Перейти до змісту

Чи підтримуєте ви арешт Корбана?

Nokian

158 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якщо з кеономічних то кулі ще треюа а це теж гроші, так що краще їх закопати живцем, хоча місце в землі будуть займати короч ХЗ.............

Опубліковано

якщо з кеономічних то кулі ще треюа а це теж гроші, так що краще їх закопати живцем, хоча місце в землі будуть займати короч ХЗ.............

вони крадуть значно більше ніж коштує куля.

Опубліковано

краще їх закопати живцем, хоча місце в землі будуть займати короч ХЗ.............

З героями так не можна.

"За мужність і самовідданість, активну громадянську позицію та високий професіоналізм, виявлені під час виконання службових обов'язків, постановляю:

Нагородити орденом «За мужність» III ступеня КОРБАНА Геннадія Олеговича - заступника голови - керівника апарату Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Президент України П.ПОРОШЕНКО"

Опубліковано

Думаєш буде так довго як путін?

Я писав не про владу, а про життя в загальному.

Щодо влади то тільки почитавши борду можна зробити висновок що за три дні його будуть гнати в парашку. тільки хто той вигон очолить то тут ще за це битись будуть :)

Опубліковано

Я не житель Дніпропетровська і не можу точно сказати, що там доброго/поганого Корбан зробив для своїх містян. Знаю лише, що Пороха він мочив системно (бо признайте, було і є за шо). А от те, що зразу після виборів, коли Укроп стає значимою політсилою його пакують - совпаденіє? Не думау (с).

Зрозумйте, Україна була завжди сильна вольницею. Тобто тим, що влада була розпорошеною, і якщо тебе ображали - можна було апелювати до інших гілок влади, шукати там захисту. Це і є - система мір і противаг, яка стоїть на захисті свободи і демократії. І ніхто (крім Янука і ще декого) не наближався до тотальної її узурпації. Думаєте, коли Порох, який підм'яв парламент, кабмін, суди, антикорупційне бюро а всіх силовиків та прокуратуру він і так має за конституцією зупиниться перед третім терміном? (чи "призначенням" Гройсмана президентом, як варіант)

Ця цукерка (тотальна влада) надто солоденька навіть для такого усміхненого гетьмана як він.

Опубліковано

Моя думка така :

відносно фізіогноміки обличчя корбана говорить саме за себе, та й не треба бути великим спеціалістом аби зрозуміти, що його зовнішність дуже відштовхує і особисто мені нагадує чи то неандертальця чи Шарікова з "Собачого серця"(що в принципі одне й те ж саме);

вчинки ж корбана теж, наскільки мені відомо, дніпропетровців не тішили;

а от манера розмовляти того ж таки корбана, розсекретилась на загал піля висунутих йому звинувачень, ну дуже потішила)))

Опубліковано

Я не житель Дніпропетровська і не можу точно сказати, що там доброго/поганого Корбан зробив для своїх містян.

До колєги приїздив однокласник з Дніпра.Був вражений нашим містом.Каже що в них

регулярно хтось когось відстрілює.Своїх дітей він самих нікуди не пускає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...