Перейти до змісту

Вибори до Луцької міської ради 2015

Mala

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную в цій темі відписуватись бордівчанам, які йдуть на вибори.

Мабуть, почну з того, що я, на відміну від інших кандидатів, недовго думала, щоб балотуватись в депутати. Рішення приймалось швидко, навіть, легко і поки що про це не шкодую. Насамперед, про причини: основна - бо в цьому місті живу я та мої діти і мені б дуже хотілось, щоб жити тут було безпечно і комфортно. Я балотуюсь по 30 округу, одна з дільниць розташована в районі, де я проживаю зараз, де ходять в садочок мої діти, інша – де я проживала 5 років і де навчається моя донька. Тому проблеми цього району мені близькі та знайомі. Серед них і облаштування зупинки на вул. Карпенка-Карого, і освітлення на вул. Чорновола, і прокладення дороги біля ДНЗ №40, і наповненість груп і нестача місць в садочках, і боротьба з бродячими собаками, яких на папері ніби й нема, але вони гадять в дитячі пісочниці і не дають спокійно пройти моїй дитині до школи, і своєчасне вивезення сміття, і добудова школи №27 …. і ще, і ще, іще… Впевнена, що кандидатів, які не проживають в цьому районі, не буде хвилювати відсутність зупинки чи освітлення в вечірній час, так як мене.

По роботі мені постійно доводиться працювати з депутатами, тому присутня на всіх сесіях від початку до кінця, (на відміну від деяких депутатів, які бували там декілька разів за всю каденцію і знову хочуть туди потрапити), і я не з чуток знаю, що більшість з них займається не тим, заради чого вони були обрані.

Мене не цікавить політика і все що з нею пов’язане, а цікавлять проблеми і розвиток нашого міста взагалі і району, в якому я проживаю, зокрема.

Мій номер телефону 066 8897720, завжди готова до діалогу і співпраці.

Прошу бордівчан підтримати на виборах.

З повагою, ваша Mala, у виборчих списках Павловська Лариса.

Р.S Йду від «Громадянської позиції», так як в Опоблоці не було вільних місць :) :) :) :) :)

Опубліковано

Пропоную в цій темі відписуватись бордівчанам, які йдуть на вибори.

Мабуть, почну з того, що я, на відміну від інших кандидатів, недовго думала, щоб балотуватись в депутати. Рішення приймалось швидко, навіть, легко і поки що про це не шкодую. Насамперед, про причини: основна - бо в цьому місті живу я та мої діти і мені б дуже хотілось, щоб жити тут було безпечно і комфортно. Я балотуюсь по 30 округу, одна з дільниць розташована в районі, де я проживаю зараз, де ходять в садочок мої діти, інша – де я проживала 5 років і де навчається моя донька. Тому проблеми цього району мені близькі та знайомі. Серед них і облаштування зупинки на вул. Карпенка-Карого, і освітлення на вул. Чорновола, і прокладення дороги біля ДНЗ №40, і наповненість груп і нестача місць в садочках, і боротьба з бродячими собаками, яких на папері ніби й нема, але вони гадять в дитячі пісочниці і не дають спокійно пройти моїй дитині до школи, і своєчасне вивезення сміття, і добудова школи №27 …. і ще, і ще, іще… Впевнена, що кандидатів, які не проживають в цьому районі, не буде хвилювати відсутність зупинки чи освітлення в вечірній час, так як мене.

По роботі мені постійно доводиться працювати з депутатами, тому присутня на всіх сесіях від початку до кінця, (на відміну від деяких депутатів, які бували там декілька разів за всю каденцію і знову хочуть туди потрапити), і я не з чуток знаю, що більшість з них займається не тим, заради чого вони були обрані.

Мене не цікавить політика і все що з нею пов’язане, а цікавлять проблеми і розвиток нашого міста взагалі і району, в якому я проживаю, зокрема.

Мій номер телефону 066 8897720, завжди готова до діалогу і співпраці.

Прошу бордівчан підтримати на виборах.

З повагою, ваша Mala, у виборчих списках Павловська Лариса.

Р.S Йду від «Громадянської позиції», так як в Опоблоці не було вільних місць :) :) :) :) :)

Найкраща передвиборна програма як я читав :) Якби мав там право голосу - проголосував би.

Опубліковано

По роботі мені постійно доводиться працювати з депутатами, тому присутня на всіх сесіях від початку до кінця,

Що за робота така?

Опубліковано

По роботі мені постійно доводиться працювати з депутатами, тому присутня на всіх сесіях від початку до кінця,

Що за робота така?

головний спеціаліст відділу секретаріату

Опубліковано

"Пропоную в цій темі відписуватись бордівчанам, які йдуть на вибори."

Які йдуть на вибори голосувати чи йдуть на вибори бути вибраними (а таких на борді вже аж допупа)? ;)

Опубліковано

"Пропоную в цій темі відписуватись бордівчанам, які йдуть на вибори."

Які йдуть на вибори голосувати чи йдуть на вибори бути вибраними (а таких на борді вже аж допупа)? ;)

Розміщу тут списки партій, можливо хтось впізнає своїх друзів,колег, сусідів ;) і приведе їх в цю тему.

http://www.cvk.gov.u...t00_t001f01=100

P.S. имхо - куча лєвих тєл, особливо партія АПУ - одні безробітні, де їх понабирали?

І питання до ТС, як Ви вступили в партію "Громадянська позиція" і коли?

Опубліковано

@natalka) Я не член цієї партії. Якби була така можливість, то йшла б самовисуванням.

Просто поки що це одна з небагатьох партій, в списках якої не соромно перебувати )))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Лариса, а розвійте нам міфи ))) Ви ж точно знаєте.

Чи правда що депутати міської ради не отримують зарплати (за депутатство)?

Опубліковано

http://www.cvk.gov.u...t00_t001f01=100 P.S. имхо - куча лєвих тєл, особливо партія АПУ - одні безробітні, де їх понабирали?

+1.

Половина кандидатів безробітні або торгові агенти - нах такі у владі здалися? Вони себе організувати не можуть. Куди їм містом управляти?

Опубліковано

Лариса, а розвійте нам міфи ))) Ви ж точно знаєте.

Чи правда що депутати міської ради не отримують зарплати (за депутатство)?

Точно зарплати не отримують, але "На час сесій, засідань постійних комісій рад, а також для здійснення депутатських повноважень в інших, передбачених законом випадках, депутат звільняється від виконання виробничих або службових обов'язків з відшкодуванням йому середнього заробітку за основним місцем роботи та інших витрат, пов'язаних з депутатською діяльністю, за рахунок відповідного місцевого бюджету".

jack74 Списки по округах бачила тут http://www.volynnews.com/news/policy/kandydaty-vid-partiy-do-lutskoyi-miskrady-zakripleni-za-okruhamy/

Опубліковано

Я Вірю, що Ви знаете проблеми нашого району, так як живете в ньому і ходите по тім же вбитим тротуарам, що і я.Маєте мій голос. Надіюсь , що наш район стане найкращім!

Опубліковано

Я Вірю, що Ви знаете проблеми нашого району, так як живете в ньому і ходите по тім же вбитим тротуарам, що і я.Маєте мій голос. Надіюсь , що наш район стане найкращім!

Ну, в деяких місцях це тротуаром не назвеш, бо на днях дитина біля садочка в болоті залишила свого черевика))), але і мені хотілося б, щоб наш район був комфортним. Дякую за підтримку.

Опубліковано

Норма закону про жіночу квоту підштовхнула не одну жінку до участі. Дуже схвально ставлюсь до рішення Лариси, як і інших відомих мені бордівчан.

Я (Висоцька-Степанюк Людмила Михайлівна) теж беру участь у виборах до Луцької міської ради.

Є позапартійною, але ця виборча система вимагає участі від партій. Тому прийняла рішення йти від "Сила людей" . Номер 9 у виборчому бюлетені.

Партія нова, обласного осередку ще немає.

Мій вибір пояснюється тим що:

1) не мала бажання балотуватись від провладних партій.

2) відсутність фінансування олігархами, всі витрати з добровільних і членських внесків партії.

3) Кандидати уклали Політичну Угоду щодо ротації між собою. Тобто усі нечисельні кандидати матимуть можливість бути помічниками і депутатами протягом цієї каденції, звісно, в разі проходження.

За цю виборчу капманію надивилась, як і ви, на всілякі способи і прийому агітацій. Коли регіонали лізуть нагло скрізь (і в провладні партїї теж), використовуючи адмінресурс (я про появу на педрадах кандидатів, примушування вчителів агітувати за свого директора), коли засипають людей подарунками, витрачаються дикі кошти на агітаторів.

У нас цього всього не було і це мене порадувало, я не пошкодувала про свій вибір.

Щодо обіцянок-цяцянок, то я їм не вірю і сама щось ґарантувати не маю права, оскільки ми не матимемо більшості в раді. Можу тільки обіцяю думати і лишатися собою. Це для тих хто мене знає. Луцьк моє місто, я тут народилась, тут виховую дітей і, звісно, хочу, як і всі комфортного, процвітаючого міста.

Вчора за вечерею моє середнє дітьо (8 років) запитала:

- Мама, а ким ти станеш, як виграєш?

- Депутатом.

- То ж депутати крадуть!

Отака зневіра закладена вже нашим дітям. Мовчу вже про суспільство. Бо у нас і кандидат апріорі винен у замаху на крадіжку.

Треба це міняти.

І останнє. На жаль, виборці зовсім не орієнтуються у новій виборчій системі. Ми обираємо партії, котрі мають здолати 5% і мінімальну кількість голосів на 1 мандат. Тому перемога одного кандидата на своєму окрузі, зовсім не означає проходження!

Рекомендую для перегляду і ознайомлення.

Джерело

Опубліковано

Схоже на те, що Укроп скоро замінить Центрвиборчком. (Думка навіяна першою половиною першого речення зі статті на яку посилається Ласка :)). Невже до цих пір не має ніякої офіційної інформації?

Опубліковано

Невже до цих пір не має ніякої офіційної інформації?

Представники ДВК дільниці № 071025, яка була останньою, хто уточнював протокол, привезла документ до ТВК. Проте у протоколах по голосуванні за депутатів облради знову знайшли помилку.

Це відбулося близько 20:10 27 жовтня.

Опубліковано

Хто слідкує за "процесом" - коли стане відомо хто конкретно проходить до міськради?

Як успіхи у ТС?

Успіхи мої невтішні, немає чим хвалитись, партія навіть не подолала 5 % бар"єр :(

Але! В мене з"явився новий досвід, побільшало хороших знайомих людей і цілі, бажання та ідеї не пропали :) Життя продовжується!

Поіменно всіх знатимемо після офіційних оприлюднень, але приблизні списки вже подають, наскільки мені відомо поки, всі, крім "Свободи" та "Народного контролю", які ще рахують. Як буде далі, поживемо-побачимо...

Р.С. на "моєму" окрузі депутатом, ніби, не стає жоден з кандидатів.

Опубліковано

приблизні списки вже подають, наскільки мені відомо поки, всі, крім "Свободи" та "Народного контролю", які ще рахують.

Що ж вони там рахують?

Р.С. на "моєму" окрузі депутатом, ніби, не стає жоден з кандидатів.

Ще один доказ того як з року в рік деградує українська виборча система ...

Опубліковано

Друге посилання, це теж укропіська сводка )

Дякую за цікаве чтиво.

Виходить, представники БПП-С перемогли "представників" палиці лише на кількох дільницях?

А як же це???

Деякі аналітики розказують, що нова виборча система ставить кандидатів у дуже велику залежність від політичних партій. В тому контексті, що голосувати будуть за партійні бренди, а хто там іде в як – це питання десяте.

Внесу деяку ясність. Коли обговорювались всі три законопроекти про місцеві вибори, коаліція шукала формулу, за якої правлячі партії зможуть набрати найбільшу кількість мандатів. Це логічно.

Рейтинги партій – річ надто нестабільна, щоб опиратись тільки на них. Мажоритарка – не контрольована і дуже розкритикована в суспільстві. Система, яку пропонував у своєму законопроекті Парубій, дозволяла партіям заводити людей, позиціонуючи лише першу п’ятірку політиків/зірок/шоуменів (бо ж передбачалась можливість голосувати тільки за партію). Такий сценарій теж не вдячний, бо 5 «зірок» прикупити – не складно для будь-якої, навіть починаючої, партії.

Вихід знайшли у теперішньому законі, в якому на вибори йде партія, але голоси збирають люди під своє ім’я. Тобто відповідальність за результат виборів покладена 50 на 50 – люди і партійний бренд. Ставка на людей, їхні імена, авторитет - це засадничий аспект нових виборів.

А ви говорите, що люди на цих виборах – ніщо і виборці будуть голосувати за партії?

Майте на увазі, що саме у правлячих партій (які мають адмінресурс) є найбільше можливостей зробити сильні списки. Сильні – у здатності чисто математично зібрати більшу кількість голосів на округах.

Пропартійна риторика вигідна тим, у кого списки слабші за бренд. І виїхати на цих виборах вони можуть тільки за рахунок логотипу.

Правильно це чи ні – кожен вирішить самостійно. Але я вважаю, що «зомбувати» людей партійним авторитетом – це поганий шлях у майбутнє. Замість того, щоб підкреслювати цінність людей, ви ставите в ще більшу залежність виборців від партійних проектів. І все би нічого, але вигідно це тільки тим, хто крутить тими партіями, як чорт місяцем. І це, дорогі мої друзяки, не ми з вами.

Замість того, щоб поширювати передвиборчу мантру на тему партій, краще дайте копняків своїм кандидатам, хай не вилазять з округів. Інвестуйте час і сили в людей, бо люди змінять цю країну, а не логотипи.

© druid

Опубліковано

Якщо ви звернули увагу, на дільницях повністю була відсутня інформація по кандидатах, очевидно, якраз, щоб знецінити вартість особистостей. Старші виборці по півгодини бюлетені вичитували.

Кандидати, котрі активно працювали в округах дали своїм партіям хороший %, а самі, на жаль, не пройшли (це я про Солідарність). Я прогнозувала такий розвиток подій за цією новою виборчою системою.

З Укропом інша ситуація, тут роботу фонду оцінили виборці і недооцінили суперники.

Показові виступи будуть через 2 роки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...