщо інше, ніж наші з вами податки).

тут мова йде лиш про те, що він зумів (як то інше питання) вирішити питання з додатковим фінансуванням на ці обєкти, крім того, що було закладене в бюджеті (чи взагалі не було заплановано)

Опубліковано

natalka), ви або не розумієте, або неуважно читаєте.

"Завів пять лямів у Луцьк" означає, що Лапін знайшов для Луцька 5 мільйонів, які не були закладені в бюджет міста. І далі вони спрямувались на ремонт ПУМу, який не планувався напевне ще років з десять, бо "нема грошей". Як він їх знайшов - інше питання, але він їх знайшов і не вкрав, а доправив до бюджету. Може виникнути запитання "А може він знайшов двадцять - а направив п"ять?" - то не до мене. 

І да - ваші листи доставлені, там роботи дня на три тільки по доставці, тому чекайте. І не думайте, що отримаєте влаштовуючу відповідь, оскільки в першу чергу відповідають і вирішують питання "чому немає води в селі... ", а ваші запитання "чому ви так голосували?" - це запитання заради запитання.

Опубліковано

difoto,

що таке "завів" я в курсі. Я запитала що таке ПУМ?.  Чи він їх знайшов чи вкрав - питання не розкрите!. І повірте, я навіть не хочу цього знати.

І по моїх листах - забудьте... Нах...й вони комусь потрібні? це ж питання заради питання. Те що відповіді не буде - я зрозуміла ще по першому повідомленні в скріні з фейсбука. Людина, написала, що ж в штат людину треба вводити щоб дати відповідь на 3 прості питання і запитання на борді.... Ці питання вони мали опрацьовувати ще під час голосування, якби це було зроблено - то відповідь я отримала б максимум за годину (ну оскільки врахувати що немає часу відрахзу відписувати) то за день-два.

3 дня доставка це круто - я  б НП краще б відправила, швидше було б.... Відповідь не чекаю - для себе я вже всі висновки зробила давно.

А це в компетенції депутату ВРУ від міста Луцька, вирішувати питання чому нема води в селі- доречі якому?

Опубліковано

А на рахунок "завів" = знайшов.

Мова не йде часом про такий чарівний процес щорічного розподілу наших з вами грошей, який називається ухвалення бюджету на наступний рік, коли всі депутати-мажоритарники намагаються виторгувати як найбільше грошей на свій округ, погрожуючи в іншому разі не підтримати голосування по його ухваленню?

Опубліковано

natalka), дякую, що попередили про відсутність необхідності відповідати на ваші листи. Нам дуже важлива ваша думка. 

Я напевно повернусь до свого стилю спілкування, який був кілька років тому. Вибачайте, але нема сили стримуватись. 

Наталка, Ви ідіот.

Опубліковано

natalka), дякую, що попередили про відсутність необхідності відповідати на ваші листи. Нам дуже важлива ваша думка. 

Я напевно повернусь до свого стилю спілкування, який був кілька років тому. Вибачайте, але нема сили стримуватись. 

Наталка, Ви ідіот.

по коментарям і питанням, які задала дівчина-жіночка таке не скажеш......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...