Перейти до змісту

Маленька злодюжка

keepo

Рекомендовані повідомлення

Товклися по магазину мама, доця і синочок. Майже 40хв ходили і мала таки вкрала хом"ячка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

і мала таки вкрала хом"ячка.

ТИ їх вже відрами продаєш? :)

А якщо серйозно - то вони ще прийдуть. За кліткою. ЧИ ще чимось. Думають же ж, що ти не знаєш. Мо ще щось перепаде. Пильнуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно, але я не думаю що хомяки це така дорога штука, я б то в якості маркетинга спецом би оставив так щоб можна було "винести" :) треба ж мою гамати щось, а купувати де будуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вважаю, що тема названа неправильно.

Хоч крала і дівчинка, але вона ж була не сама. Думаю, мама в курсі. Тому злодюжка там мама (навіть якщо не крала, то все-рівно не повернула).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мама могла й не знати взагалі - діти такі видумщики, тому не факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мама могла й не знати взагалі - діти такі видумщики, тому не факт.

якщо мама не знала і досі не знає - то хом'ячка шкода :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вкрала, а відпустила на волю, тому мама не знає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б теж на маму заздалегідь не наговорював би.

Дітвора частенько таке робить насправді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще є таке як ВИХОВАННЯ. Значить мама не розказала, що красти не можна.

Дівчинка ще мала і не бездомна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще є таке як ВИХОВАННЯ. Значить мама не розказала, що красти не можна. Дівчинка ще мала і не бездомна.

Крім мами є ще двір, садочок, школа, і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще є таке як ВИХОВАННЯ. Значить мама не розказала, що красти не можна.

Дівчинка ще мала і не бездомна.

різні діти бувають - вдома чемна та слухняна, а насправді отаке трапляється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні хомяк - завтра Батьківщина!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зате хоч про ще один зоомагазин дізнався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні хомяк - завтра Батьківщина!

"всё украдено до нас"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой блін, ті діти, то таке зло... Пам'ятаю, якось був в селі на картоплі. Так вот, повз мене проїжджає мала в доволі такі вузьких джинсах на велосипеді, зупиняється і дістає з кармана каченя. Це все дійство бачить мати малої, сварить її і каже відвести каченя туда звідки взяла. Ну так мала знову запіхує його в карман, сідає на вел. і їде назад :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой блін, ті діти, то таке зло... Пам'ятаю, якось був в селі на картоплі. Так вот, повз мене проїжджає мала в доволі такі вузьких джинсах на велосипеді, зупиняється і дістає з кармана каченя. Це все дійство бачить мати малої, сварить її і каже відвести каченя туда звідки взяла. Ну так мала знову запіхує його в карман, сідає на вел. і їде назад :blink:

каченята рідко доживають до старості...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой блін, ті діти, то таке зло...

це ж, жартома сказано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BkSeo, не зовсім, але я не хочу зараз сперечатися на цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема для Борди?

"Маленька дівчинка поцупила хомячка в одному із зоомагазинів Луцька" Щітаю, мінімум, в CNN. Діти різні, батьки різні, всяко бува. А от так відразу злодюжка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки лучше хомячков закрытыми держать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема для Борди?

"Маленька дівчинка поцупила хомячка в одному із зоомагазинів Луцька" Щітаю, мінімум, в CNN. Діти різні, батьки різні, всяко бува. А от так відразу злодюжка...

любий, хто свідомо взяв чуже - злодій. Мотиви - то вже інший момент, але злодій всерівно - злодій, великий, маленький, не суть важливо. Це не маленька дитина в калясці, як несвідомо все тягне руками, але й там, батьки не для того, щоб за каляску триматись, а це вже здорова лобуряка, яка прекрасно розуміє що робить. Надавати б по дупі їй й батькам. Дехто сильно помиляєтся, що то поодинокі випадки серед дітей такого віку, й що при безкарності, в майбутньому, це не матиме продовження, з набагато серйознішими наслідками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дітьо, посередництвом борди, запустило вірусну рекламу магазину, -1 хом'як дасть дуже швидко +50 в еквіваленті на виручці, це мінімум :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не перегинайте палки, в такому віці діти ще живуть у власному світі. Тому приписувати закони для дорослих на дітей політ-некоректно..

не політкорректно було в Японії всю сімью злодія живцем закопувати, тим не меньше там це дало свої результати. Не політкорректно це було б, якби дитина це зробила в привичному (садок,школа) серидовищі й серед однолітків, бо хто його знає, про що вони там договорились, помінялись, образились й таке інше. Хоча й в школі зараз це набирає обертів , якщо в аудиторії вчатся декілька класів то коли щось забув = запий водою. Теж в свому світі там живуть. Вважаєте таку тенденцію нормальною ? Чи може дорослийц злодій жив жив в дитинстві нормально,нічого не крав, виріс й тут ррррраз й став злодієм ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...