nickel Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 17:05 #51 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 17:05 Чим сотня активних користувачів краща за 25 тисяч його виборців? Нагадай в скільки голосів переміг Лапін?
yu2007 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 17:09 #52 Опубліковано 8 Листопада, 2015 в 17:09 Я тільки вчора нагадував, але ж то не на часі. Всі сили кинуті на здобуття перемоги романюком.
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:40 #53 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:40 Нагадай в скільки голосів переміг Лапін? Тобі сказати правдиву інформацію, чи офіційну?
MANJAK11 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:24 #54 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:24 Нагадай в скільки голосів переміг Лапін?Тобі сказати правдиву інформацію, чи офіційну? і ту і ту звичайно
nickel Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:28 #55 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:28 Тобі сказати правдиву інформацію, чи офіційну? А по якій його визнали депутатом - правдивій чи офіційній?
Superman Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:58 #56 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:58 Мені подобається те, як він відповідає. Коли були вибори, то в Лапіна було достатньо часу і можливостей, щоб півміста обклеїти і розмістити свою рекламу. А зараз, коли хтось пише йому запитання, то часу в пана достатньо лише на одне слово "фейк". Навіть банального привітання немає чи ще чогось - до банальності відчепна відповідь. Ну і реакція "він сказав:"фейк", хух, значить все ок" - well done. Приєднуюсь до користувачів вище - що він реалізував чи спільно реалізував за весь час? Бо щось я не чув, щоб про нього говорили, як про автора дієвих законів чи якогось революціонера. Точніше я взагалі про нього нічого не чув після виборів.
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:04 #57 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:04 Палиця 2 ?Той теж у верховній раді був лише кілька разів.
Ruslyk Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:31 #58 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:31 Я он дивлюся на офф сайті, як працює шановний Ігор Лапін... Людина судячи з усього дуже зайнята (чверть засідань ВР пропустив). На пленарних засіданнях Верховної Ради України присутній - 86, відсутній - 24 (за даними реєстрації депутата за допомогою електронної системи). Доречи тут можна побачити хронологію виступів тай взагалі багато цікавої інформації по НАШИМ слугам народу і по їхній роботі можна побачити тут... Є такі прогульшики що просто ппц...
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 10:20 #59 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 10:20 А по якій його визнали депутатом - правдивій чи офіційній? по обох Правдива - біля 250 голосів, офіційна - 28. Думаєте чому Самооборона мирний міні-шухєр проводила біля міськради? Якби ми з ключової ДВК у 4-й школі не супроводжували голову комісії - на 99% перемогла б Констанкевич. Палиця 2 ? Той теж у верховній раді був лише кілька разів. Женік, от нафіга таке писати? Люди не підуть читати статистику відвідувань, вони повірять тобі і буде як в анекдоті, де Гоголь на пеньку сидить і т.д.
nickel Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:05 #60 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:05 по обох Правдива - біля 250 голосів, офіційна - 28. Думаєте чому Самооборона мирний міні-шухєр проводила біля міськради? Якби ми з ключової ДВК у 4-й школі не супроводжували голову комісії - на 99% перемогла б Констанкевич. Та питання було риторичне. Просто ігнорування сотні активних бордівчан і декількох тисяч пасивних, може привезти до того, що на наступних виборах йому якраз цих голосів і бракне.
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:35 #61 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:35 Зустрічне запитання: хто з депутатів коли-небудь писав на борді?
Barugan Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:41 #62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:41 от таке відношення як було до людей, так і осталось...як ті самі папєрєднікі, тільки під новий лад підлаштувались. як перед виборами, то всі такі добрі і так за людей, і на всі зустрічі-мітинги ходять, на всі питання відповідають...тільки добрались до крісла, все з великої букви....на простих смертних(((((( а ще хтось розпинався про зміни в країні
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:41 #63 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 11:41 Люди не підуть читати статистику відвідувань, вони повірять тобіМені??А мені чого? Бо я популіст? Я це вичитав ще у 2012 році. на якомусь волинському ресурсі.Ті хто йдуть голосувати не все читатимуть. І далеко не всі - Борду.
Serpent Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:09 #64 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:09 Вважаю, що цей випадок так залишати не можна. Ігорю Лапіну потрібно подати в суд на інтернет-видання "Вголос" за наклеп і образу честі та гідності. Зробити це йому буде неважко, так як він сам адвокат. Таким чином він вб'є одразу двої зайців: відбілить своє чесне ім'я, а відсуджену компенсацію за моральну шкоду зможе направити як допомогу бійцям АТО.
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:13 #65 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:13 Мені?? А мені чого? Бо я популіст? Я це вичитав ще у 2012 році. на якомусь волинському ресурсі. Ті хто йдуть голосувати не все читатимуть. І далеко не всі - Борду. Я шось не впетрав - ти написав, що Лапін - Палиця №2, а тепер пишеш про те, що вичитав у 2012 році. Ти в курсі, коли Лапіна вибирали? А люди прочитають і повірять.от таке відношення як було до людей, так і осталось...як ті самі папєрєднікі, тільки під новий лад підлаштувались. як перед виборами, то всі такі добрі і так за людей, і на всі зустрічі-мітинги ходять, на всі питання відповідають...тільки добрались до крісла, все з великої букви....на простих смертних(((((( а ще хтось розпинався про зміни в країні аж сльозу проронив... горе-година! Нардеп не заходить на борду - не переоберем! Івахіву і Мартиняку листа напишіть ще, не забудьте. Або згадайте у гнівному коментарі на борді - їм дуже важлива ваша думка.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:17 #66 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:17 Вважаю, що цей випадок так залишати не можна. Ігорю Лапіну потрібно подати в суд на інтернет-видання "Вголос" за наклеп і образу честі та гідності. Зробити це йому буде неважко, так як він сам адвокат. Таким чином він вб'є одразу двої зайців: відбілить своє чесне ім'я, а відсуджену компенсацію за моральну шкоду зможе направити як допомогу бійцям АТО. і викликати на дуель людину що "перепостила фігню з інтрернета" - відіб'є охоту в інших перепосчувати фігню в майбутньому .....жарт, але в кожному жарті є частинка жартуЗустрічне запитання: хто з депутатів коли-небудь писав на борді?так ніхто ще й не перемагав з таким маленьким відривом можливо це й не скромно звучить, а але я вважаю тих "100 активних користувачів борди" дуже важливою частиною тверезомислячого Луцька
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:25 #67 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:25 Я шось не впетрав - ти написав, що Лапін - Палиця №2 я запитав.просто негарна тенденція. Більшість волинських депутатів - нічого для своїх виборців не роблять.Чи не стане Ігор Лапін таким самим?А про 2012 рік - це стосовно Палиці.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:29 #68 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:29 Я шось не впетрав - ти написав, що Лапін - Палиця №2я запитав.просто негарна тенденція. Більшість волинських депутатів - нічого для своїх виборців не роблять. та не має депутат ВР будувати пісочниці в дворі - в них глобальні задачі, ІМХО
natalka) Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:37 #69 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:37 ....аж сльозу проронив... горе-година! Нардеп не заходить на борду - не переоберем! Івахіву і Мартиняку листа напишіть ще, не забудьте. Або згадайте у гнівному коментарі на борді - їм дуже важлива ваша думка. Слухайте, не нада ось цього "ля-ля".Більшість тут обурююється ігноруванням цього депутата на запити виборців або простих Лучан. І зверніть увагу: я йому написала на офіційний емейл що розміщений на сторінці ВРУ [email protected] , а Васьок на особистий телефон. Ніхто в нього на борді реєструватися і писати не вимагає (просто хотілося б може), всі все розуміють. А те що Ви ставите в один рівень Лапіна з Івахівим і Мартиняком - сумно... Бо ні Івахів, ні Мартиняк не ходили по Луцьку і не розказували які вони класні пацани, всі з народом і т.д. і т.п. А після виборів стали вдруг одинакові...
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:38 #70 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:38 та не має депутат ВР будувати пісочниці в дворі - в них глобальні задачі, ІМХОПісочниці / майданчики / дороги і дерева - це міські діпутати.А у ВР, на мою скромну думку, як забезпечити потрібну кількість бюджету для області.Щоб область могла нормально жити. А не існувати. І згадати за нас (виборців) не перед наступними виборами, а одразу після вручення мандату. Правильно написали.Як перед виборами -то в кожному дворі із кожним за руку.А як отримав значок - "фейк"!Бо він уже недоторканий по закону і на всіх решта йому... до наступних виборів.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:47 #71 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:47 та не має депутат ВР будувати пісочниці в дворі - в них глобальні задачі, ІМХО Пісочниці / майданчики / дороги і дерева - це міські діпутати. А у ВР, на мою скромну думку, як забезпечити потрібну кількість бюджету для області. Щоб область могла нормально жити. А не існувати. і міські депутати не повинні будувати пісочниці - вони повинні зробити щоб наповнювався міський бюджет і в ньому вистачало на будівництво пісочниць комунальними службами. а те що зараз відбувається показуха і дерибан p.s. приховав від оподаткування 100 тис грн користуючись депутатськими повноваженнями, пофарбував лавочку в дворі за 100 грн - бабусі задоволені Обама поганий бо пенсії не піднімає
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:48 #72 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:48 Женя, роблять! Тільки Народні депутати роблять для всіх українців! Лапін - член комітетів при ВЕРХОВНІЙ Раді, які вирішують такі питання, які тобі абсолютно не цікаві, як лучанину. Лапін подав запит про скасування дипломатичних паспортів депутатам , що голосували за закони 16-го січня - ТОБІ ЦЕ ЦІКАВО? І мені, як лучанину теж. Але як українцю, тебе мала б тішити думка, що продажний нардеп не зможе чухнути з своїми дохуліардами, просто показавши диппаспорт. І так само - по всіх інших законопроектах. Виключення - Гузь, який пробиває питання нововолинських шахтарів - вони є одночасно і обласного рівня, і всеукраїнського.
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:49 #73 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:49 і міські депутати не повинні будувати пісочниці - вони повинні зробити щоб наповнювався міський бюджет і в ньому вистачало на будівництво пісочниць комунальними службами. Один фіг. Ти ж розумієш. а те що зараз відбувається показуха і дерибан +1 p.s. приховав від оподаткування 100 тис грн користуючись депутатськими повноваженнями, пофарбував лавочку в дворі за 100 грн - бабусі задоволені Обама поганий бо пенсії не піднімає І ще кажуть, що я популіст.
Гість Selbeor Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:52 #74 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:52 Я шось не впетрав - ти написав, що Лапін - Палиця №2я запитав.просто негарна тенденція. Більшість волинських депутатів - нічого для своїх виборців не роблять. та не має депутат ВР будувати пісочниці в дворі - в них глобальні задачі, ІМХО В сучасних депутатів ВР глобальні задачі зводяться до того, який би закон прийняти, щоб пролобіювати власні інтереси та бізнеспартнерів, і поповнити бюджет своїх карманів. ІМХО...
Serpent Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 13:13 #75 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 13:13 Але як українцю, тебе мала б тішити думка, що продажний нардеп не зможе чухнути з своїми дохуліардами, просто показавши диппаспорт.. Ха-ха. Для людини, в якої є "дохуліарди", абсолютно не проблема "чухнути" і іншу країну навіть без диппаспорта. В них, як правило, вже є пару паспортів країн, в яких громадянство купується за значно менші гроші, ніж "дохуліард". Аби чартер заправлений в Жулянах стояв. Як казав Беня: подвійне громадянсво заборонено, а потрійне - ні. Так що цей запит є простим окозамилюванням і імітацією бурхливої діяльності. Можна ще подати запит із пропозицією заборонити прогули сесій Верховної Ради. Як пан Лапін ставиться до такої ідеї? Напевно, що не дуже, бо відвідуваність в нього самого не ідеальна. Цікаво, якби я приходив на роботу через день, довго би я протримався на своїй посаді? Але це ж слуга народу, йому можна. Quod licet Jovi non licet bovi.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.